6°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

NIJE GUBILA VREME, ODMAH SE BACILA NA POSAO: Skinuli smo se za tren i počeli bez ikakve predigre

Nisam baš ljubitelj anala ali to njeno dupe se ne odbija. Naneo sam popriličnu količinu i krenuo da je navlačim.

- Rekao bih da se ova tvoja rupica naprimala kurca kad ga tako lako guta.

- Pa i ne baš. Uglavnom za nju koristim dildo ili vibrator, moj muž ne voli, kaže da mu je prljavo tu da ga stavi.

- Da je on dobar ne bi ti po našoj firmi i sad sa mnom radila ovako.

Sudbina je kurva! Uvek dobre ribe idu onima koji ne znaju da ih upotrebe na pravi način. Kad je već počelo da ide bez problema Nataša se nagnula još više unapred i samo rekla da je jebem bez milosti. Lako je bilo njoj da kaže, ono što sam ja tada osećao mi nije pomagalo da ispunim njenu želju. Izdržao sam nekako da svršim posle nje, mada ne znam ni sam kako.

- Idemo opet pod tuš nabrzaka pa ako možeš još, radi mi šta god hoćeš. Ja sam svoje dobila.

Uh jebote, može li čovek poželeti nešto više od jedne takve? Trebalo mi je malo da se oporavim ali želeo sam još. Sad je lizanje bila najbolja opcija. Sva ona prethodna jebačina je učinila svoje, Nataša je bila prenadražena i brzo svršila. Legao sam pored nje i okrenuo je na bok, sama je već isturila dupe da bi ga lakše dobila. Jebao sam je nekim umerenim ritmom bez nekog izmotavanja, tako nam je izgleda oboma odgovaralo.

OVO MORATE ZNATI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Drastično smanjen broj novozaraženih, 2 preminula

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

Evo ko je ubica Strahinje Stojanovića!

VAŽNO! Ovo su preporuke za prevenciju korone na visokoškolskim ustanovama

Nataša je doduše stenjala kao da je razvaljuju. Kad sam osetio da ću uskoro biti gotov prebacio sam se preko nje, uhvatio je za ramena i krenuo da je natežem iz sve snage. Izgubila se Nataša totalno a ni ja nisam bio bolji. Svršili smo zajedno, silovito. Ostali smo da ležimo ne govoreći ništa, hvatajuči vazduh, pokušavajući da se oporavimo.

- Nataša skidam kapu. Ovo je bilo prvoklasno.

- Treba imati sa kim, nemoj to da zaboraviš. Sad ti je nažalost vreme da ideš ali slobodno me zovi, dogovorićemo već nešto.

- Ne sumnjaj da hoću, vrlo uskoro.

Posle vrućeg seksa hladan večernji vazduh je baš ono što ti treba za super san. Zaspao sam kao zaklan ne pomišljajući ni o čemu. Vesna, Mira, Nataša, Mira, Mira, Vesna, Vesna, Vesna, Nataša... Gotovo da nije bilo dana da me neka od njih ne pusti u dubine svojih telesnih otvora. Počeo sam već osećati zamor od svega toga. Fizikalisati i toliko jebati… Troši bre snagu. Jedva sam čekao plansko stajanje sa poslom od 3 nedelje da se odmorim od svega. Dobro, možda pozovem neku čisto da ne stvaram žuljeve na rukama ali ne tako kao do sada. Ali kako sve u životu ide, sudbinu zabole za naše planove. Stigao je zahtev za prijateljstvo od jedne koleginice koja ne radi na istom mestu sa nama ali je viđamo povremeno kad dođe na ispomoć. Nisam joj znao ime, zvali su je Maca. Prepoznao sam je sa slike. Kad sam već razgledao reših da pogledam sve. Macino ime nije bitno, bitno je da je imala 5 albuma koje nisam mogao da otvorim mada smo prijatelji.

- Ćao Maco. Otkud zahtev?

- Ćao. Ako smeta slobodno me obriši.

- Ne bre, taman posla. Ne bih prihvatao. Nego nemamo baš neki kontakt na poslu pa me malo iznenadio.

- Eto, možda ga sad i uspostavimo.

- Nemam ništa protiv. Lepe su ti slike.

- Hvala.

- Jedino što ne mogu da pogledam sve.

- Neke i nisu za svakoga.

- Hm... Sad bih još više voleo da ih vidim.

- Možda i hoćeš, ako budeš dobar.

Nisam hteo više da joj pišem, barem ne za danas. Na poslu je bilo drugačije, počela je da se javlja i više priča sa mnom. Prijalo mi je to, muški su me gledali popreko zbog toga. Nastavili smo sa dopisivanjem u sledećim danima, sasvim bezveze, posao uglavnom. Onda se desilo nešto žešće, Maca mi otvoreno reče pravi razlog slanja zahteva.

- Moj muž i ja imamo problem. Želimo dete ali on ima slabo pokretne spermiće a nemamo para za vantelesnu oplodnju. Pričali smo dugo i dogovorili se nekako da nađemo nekoga da bude donator.

- Malopre kažeš da nemate za vantelesnu.

- E zato treba donator da uradi to na tradicionalan način.

- Aha... Kapiram.

-Želiš li tako nešto? Nećeš imati nikakvih obaveza, sredićemo to i sa advokatom ako treba.

- Reci mi samo zašto baš ja?

- Neću da uradim to sa bilo kim. Na prvom mestu je što mislim da su tvoji geni skroz ok za jedno lepo potomče a na drugom što želim da uživam u svemu tome. Kao što znaš, mi žene u ovoj firmi dosta pričamo međusobno.

Dakle u tom grmu leži zec. Morao sam razmisliti o svemu, ovo mi je tako ličilo na Vesnino maslo. Pozvaću je da raspravimo to uz partiju seksa.

-Veco kad možeš svratiti kod mene? Treba da te pitam nešto.

- Trebaš ti nešto drugo. Za sat vremena sam tu. Ali ne mogu dugo da ostanem, moraćemo nabrzaka.

Eto Vesne. Dopičnjak, kratka majčica koja ostavlja go stomak i kosa u dva repića. Kao neka napaljena klinka. Nije gubila vreme, odmah se bacila na posao. Skinuli smo se za tren i počeli bez ikakve predigre. Držao sam je za kukove ne dopuštajući joj ni da se najmanje pomeri i tako sprečavao da meša. Bila je sasvim pod mojom kontrolom, jebena kao lutka a ne žena. Hteo sam da je kaznim kurcem jer će zbog njenog brbljanja cela firma saznati šta ja radim za pauze.

- Mali koji ti je đavo?

- Začepi, puno pričaš. Čim ti napunim pičku prelazim na ta tvoja velika usta.

- Aman, šta sam uradila da si tako nadrkan?

- Rekla si Miri da se jebemo pa je i ona ušla u igru. Kod Nataše si me onda poslala znajući da ću je zateći kako sam je zatekao, i iskoristiti to. A sad i Maca! Hoćeš da svi znaju šta radimo?

- Šta kao, tebi bi bilo loše da je opališ? Najbolju ribu u našoj smeni. Sa tim se sa posla još niko ne može pohvaliti.

- Naravno da ne ali nemoj više da pričaš nikome ništa. OK?

- Maca mi je drugarica i treba joj usluga. Učini to za nju i uživaćeš dokle god budeš želeo. Mira kad te izgustira zaboravi na nju, ni od mene ne očekuj ništa na duge staze. Dok si mi zanimljiv imaš me, posle ću te zvati ako mi nedostaješ ili ostanem bez boljeg izbora. Uvek traži novo dok još imaš staro.

PROČITAJTE I OVO:

MARIĆ VAS OČEKUJE OD 21 ČAS: "Ćirilica" će pomeriti sve granice!

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Povoljni uslovi za vožnju, nema zadržavanja

OPROŠTAJ: Rakitić saopštio da se povlači iz reprezentacije!

Maca je i bolja riba i mlađa, duže će ti trajati.

- Kad se tako postavi ispada to kao dobra ideja. Maca je stvarno vrh. Ali ti ćeš sad svakako dobiti svoje što me stavljaš pred svršen čin. Zini!

Vesna je bila od dobrih droljica, primala je naređenja jednako  dobro kao i kurac. Češao sam joj krajnike glavićem, držao je tako dok ne počne ostajati bez vazduha ali sve je to ćutke podnosila. Kako je ne voleti takvu?

- Hoćeš topli obrok Vesnice? A i ako nećeš slobodno ne radi ništa.

Polete sperma, zagrcnu se Vesna ali izdržala je bez da zatvori vilicu.

- Kretenu!

- I ja tebe volim.

- Jesi li sad srećan?

- Biću kad još jednom svršim.

- E na meni nećeš, moram da palim. A ne bi ti ni dala, ljuta sam.

- Pa kako to da sredimo?

- Bićeš moj rob. Radićeš sve što ti kažem i posvetiti se mom uživanju. Jasno?

- Jasno gospodarice. Sad mi daj poljubac.

Naravno poljubila me. Nije kurva stvarno bila ljuta, siguran sam da je prošla i gore stvari. Nego joj dobra prilika da ispuni sebi neku želju koju neće ostali pa našla mene. Nema veze, učinila je za mene dovoljno da zaradi malo seksualnog robovanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti