19°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Happy BSC

"Jebite me direktore!" Dobio sam najlepši rođendanski poklon od sekretarice!

Tada mi je bilo 40 godina i bio sam prezadovoljan svojom karijerom.  Bio sam direktor čitavog koncerna i svestan sam da sam uživao u moći koje mi je položaj donosio. 

Važio sam za pristojnog i kulturnog saradnika. Volele su me žene i sanjivo su me gledale. 

Nisam želeo da koristim svoj položaj nikada, a i bio sam oženjen u to vreme. 

Ona je došla na mesto nove sekretarice.  Iskusna, rasna, crvenokosa lepotica u najboljim godinama. Sećam se da je tog dana imala zelenu usku haljinu sa šlicem. Njene velike grudi su prkosile iz tog prelepog dekoltea. Prišao sam joj da se upoznamo. 

- Ja sam Miloš. Dobro nam došla u tim-rekao sam joj zbunjen njenom pojavom. 

Gledala me je zelenim, snenim očima i samo se nasmejala. 

Primetio sam njene pune usne i prelepe zube. Instiktivno sam joj se zagledao u dekolte. Primetila je i samo je šeretski sklonila uvojak sa vrata kako bi mi oslobila pogled. Nisam prestajao da je upijam očima. Ustala je i tada sam primetio šlic koji je otkrio njeno koleno. Ne mogu da opišem kako sam odreagovao u sebi. Kao da me je sto munja udarilo. 

- Znam ko ste. Hvala Vam na šansi za posao-prozborila je. 

Od tada nisam imao više mira. Samo sam maštao kako da je pojebem. 

Toga jutra mi je bio rođendan. Došao sam pre svih na posao, a onda sam začuo kucanje. Ušla je nasmejana sa poklonom u ruci. 

- Srećan rođendan dragi direktore-rekla je i sela na kraj moga radnog stola. Suknja joj je bila uska i ocrtavala je svaki delić njenog tela. Sise su joj ispadale iz svilene košulje. Otkopčala je taman toliko da se smrznem. Smeškala se sve vreme. Otvorio sam poklon. Kupila mi je set za vino uz poruku "Hajde da ga popijemo zajedno!". 

Napalio sam se od svega što sam video i pročitao. Nedvosmisleno mi je dala do znanja šta želi od mene. 

Prišao sam joj da joj se zahvalim,ali me je ona zgrabila za rever i strasno poljubila. Oblizala je usne nakon poljupca i rekla "Slađi si od čokolade!". Ostavio sam je da sedi na stolu. Otkopčala je košulju i njene bradavise su me pogodile ko strele. Ljubio sam je po vratu i mazio joj grudi. Počela je da drhti i da stenje. To mi je dalo polet da nastavim. Otkopčala mi je šlic i uzela ga u ruku. - Bio sam tvrd kao nikada u životu. Počela je da ga mazi i da se oblizuje. 

-Gospodine direktore, pa Vi imate pravu batinu-izustila je napaljeno. 

Zgrabio sam je za noge , podigao ih taman toliko da mogu da joj skinem gaćice. Nosila je minijaturne čipkane tange, koje su se pocepale pod mojim prstima. Opipao sam je i iznenadio se količinom mokrog toplog soka koji je šikljao iz nje. Mirisala je predivno. Sagao sam se da ga popijem. Gubila se pod mojim jezikom i prstima. Dražio sam je po klitorisu. Grčila se i stenjala. 

- To direktore, jebite me ovde na stolu!-molila je. 

Okrenuo sam je i naslonio na sto. Podigao sam joj suknju i počeo da joj zabijam svoj pretvrdi kurac u vrlo usku i toplu macu. Sa svakim ubodom je postajala sve žešća. Stenjala je i gubila se. Njena tečnost se slivala niz moja jaja. Mislio sam da ću umreti od napaljenosti. 

- Nemojte da svršite još! Želim vas jako, jače! Jebite me- vrištala je. 

Trzao sam se u njoj pokušavajući da se suzdržim i ne eksplodiram. Držao sam je za sise koje su se talasale pod jačinom prodiranja. Bila je prelepa  u toj pozi. Sva putena i zanesena. Napaljena i mazna. 

Odjednom je počela ubrzanije da diše. Dahtala je i stenjala. Izluđivalo me je to što vidim i čujem. 

- Svršite u mene, dragi direktore! Molim Vas-kukala je. 

Onda je zajecala i počela da se trese. 

Ispunio sam joj želju. Istresao sam sve iz jaja u njenu utrobu. 

- Punite me, to me pali-rekla je. 

Toplina joj se razlila po stomaku i samo je skomolela od jačine orgazma. 

Jedva smo se sabrali. Drhtala je dugo i grlila me nežno. 

- Za tri sata je pauza za ručak, vodim vas na jedno mesto. Ipak Vam je rođendan-rekla je vragolasto i vratila se na svoje radno mesto. 

Biće nastavak....

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar