19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Poželela sam da ih obojicu TVRDE I KRUTE osetim u sebi! Telo mi je pulsiralo jer smo poze menjali kao ludi!

Bila sam sama šest mjeseci - reakcija na prekinutu ljubavnu vezu. Povukla sam se i u toj slobodi razvijala sam neobavezna prijateljstva s dvojicom muškaraca koje sam sretala u kafiću gdje sam stalno išla na kafu. Koketirala sam s idejom da spavam s njima ali zaključila sam da ne mogu verovati emocionalnim posledicama bilo kakvog seksualnog upletanja. Tada sam to trebala znati.

Jedan od muškaraca bio je novinar -  nenametljiv momak kisele duhovitosti. Drugi čovek bio je Dušan. Dušan je bio umetnik i njegova reputacija zloglasnog ženskaroša učinila me znatiželjnom. Nisam ga svesno smatrala privlačnim ali smatrala sam fascinantnom ideju da toliko žena pada pod urokom ovog neobičnog muškarca. Bilo je čak i glasina da ga zvuk orgazama svih žena koje im je pružao prati uokolo poput slabog eha, poput okeana zarobljenog u školjki.

Zabava je održana u preuređenoj garaži. Podrum je pretvoren u plesni podij. Progurala sam se kroz uobičajene osumnjičene - studente, novinare, modele, nezaposlene glumce, narkomane i buduće filmske režisere - prema plesnom podiju. Mogla sam osjetiti kako me muškarci promatraju. Glad od njihovih lica namočila me je.

Otvorila sam oči i ugledah kako Dušan pleše ispred mene. Kretao se kao da vodi ljubav milujući vazduh između nas. Vani je zora nebo pretvorila u bledo sivo.

Dve su vrste muškaraca: oni koji su sramežljivi i oni koji to nisu. Oni koji to nisu su znalci koji znaju gde žena voli da je obožavaju. A Dušan je bio vrhunski poznavalac, seks umetnik. Bilo je potpuno napuštanje intelekta u njegovom vođenju ljubavi. Opijala sam se njegovim jezikom, penisom, usnama, dlakom na zatiljku, rukama. Šta sam mogla učiniti? Bili smo ljubavnici tri meseca.

Moja fascinacija njegovom prošlošću prešla je s objektivnog na subjektivno. Više nisam mogao slušati priče o seksualnoj dvoličnosti i obmani bez poistovjećivanja sa ženom žrtvom. I napravila sam fatalnu grešku vjerujući u njegov dodir kao da su inteligencija njegovih ruku, naši orgazmi, način na koji je proniknuo u mene, utjecali na njega koliko i na mene. Možda je ovo krik egoiste: volim, zato moram biti voljen. Možda je to Ahilova peta mog spola.

Emu sam prvi put upoznala u koktel baru. Imala je vrstu gracioznosti koja je okretala glave, kao da ste u perifernom vidu uhvatili let neke tropske ptice. Bila je visoka s crnom kosom koja joj je padala na ramena, visokim jagodicama, teškim obrvama i zelenim očima nijanse koju nikada prije nisam vidila. Njene velike grudi slobodno su se zavijorile ispod široke majice. Bacila se na stolicu pored mene.

„Ne budi paranoična“, rekla je...“‘znam da si strejt.“

Kad je Dušan stigao, bili smo pijani i čvrsti saveznici. Dušan je odmah primetio Emu, ocjenjujući njezinu mladost, tielo i lepotu jednim pogledom. Pričinjavajući ravnodušnost, jedva ju je mogao pogledati u oči ali znala sam taj odbljesak dok ju je potajno pogledao .. Nastupao je za Emu, dok je Ema nastupala za mene. Bilo je savršeno.

Srele smo se po dogovoru ispred njegovog studija. Ema pritisne zvono. Dušanov glas zvuči čudno nekako preko interfona - nikad ga nisam čula da zvuči tako nesigurno.

Platno za slikanje već pripremljeno, a stari krevet umotan u čaršafe čeka u središtu sobe.

„Želim nešto što predstavlja fizičko propadanje. Smrt i djevojka - znate na što mislim, Ema?“ Okreće se prema njoj, potpuno izbjegavajući moje oči.

„Znam tačno na što misliš.“ Ema uzima komad bijele krede i crta veliki krug oko štafelaja i njegove palete.

„Stani tamo.“

„Šta?“

„Odabirem uslove i želim da stojiš tamo.“

Polako klima glavom i uzima četku. Ema me vodi do kreveta.

„Skini odjeću.“

Počinjem se kretati prema kupaonici ali ona me uhvati za ruku. „Evo. Skini odeću ovdje.“

Počinjem se skidati. U početku stidljivo ali osjećajući kako me njih dvoje posmatraju počinjem poprimati ličnost izvođača. Zastajem na grudnjaku i gaćama. Ema ugasi cigaretu.

Polako otkačim grudnjak. Dok se okrećem, vidim Dušana kako sjedi na stolcu pokraj svog štafelaja. Zuri u moje tijelo kao da ga nikada prije nije vidio. Ema stoji iza mene, okrećući moje tijelo prema njemu da me može vidjeti. Dodirnu vrhove mojih grudi dok one ne postadoše uspravne. Čujem kako Dušanovo disanje postaje sve teže. Zatvorim oči. Osjećam Emine ruke dok klize niz konture mog tijela prema gaćama.

„Raširi noge.“ Pokorim joj se kao mjesečar. Lagano mi razdvajajući noge, grubo me gura između mojih bedara i spušta gaće dolje. Vlažna sam. Dušan iskoči iz onog kruga kojeg je prethodno odabrao kao uslov ali Ema poviknu „Pomakni se - i gotovo!“

Stoji između mene i kruga bijele krede, zadirkujući se, znajući punu kontrolu koju ima nad svojom publikom. Počinje skidati odjeću vrlo, vrlo polako. Gledam Dušanovo lice, blijedo i drhtavo, usta koja se lagano trzaju jer iza sebe čujem udarac njenih traperica kad su udarile o pod, majicu bacila nehajno, bijeli čipkasti grudnjak prebacio preko kreveta i na kraju gaće, koje ona fino postavlja na ivicu kruga krede. Njezine duge, čvrste noge vodile su do dva zrela obraza. Dupe joj je malo ali čvrsto, struka majušnoga, a rebra joj se naziru. Najženstvenije na njoj su one pune majčine grudi bez naznake bilo kakve seksualne dvosmislenosti.

Dušan se pomakne do ruba kruga, a cijelo mu se tijelo proteže pokušavajući upoznati njezino.

„Još jedan korak i mrtav si!“ glasno će Ema. Zaustavlja se, a erekcija mu se vidi u širokim pantalonama.

„Zelis li me? Osjećaš li miris? Želiš nas oboje? Trpi dečko.

Dušan mrmljajući umoči četku u pigment. Stoji ispred štafelaja. Ema se kreće po ispoliranom drvenom podu. Podigne me u naručje jednim pokretom bez napora, vidim kako joj se mišići naprežu u nadlaktici. Nosi me do kreveta. Ležim na boku, čekam, nepristupačna pod njezinim prstima.

„Poza broj jedan“

Klečeći iza mene, povuče me tako da se suočim s Dušanom. Obavija me nogama oko struka. Osjećam njezinu macu na leđima, a njezin mesnati klitoris se lijepi za moju kožu. Razdvaja me nogama. Tako široka, prisiljena sam leći na nju s glavom naslonjenom između njezinih grudi. Prelazi rukama oko mene, hvatajući me za grudi. Pozu koju prepoznajem po kineskom bakropisu koji joj se sviđa. Prolazi vječnost i znam da želim da me oboje uzmu.

Izvlačeći stopala malo dalje, povlači moje usne unazad. Osjećam kako mi klitoris nabrekne i podigne se, želeći da me dodirnu. Primamljivi Dušan. Čučnuo je jadan držeći širom otvorene oči koje nas proždiru obje.

Delikatno me počinje dodirivati nožnim prstima, nježno me povlačeći dok postajem mokra između nogu. Ne želim da Dušan vidi da sam blizu zadovoljstva, pa uzmem jednu od Eminih bradavica u usta, osjećam slankast okus i kako rastu dok je nježno grickam zubima.

Dušan se sagnuo preko štafelaja, manijakalno prskajući boju sjajnim sprejevima. Zatim je izvukao svog pijetla i već ga drži u lijevoj ruci, prelazeći prstima duž cijele osovine gore – dolje. Kist u desnoj ruci napravi goleme kuglice boje po površini platna u ritmu s lijevom rukom.

Ema podiže noge sa mene i klekne na pod. Puzim naprijed tako da sam sklupčana nad njezinim tijelom. Okreće me tako da je moja maca okrenuta prema Dušanu.

„Poza broj dva.’“

Njezine su radnje tako precizne dok kao dirigent orkestrira izradu slike. Njene ruke klize oko polutki moga dupeta. Otvara me, pretvarajući moje intimni dio u vizualnu gozbu. Sjedam joj preko lica i osjećam njezin dah na svojim bedrima. Jedan prst mi klizi u guzu, dok dva druga ulaze u moju pičku, a ona me istovremeno povlači do svojih usta. Njezin jezik dodiruje vrh mog klitorisa, šamara ga vrhom jezika u brzom ritmu. Dušan zastenja gotovo plačući od frustracije.

Ema leži i šire se ispod mene. Lagano prelazim rukama po njenim nogama. Svila. Tako mlada koža. Njezina crna stidna dlaka leži u pramenovima. Vidim njene usmine kroz dlačice. Nježno joj povučem vanjske usmine i osjetim kako se vlaži, a klitoris kao višnja ili bolje rečeno kao malina.

Soba se ispunjava našim stenjanjem. Između Eminih nogu vidim Dušana kako kleči spuštenih hlača do koljena, tvrdog i sjajnog penisa koji se dizao kroz šaku. Naginje se naprijed, približavajući se našim tijelima što je više moguće bez prelaska granice krede. Osjećam njegov dah na leđima. Ema mi ugura još dva prsta u guzu, uzimajući cijelu moju pičku u usta. Oblizuje mi usmine, a zatim se povuče sisajući moj klitoris.

Polako spuštam lice u njeno međunožje, dodirujući njezin klitoris jezikom. Slankasto. Čisto. Želim da joj pružim zadovoljstvo. Uzimam usnama cijeli njezin klitoris i prebacujem ga na svoj jezik. Osjećam je kako se ukočila. Sada još više zabijam nokte u njene guzove i započinjem je snažno sisati.

Dušan je blizu nas dvije, a njegov penis je zasita ogroman. Odjednom je počeo mahati četkom po zraku. Žuta boja prska između naših tijela. Ema mi razmazuje boju po grudima, ocrtavajući vlastite dojke po mom stomaku. Boja se osjeća tako mokro i ljepljivo.

Dušan nas gleda u bijesu. Impotentan, nabacuje mi još jedan trag boje preko leđa. Plava boja kaplje između mojih guzova i na Emino čelo. Razmazuje mi boju po dupetu i bedrima. Plavi trag na čelu pretvorio je Emu u pomahnitalu kraljicu ratnika.

Miksa plavu sa žutom bojom. Dodijelila mi je je masku kao dozvolu da se razlikujem.

Sad je iznad moje glave, njena pička se raširila iznad mene. Manipulira sa mnom tako da se poskliznem u mlazu boja dok ona ustima povlači moju pičku. Boja curi između svega, između mojih prstiju, između nožnih prstiju, između mojih nogu.

Dušan sada nag i poškropljen bojama ljutito se privlači. Koluta glavom onako kako ja to dobro znam ali ne želim ga s nama dvjema.

Gurnem prste u Emu i nježno joj uzmem klitoris među zube. Obje počinjemo svršavati kad u momentu Dušan iznenada izbaci spermu preko granice od krede i poprska mi se po koži u tankom, vrućem mlazu.

U tišini se nakon toga sve troje počnemo smijati.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar