Izvor:
26.06.2019 u 13:47
0

VAN BISAKA U JUNAJTEDU ZA 50 MILIONA!

Mančester junajted je nedeljama i mesecima pokušavao da ubedi Arona Van Bisaku (21) da se preseli na Old Traford i čini se da je konačno uspeo.

Nije bilo lako, ali su "crveni đavoli" konačno uspeli da dovedu pravo pojačanje!

Prema pisanju engleskih medija, Van Bisaka će u Mančesteru zarađivati osmostruko veću platu nego u Kristal Palasu, gde je nedeljno bio plaćan 10.000 funti.

Što se tiče njegovog kluba, prodajom sjajnog desnog beka zaradiće 50 miliona, uz mogućnost da na osnovu bonusa prihoduje još 5,5 miliona.

Odličan posao za odličnog igrača, a sledeća sezona pokazaće da li se navijačima Junajteda isplatilo dugo čekanje na prvo zvučno pojačanje, s obzirom na to da je prvi novajlija na Old Trafordu manje poznati Danijel Džejms iz Svonsija.

Izvor: mondo.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter