19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NAJBOLJI PREGLED IKADA! Ginekolog me ODRADIO kako treba!

Trebala sam taj dan da odem na redovan ginekološki pregled

U FOKUSU

POŽAR U ZEMUNU! Kulja dim iz zgrade (FOTO)

RADOJČIĆ PONOSAN: Broj od 500.000 vakcinisanih Beograđana je fascinantan

PRVE FOTOGRAFIJE NESREĆE: Teško povređeni, smrskana kola i blokiran saobraćaj na Pupinovom mostu! (FOTO)

Pre toga sam se uredno obijala sva, najviše vremena sam potrošila na fazoniranje moje mace. Istuširala sam se i obukla lagano ali elegantno i izazovno. Na vrat i butine sam prsnula parfem koji je na muškarce delovao kao afrodizijak. Planirala sam da zavedem mog ginekologa. Odavno mi se sviđa i često se zadovoljavam misleći na njega.

Kratko sam čekala pre nego što me je prozvao. Ušla sam u ordinaciju a on je ustao sa se rukujemo. Čvrst stisak njegove krupne šake me je radio. Rekao mi je da se svučem i da legnem na ogroman sto, a noge da okačim na stalke. Dok sam se svlačila posmatrla sam ga željno a on je spremao instrumente.

Moj ginekolog je inače krupan i visok muškarac u 40-im godinama, mišići su se nazirali ispod bele uniforme. Imao je gustu crnu kosu i prelepe crte lica bez ijedne bore.

Namestila sam se a on je privukao stalak sa instrumentima i seo na stolicu ispred moje napaljene mačkice.

Ginekolog je lagano navukao svoje rukavice i gledao me direktno u ribicu.

Palila sam se već od tog pogleda. Približio je glavu i dodirnuo me a ja sam zadrhtala od uzbuđenja. Mora da je parfem delovao, jer je počeo da se znoji. Pogledao me i pitao: "da li je sve u redu?" Rekla sam:  "da, nastavite molim vas". Rekao je da mora da skine jednu rukavicu kako bi imao bolji osećaj u prstima, jer hoče da vidi dali ima nekih nepravilnosti dole.

Ja sam samo izustila "aha" i okrenula glavu na stranu. Zatvorila sam oči i čekala dodir. Počeo je da me dodiruje prstima a ja sam počela da se vlažim.

Rekao je: "sada ću morati da ubacim instrument u vašu vaginu, opustite se potpuno".

Ponovo je navukao rukavice, kada je hteo da mi stavi taj instrument video je da sam vlažna. Sedeo je nepomično nekoliko trenutaka, a onda podigao glavu i pogledao me u oči.

Moj pogled je govorio "doktore jebite me molim vas".

Shvatio je koliko je sati.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

VREME KOJE SE ČEKALO: Jutro sveže, ali u toku dana temperatura "skače" i do 20 stepeni

UKIDA SE PUTARINA? Novine na magistralnom putu

KOVID-19 U SVETU: Za dan 718.000 novih slučajeva korona virusa

Gurnuo je ginekolog glavu među moje butine i lizao me kao dete lizalicu. Bila sam uzbuđena toliko da sam drhtala dok me je lizao. Gurao mi je prste u pičku, a ja sam gurala napred celim telom.

Ustao je i skinuo pantalone i gaće a ona stvar je naprosto izletela. Već je bio krut i podignut, a obim i dužina taman po mojoj meri. Prišao mi je i stavio ga, ulazio je u mene sa velikim uzbuđenjem a ja sam samo dahtala. Na trenutak bi ga izvadio i protljao mi pičkicu njime, pa ga opet stavio u nutra.

Bilo je fantastično, dahtala sam i stenjala slobodno i glasno kao da smo sami u zgradi. Ležala sam i dalje kada mi je prišao kod glave. Okrenula sam glavu ka njemu a on mi ga je stavio u usta.

Imao je seks sam mojim ustima dok sam se ja trljala prstima. A onda nakon par minuta sam ustala i presavila se preko otomana na kome sam ležala a on mi je ušao od pozadi. Ubacivao ga je žestoko dok mi je čvrsto stezao moje dupence. Sve je dobro radio baš kako volim. Onda sam se uspravila i okrenula ka njemu. Uhvatio me šakama za guzu i privukao sebi, usne su nam se spojile a on mi je stavio jezik u usta.

Ljubio me strasno i nežno, lizao mi usne i sisao jezik, a ja sam još više bila uzbuđena.

Podigao me na krevet, namestila sam se u pozu za pregled a on je prišao spreda. Kada god bih se zadovoljavala kod kuće, zamišljala sam kako moj ginekolog vodi ljubav samnom tako, dok su mi noge na stalcima. Uhvatio me za butine i gurnuo ga jako, jauknula sam od užitka.

Što bi omladina rekla "rasturao me je". Svaki njegov ulazak je bio poseban užitak i novi uzdah. Uzdisala sam sve dublje i dublje dok me je rasturao… A onda sam doživela najbolji orgazam ikada, bacala sam ruke na sve strane i jecala dok sam mešala i podizala dupe ka njemu.

Mislila sam da vidim sve zvezde, pred očima su mi sevali blicevi. Izvadio ga je i istresao na moju pičku, obukao se i doneo je vlažne maramice. Ležala sam na oblaku raširenih ruku i podignutih nogu a on me je lepo obrisao.

Okrenuo se i rekao "gospođice, sve je u najboljem redu, možete se obući". Ustala sam i obukla se, prišla sam mu, stavila mu ruke na ramena i sočno ga poljubila. Dok sam zatvarala vrata viknuo je: "ne zaboravite da dođete na kontrolu".

Bio je to najbolji pregled koji sam ikada imala, a sigurna sam da je i ginekolog bio više nego srećan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti