5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

U NJOJ SE PROBUDILA VATRA Pripremila je mačkicu vibratorom, a zatim se bacila na mene

Moja priča nije stravična u ludom zabranjenom seksu, ali ima tu nešto kao hemija koja daje impulse i otima, otima se normali, jebi ga. Nisam manijak, ni neki ufurani ludak, neke se stvari same dese, neki put i ne pitaš a ide, samo se to otme nekoj kontroli i jednostavno vas razumem.

Često puta dolazio bi kući pod dozom alkohola ili još uzvišen letom dima trave, ma "fuck" što bi rekli Ameri, često puta je to tako kao i svagde u svetu gde žive ljudi koji slobodu koriste za svoje privatne stvari neobuzdano. Sve mi je bilo smešno dok me nije susreo mrak u prostoru moje kuće, nisam palio svetlo jer sam napamet znao rasopored prostorija. Nisam hteo da probudim suprugu.

Vrata sobe su bila pritvorena ali dovoljno se videlo, čin romantike, uživanja u kojem su neobuzdano uživali moja žena i njen vibrator, bilo bi odvratno da nisam bio pijan ovako mi se svidelo. Scena je bila van domašaja pameti za moje oči ali alkohol me držao da gledam, što sam i radio. Žena je uzdisala, uživala dok je vibrator radio za nju ili bolje reći u njoj. Prvi put sam video tako nešto u životu i to baš u svojoj kući. Nisam bio ni svestan šta gledam ali mi se ta ritualna igra svidela, možda je suludo ali kurac mi se digao dok sam raširenih zenica to gledao, verovatno to više nisam bio ja.

OVO MORATE ZNATI

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić sutra sa timom za vakcinaciju

PO PRVI PUT SE OGLASILA SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica

VUČIĆ SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI! Nakon sastanka ODGOVARA na SVA PITANJA

KRVAVI VIKEND IZA NAS: Nakon JEZIVE nesreće MLADIĆA HITNO poslali NA AMPUTACIJU

INSTITUT ZA REUMATOLOGIJU IZAŠAO IZ KOVID SISTEMA! Dr Radunović: Zbrinućemo sve pacijente koji su propustili preglede

Izvadio sam svoj dignuti kurac i počeo da ga drkam dok sam gledao kako vibrator ulazi u njenu vaginu. Nisam imao vremena da se setim ili da pomislim tako mi je to, srce mi je lupalo kao ludo, bio sam jako uzbuđen dok sam polako drkao kurac. Kako je to samo radila, kako se nežno milovala jednom rukom po grudima dok je u drugoj držala vibrator koji je stavljala u pičku dok je jaukala, uzdišući je mešala kao da je neko jebe. Počeo sam da drkam sve brže, bio sam pijan i jako uzbuđen. Toliko sam ga drkao da sam ramenom nehotično otvorio vrata. Tada je nastao muk. Bila je iznenađena a i ja! Pokušao sam da se sredim da ga stavim nazad, uplašeno i smušeno sam pokušavao.

- Ugasi svetlo.

Bio sam izgubljen, pipao sam po zidu i uspeo da ugasim svetlo. U totalnom mraku stajao sam gde sam i bio, ukočen, uzbuđen i uplašen, srce mi je jako lupalo. Sekunde su prolazile. Osetio sam da mi je u blizini. Uzela je moju ruku, pošao sam za njom kao da sam hipnotisan ili kao da nisam tu u tom mraku, da pomislio sam to je od alkohola, priviđenje u mraku. 

Polako me spustila na krevet svojom rukom koju je naslonila na moje grudi. Ležao sam i ćutao, sekunde su prolazile, polako sam ostao bez pantalona sve se to dešavalo u mraku. Ponovo je sve stalo, čekao sam da se nešto desi, alkohol je bio vodič ovog ludila a njen ne znam šta. Onda je u dva znaka počelo nešta što ni sada ne mogu da opišem. Osetio sam toplinu njene vagine i njen uzdah kad je sela na mene odnoso sela je na moj kurac koji je odmah ceo ušao u nju. Ćuteći uz poneki uzdaščić, osetio sam kako mi je lepo.

SAZNAJTE JOŠ

PRETUČEN MUŠKARAC U PROKUPAČKOM SELU: Presreli ga na ulici pa udarali u glavu

IVKOVIĆ: Radničkom sam ostao veran kao pas

Srbija među prvima van EU uvela indeks rodne ravnopravnosti

EKSPLODIRAO DEO ZIDA U TREPČI: Otpad se izlio u Ibar, radi se na saniraju štete

VUČIĆ NAJAVIO: Radnički dobija prostor za STVARANJE novih ŠAMPIONA

A ona, ona se jebavala na meni kao da je poludela, ispočetka polako a zatim sve brže, nabijala se na kurac kao da nikada nije videla tako nešto. Mrak je skrivao svo to ludilo u kojem smo uživali oboje. Kako se žena dobro jebe, nikada se nije tako jebala sa mnom. Ahhhhhhhh, nisam mogao to da sakrijem, podigao sam ruke na njene grudi, počeo sam da ih milujem da ju ljubim, da ju diram dok je ona mene naprosto razvaljivala. Kao mašina skakla je po meni, uzdisala, grizla me sisla moj vrat, bila je luda, totalno luda a ja sam se prepustio. Mešala je tako nestvarno tako je to dobro radila, počela je da vrišti, pokušao sam da je zaustavim ali sve se otelo kontroli.

Posle desetak minuta jako je ubrzala, mešala je uzdišući, jakula je na mom kurcu osetio sam da svršava dok me je ljubila i sisala mi vrat. Svršila je mešajući za kraj. Ja nisam mogao da svršim bio sam šokiran i pijan. Ovako nešto nikada nisam doživeo a imao sam dosta devojaka, ova moja žena se večeras jebavala savršeno. Ustala se sa mene.

- Idi sad i nemoj da pališ svetlo. Molim te.

Izašao sam iz mraka u mrak. Otišao sam u dnevnu sobu. Nisam mogao da zaspem... Shvatio sam da je moja žena prava vatra u krevetu i da ja moram da je probudim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti