19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NE MOGU DA ZABORAVIM NJEGOV PRELEPI "PONOS": Tresli smo se od jačine orgazma!

Ne znam kako sam ga prizvala u sećanju. Nisam mislila na njega odavno. Trudila sam se da zaboravim sve što ima veze sa njim. 

Mučio me je emotivno godinama. Uzimao šta je želeo od mene i ništa nije davao u emotivnom smislu. Bio je jedan od onih fatalnih muškaraca. 

Šta da vam kažem, osim da je bio vrhunski predator, filozof, pesnik. Jednom rečju-neodoljivi  manipulator. 

No, skoro da sam i na to zaboravila, ali ono što je nosio u svojim gaćama, nisam nikako mogla. Noćima sam sanjala njegov penis. Ogroman, debeo sa okruglim glavićem. Sećam se kako me je spremno dočekivao svaki put kada bi se sastajali. 

Obećavao mi je mnogo, ali sam od njega dobijala samo ono što je on želeo da mi da. Vrhunski seks. 

Bio je sebičan, prek, bezobrazno pametan. Sve me je to palilo jako. Bilo je dovoljno da mu čujem boju glasa preko telefona i da ovlažim potpuno. Bolela me je utroba od želje za njim. 

Često sam ga zamišljala kako mi gura ruke u gaće dok se topim u njegovom snažnom zagrljaju. 

Toga dana me je iznenada pozvao telefonom. Zbunio me je skroz. Osetila sam opet taj osećaj čudesne magije koji sam uvek osetila kada mi je blizu. Znala sam da je željan samo moje pičke. No, sve mi je bilo jedno. Odavno nisam se pošteno pojebala, a o seksu sa njim maštam od našeg poslednjeg susreta. Davno je to bilo. 

Sačekao me je autom ispred zgrade. Odmah me je omirisao jer je bio uvek lud za mirisom moga tela. Shvatila sam koliko je uzbuđen. Pogleda mu je bio zamagljen i teško je disao. 

Stigli smo do njegovog stana. Još u hodniku je navalio na mene. Bila sam van sebe od uzbuđenja. Gaćice su mi bile mokre i toplota mi se širila po butinama. Osećala sam jezu niz kičmu od njegovog dodira. Pohotno je počeo da me ljubi po vratu i da zavlači ruku pod moju suknju. Odveo me je do kreveta. Nežno me je spustio i počeo da skida. Ljubio je svaki deo mene. Pedalj po pedalj. Upijao je moj dah i uživao je u tome. 

- Koliko volim tvoje grudi-rekao mi je izbezumljen mojim tvrdim bradavicama. Počeo je da ih sisa i da stenje. Rukama mi je mazio klit. Dahtao je i gubio se u vrelini moje pizde. Legao je preko mene i rekao mi: 

- Obgrli me nogama, čvrsto. Prodro je bez imalo muke i počela sam da umirem od miline. Opet taj osećaj  ogromnog, širokog kurca u mojoj utrobi. Trzao je dok sam ga halapljivo zadržavala u sebi. To ga je ložilo i počeo je jače i snažnije da me jebe. Okrenuo me je na stomak. Desnom rukom je mazio moj klit dok mi je zabijao kurac sve jače. Plakala sam od zadovoljstva. 

- Da li me voliš?-pitao me je. Tog momenta sam zaplakala iz duše. Ništa mu nisam rekla, samo sam mu pokazala. Skočila sam i uzela njegov tvrd kurac u usta. Rukom sam ga stiskala, a on me je držao za kosu. Pušila sam kao nikada do sad. Prsti su mi bili u vagini. Eh, što nemaš dva kurca! pomislila sam u sebi. 

Zadrhtao je kada sam mu oblizala jaja.  Potekla je slatka bela tečnost koju sam oblizala uz glasno stenjanje. 

Rekao mi je da opet legnem. Zabo je glavu u moje međunožje i lizao me dok su mu spretni prsti bili u meni. 

- Kako je uska i lepa, prošaputao je. Počeo je da stenje. 

Opet je poželeo da me jebe. 

Popela sam se na njega i odmah sam ga progutala svojom vaginom. Jahala sam ga u tirmu dok me je rukama mazio po grudima. 

- Svršiću dušo-rekao mi je i počeo glasno da ispušta zvukove koji su mi pospešivali vrelinu u stomaku. Svršila sam mu na kurcu. Tada sam osetila vrelinu koja se razlivala mojom utrobom. 

Tresli smo se dugo od jačine orgazma. 

Obukla sam se i poljubila ga. 

- Ostani, prespavaj. Ne umem da budem bez tebe. Nikada nisam jebao ženu sa toliko strasti. 

Nisam imala snage da to uradim. Otišla sam. Mada znam da će me opet zvati za koji dan.  

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti