2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

BILA SAM U TOTALNOJ EKSTAZI Mešala sam na tom čudovištu, sokovi su cureli iz mene

Vratila sam se sa posla, onako plovila mislima. Tuširala sam se dugo, valjda sam želela da budem potpuno sveža. Sapunica sa vodom slivala se niz moje telo. Miris šampona širio se prostorm, nežno sam ispirala svoju pičkicu koja je bila sve više željnija onog mladog i velikog kurca na koji sam je navikla. Nekoliko kucanja na vrata prekinulo je moj odnos nežnosti sa samom sobom. Znala sam da je došao kući, želela sam da ga iznenadim novim erotskim vešom koji sam kupila samo za njega. Iako u godinama još uvek je lepo i seksi izgledalo na meni. Izašla sam onako sveža, namirisana i izazovna, krenula sam u dnevnu sobu, izgovorila njegovo ime.

Ali iznenađenje je bilo preveliko na obe strane! Bio je to moj bivši muž. Začuđeno me ogledao i ja njega, sekunde su prolazile morala sam nešto da smislim, ali šta?! Sanja! Pogledao me onako muški. Izgubljena brzo sam se vratila u kupatilo i obukla kućni mantil. Vratila sam se ponovo u dnevnu sobu.

- Šta ti tu radiš, kako si ušao?

- Bilo je otvoreno, kucao sam nekoliko puta. Šta ti znači taj izlazak iz kupatila?

- Ništa, krenula sam u sobu da se obučem!

- Pa rekla si dvaput ime, njegovo ime, ne znam šta si mislila?

- Čije ime?

- Njegovo!

- Ma možda mi izletilo slučajno, očekivala sam nekoga!?

- Nego šta si trebao?

Razgovarali smo oko nekih nejasenih stvari!

- Ima još nešto Sanja!? Šta to?

- Neko me je nazvao telefonom pre neki dan!

- Da, i šta je rekao?

- Kratko, rekao je ima šokantne slike Vaše žene i još nekoga!

- Misliš bivše žene?

- Pa dobro bivše žene, eto.

- Ne znam o čemu se radi, možda ti bolje znaš pa eto mislio sam da se pripaziš.

PROČITAJTE JOŠ

POKRENUT PREDISTRAŽNI POSTUPAK: Tužilaštvo za organizovani kriminal istražuje prisluškivanje Vučića

DOBIO PACKU IZ BRISELA! Ucene Ramuša Haradinaja ne prolaze!

OTKRIVENO U "POSLE RUČKA" Više od pola građana Srbije ima ovaj pogrešan podatak u ličnoj karti

SENZACIJA! "Na pravom mestu" prava istina o koroni (VEČERAS u 21.50 HAPPY TV)

Otišao je a ja sam ostala onako u dubini misli, o tim slikama ako uopšte i postoje. Otišla sam u sobu i u tim razmišljanjima sam i zaspala, onako skrivajući iznenađenje za njega ispod kućnog mantila. Sve su mi slike plovile snovima ali slike njegovog velikog komada koji sam sisala, na kojem sam uživala. Čak i u snovima sam stenjala od zadovoljstva. Osetila sam toplinu dlanova koji su me milovali, otvorila sam oči i iz sna prelazila na javu.

Bio je to on, polutama sobe, skidao se polako, gledala sam ga snenim očima. Sve je opet pocimalo, sve je opet pocimalo, tako sam ga gledala pomalo uplašeno dok mu je osmeh na licu pokazivao koliko me želi. Počeo je da me ljubi od nožnog palca. Ljubio je svaki centimetar mojih nogu vodeći samoga sebe prema njoj koja je jedva čekala. Mirisala je svežinom, sva sam mirisala i sva sam drhtala dok mi je ljubio telo. A on, on se osetio na zadah alkohola, piva sigurno i opet onih njegovih čarolija od koji se smejao jako. Polako me skidao, nije se žurio a meni pred očima od lepote svaki nekoliko sekundi kao blic da se ukazivao. Tonula sam u lepotu strahom okovanu. Za nekoliko trenutaka bili smo goli, ljubili smo se strasno. Milovao je moje grudi, disala sam duboko, nisam htela da ga prekidam ali bilo me je strah. Čega, ne znam?

Okrenuo me na sebe, bila sam sva mokra dole. Disao je duboko. Onda moj uzdah, ušao je u mene, prihvatila sam igru, ali strah je bio sve jači. Mešala sam polako, zavlačio ga je u mene sve dublje. Uzdasima sam terala strah ali bio je sve bliži a on sve dublji u meni. Bila sam sva na kurcu, poneka blaga bol pomešana sa strašću i strahom, polovila sam nebom, sedmim nebom, bojeći se svega a ne znam zašto. Desetak minuta na njemu a on duboko u meni, želela sam da svrši, ali nije mu to bilo ni na kraj pameti. Jebavao me prelepo, stvarno polako i nežno. Nikada nisam bila na većem kurcu u životu. Primala sam ga celog, navikla sam se sada i ne bi prestala sa tim nikada ali nešto me je mučilo?! Možda taj blic koji mi je bio ispred očiju svakih nekoliko sekundi. Možda sam si samo to umislila?! Ali uzdasi su me izdavali, nisam mogla da odolim toj lepoti, nisam mogla da odolim tom čvrstom mišiću koji me popunjavao celu. Izvijala sam se na njemu kao zmija. Nekoliko mi je puta rekao u zanosu.

- Uh, što se dobro jebeš. Uh, što se dobro jebeš!

Bila sam totalno u ekstazi, sok ljubavi cureo je iz nje, sva je bila ljigava, sklizava, samo je klizio u mene.

Izdizala sam se držeći mu vrh u sebi, mešala sam polako, znala sam da neće moći tako dugo, nastavila sam tako. Osetila sam kako stenje, kako uzdiše

- Uh, jojjjjjjj, joj što je lepo.

Nastavila sam na vrhu tog velikog kurca da se jebem polako, polako sam mešala na njemu, samo vrh, samo glavić kurca je bio u njoj, sva ljigava i mokra. Onda sam naglo sela na njega, ušao je ceo u mene, pa sam ponovo nekoliko sekundi mešala na vrhu, tada je došlo do eksplozije sperme koja se slivala iz moje pičke na njegov stomak. Svršavao je uzdišući jako. Uhvatio me za kukove i nabio do kraja na kurac za kraj. Bila sam van sebe, sisala sam sa kurca i legla pored njega. Disali smo oboje kao maratonci. Nije mi više bilo do seksa. Stalno sam mislila na one slike koje ne znam da li i postoje. Ništa nije govorio, polako mu se smanjivao ljubavni mišić. Minuti su prolazili, pomalo pijan, zatvorenih očiju, izgovorio je nekoliko reči.

- Uh, ma stvarno se dobro jebeš.

- Ono za kraj, ono za kraj, jel ti bilo lepo?

- Uh, super.

Zagrlio me, mislila sam da je zaspao? Pokrila sam nas oboje. Ugasila lampu ali misli na one slike nikako nisu prestajale. Posle pola sata, počeo je da se pomera, počeo je da me miluje. Popeo se nežno na mene, šta sam mogla, raširila sam noge i prihvatila igru ali nije mi bilo do toga. Nedugo zatim, osetila sam ponovo veličinu njegovog komada koji je tražio ulaz u nju. Pustila sam ga i zastenjala jako kad mi ga je zavukao do kraja.

- Ahhhhhhh, jojjjjj, nemojj, nemojjj, joj, ne mogu molim te nemojjjjjj, joj, joj, ah, ah.

Ali nije prestajao. To je bio duži seks. Otprilike 45 minuta me jebavao, stvarno sam bila razvaljena sva. Dvaput sam svršila, neodoljivo, neodoljivo. Sa strane kad me jebavao, ljubeći mi vrat i milujući mi grudi, sama sam se još više nabijala na kurac. Probala sam da ne mislim na one slike ali same misli su dolazile. A on kao lud jebe me jebe. Menja poze, liže me svu, onako pijan ili drogiran, radio mi je sve, baš sve. Posebno mi je malo duže lizao pičku i pomalo anus. Lizao me duže, mada nisam želela ali šta sam mogla. Ako bilo šta kažem, naljuti se. Ništa, prepustila sam se i uživala, lepo mi je lizao pičku. Dvaput sam svršila i napokon i on. Posle je zaspao kao top.

Jedva sam ujutro otišla na posao. Sve vreme sam razmišljala, počeo je sve više da me hvata strah. Nazvala sam mog bivšeg muža!? Pitala sam ga jel onaj glas opet zvao? Nije rekao mi je! Vratila sam se kući, bila sam nervozna. Telefon je zazvonio!

ZANIMAĆE VAS OVO

KORONA PRESEK: Još 1.648 pozitivnih, preminulo 20 lica

Postoji mogućnost da je novi soj korone stigao na KiM

BESPOVRATNA PODRŠKA: Za mala i srednja preduzeća 2 MILIJARDE DINARA

- Sanja zvao me onaj tip pre 10 minuta.

- I šta je rekao?

- Da imam u poštanskom sandučetu jednu sliku na kojoj se ti vidiš.

- Imaš li sliku?

- Imam Sanja.

- Pa šta je na slici?

- Ti i još neko kome se vidi samo...

- Šta se vidi, reci mi?

- Uh, Sanja, Sanja. Frajer te jebe sa guza ima veliku kurčinu, Sanja, eto.

Ćutala sam neko vreme.

- Možda je neka montaža?

- Nije Sanja, to je u tvojoj dnevnoj sobi iako je tamno. Njemu se vidi samo uh, kurac u tebi i ruka koja se nalazi na tvom guzu Sanja! Slika kao da je slikana bez blica. Sanja, jesi li tu?

- Jesam!

Bila sam jako nervozna.

- Sanja na kraju piše...

- Šta piše?

- Da će tebe uskoro zvati!

Posle nekoliko sati, telefon je zazvonio!

- Halo - malo uplašenim glasom, odgovorila sam.

- Sanja, jel to Sanja!

- Da, da, ja sam, ja sam - bila sam zbunjena.

- Ja imama slike, Vaše slike!

- Kakve slike?!

- Slike Vas i Vašeg jebača!

Bila sam šokirana!

- Šta želite od mene?!

- Javiću Vam se uskoro!

- Ne, recite koliko to košta, molim vas?

- Javiću Vam se uskoro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste najlakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti