13°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

RALE I NJEGOVA KRUTA MAŠINA Muž je spavao, a on me je pumpao i dovodio do ludila

Raleta sam upoznala pre nešto više od godinu dana. Odmah mi se svideo fizički, a što sam ga bolje upoznavala shvatila sam da me privlači i karakterno. Nakon početnog bezazlenog zezanja, počeli smo sve više da se "otvaramo" jedno drugome i da pričamo o svojim problemima. Naravno u svemu tome neizbežna tema je bila i seks.

Rale je bio prvi tip kojem sam upalila kameru ispred koje sam se obnažila. Jedino što me je malo nerviralo kod njega je to što je bio opsednut mojom guzom. Tačnije, mojim anusom. Verovatno zbog toga što sam mu priznala da je, iako sam već 15 godina u braku, moja guza još netaknuta. Rale me je "terao" da se mazim ispred kamere, dok sam gledala kako on s "one strane ekrana" sedi zavaljen u udobnu fotelju i drka svoj veliki kurac.

Juče je Rale po ko zna koji put obećao da će konačno doći da se vidimo i uživo i konačno popijemo tu kafu ili neko drugo piće. Bilo je to njegovo već treće takvo obećanje otkako se znamo pa ovom zadnjem i nisam pridavala neki značaj. Ali ipak smo napravili dogovor da ga predstavim mužu kao mom daljem rođaku (jer je muž upoznat sa tim da imam neke familije po Srbiji).

OVO MORATE ZNATI

VAŽNO ZA PUTNIKE: Ovih pet linija menja svoj red vožnje

JENS STOLTENBERG IZRIČIT: Ne smeta nam što se Srbija oprema oružjem iz Rusije i Kine

TENZIJE RASTU: Amerikanci i dalje PROVOCIRAJU Ruse, pratnja helikopterima (VIDEO)

POGLEDAJTE ŠTA JE ODLUČENO O SLUČAJU MALČANSKOG BERBERINA

KRIZA A SLAMARICA SVE DEBLJA: Pogledajte zašto Srbi danas imaju više novca

I zaista juče oko 9 sati zazvonio je telefon. Rale mi je javio da je stigao, a ja sam mu, ne verujući da je zaista u mom gradu, uzbuđeno objasnila kako će me naći. Mužu sam objasnila da mi je stigao rođak koji će se uskoro pojaviti pred vratima. I zaista nekih 10-tak minuta posle neko je pozvonio. Otvorila sam i odmah prepoznala lice koje sam, u zadnjih godinu dana, tako često gledala na slikama ili preko web kamere.

- Rale - prozborila sam otvorivši širom vrata.

- Moja rođako - ušao je.

Čvrsto sam ga zagrlila i poljubila u obraz, jer je moj muž već stajao iza mene. Njih dvojica su se rukovali, a moj muž mu je uljudno ponudio da uđe.

- Mislio sam da prvo odemo negde na piće - rekao je Rale.

- To bi bilo super - složila sam se. 

Ni moj muž nije imao ništa protiv pa smo se na brzinu obukli i krenuli prema jednom finom restoranu. Veselo sam koračala ispred njih. Dan je bio iznenađujuće topao za ovo doba godine, pa sam se u kratkoj, šarenoj suknjici zaista osećala prijatno. Njih dvojica su išli par koraka iza mene i raspravljali o fudbalu. Rale se pokušao da se koncentriše na njihov razgovor mada je svaku priliku koristio da baci pogled na moju guzu koju je suknjica i te kako fino isticala.

Zauzeli smo sto u restoranu i naručili po piće. Muž je sedeo desno, a zgodni, visoki Rale levo od mene. Iako sam se uvek ložila na nešto starije muškarce Rale mi se zaista sviđao u svakom pogledu iako je bio nepunih 8 godina mlađi od mene. Sedeli smo već nekih pola sata, razgovarali o ekonomskoj situaciji u regionu, ispili već i po četvrto piće kada je moj muž ustao, i rekao da ide u WC.

Moj muž jako retko pije, pa iako nije bio pijan, ipak se dejstvo alkohola već počelo osećati na njemu. Već dok je silazio nit duge stepenice koje su vodile prema WC-u osetila sam Raletovu ruku na svom kolenu, koje je izvirivalo ispod kratke suknjice.

Čim nam se moj muž izgubio iz vida, njegov dlan je bez imalo ustručavanja kliznuo pod suknju, tako da sam refleksno skupila poluraširene butine

- Šta ti je? - upitala sam ga, dok mu je vrh srednjeg prsta već uspeo da dotakne moje gaćice.

- Želim da te jebem!

- Jesi li lud?! Pa muž mi je tu!

- Boli me... Zar misliš da sam došao iz Beograda zbog kafe?

- Pa tako smo se bili dogovorili. Ne znam šta si ti očekivao?

- Slušaj lutko, ima da te karam. Milom ili silom!

- Nema od toga ništa - rekla sam, malo šokirana njegovim ponašanjem.

- OK, ali moram barem da gledam kako njega obrađuješ.

- Molim?

- Sad kada dođemo kući ti ćeš ga lepo smestiti u krevet, skinuti i sebe i njega i popušiti mu ga, a ja ću sve to da gledam kroz odškrinuta vrata...

- Ma ne može...

- Naravno da može lutko. Inače ću sve reći tvom mužu. Ući ću na svoj mail i pokazati sve one tvoje golišave slike. Ima da bude oduševljen kada vidi kako mu ženica provodi vreme na internetu dok on ide da rinta po ceo dan.

- Lud si!

- Veruj mi mnogo luđi nego što misliš. Hoću da ostaviš odškrinuta vrata vaše sobe i naravno upaljeno svetlo.

- Dobro, ali prenoćiš kod nas i sutra ujutru ideš kući - složila sam se, jer sam videla da i nemam baš mnogo izbora.

- Važi, ali zapamti, guza mora sve vreme da bude okrenuta prema vratima. Znaš da volim da gledam tvoju guzu.

Tada smo videli mog muža kako silazi niz stepenice. Razmaknula sam čvrsto stisnute butine kako bih dozvolila Raletovom dlanu da napusti moje međunožje. Popili smo još po jedno piće i krenuli kući. Moj muž je već bio malo omamljen alkoholom pa se sam bacio na krevet čim smo ušli u sobu. Rale je bio u kupatilu, a ja sam za to vreme izvršila njegova naređenja – ostavila odškrinuta vrata i upaljeno svetlo.

SVE O KORONI

DOKTOR STANOJEVIĆ OTKRIVA SVE O ULASKU KORONE U DOM ZA STARE: PACIJENTE SU DOVOZILI AUTOBUSIMA

DETE IMA SIMPTOME KORONE,A NE ŠALJU GA NA TESTIRANJE: Doktor Goran Vukomanović savetuje kako da postupite u toj situaciji

MINISTAR ŠARČEVIĆ PORUČIO: Od ponedeljka tačan plan nastave za studente

Skinula sam suknju i majicu i ostala samo u crvenom grudnjaku i istim takvim tangicama. Zatim sam potražila dugmad na muževljevim pantalonama, spustila mu ih zajedno sa boksericama do polovine butina i krenula rukom stimulisati mlahovi kurac, koji je prepoznavši me odmah počeo da dobija na veličini i snazi.

Smestila sam se na kolena ispod njegovih nogu i lagano počela jezikom da kružim oko glavića. Iza vrata koja su se nalazila na dva koraka iza mojih leđa, začula sam šum i znala sam da je Rale već zauzeo poziciju za posmatranje. Sisala sam sve življi kurac, dok mi je guza bila visoko u vazduhu i prepuštena na milost i nemilost pogledu mog gosta. Htela sam da se sve to što pre završi, jer više nisam bila sigurna da neće ovaj ludi Rale najedanput uleteti u sobu i zajahati mi guzu. Nije mi bilo do sisanja muževljeve nabrekle batine, pa sam mu ga više drkala rukom, u želji da što pre svrši, i da se cela ova predstava privede kraju.

Svesno ili ne "mešala" sam guzom levo-desno, što je izazivalo tiho mumljanje iza poluzatvorenih vrata. Srećom bilo je dovoljno tiho, da bi tek pažljivi slušalac to mogao da čuje, tako da moj muž nije ništa primetio. Ali je zato uskoro počeo poluglasno da uzdiše, grči stopala između kojih sam klečala i koji trenutak kasnije on je počeo da šprica spermu po svom stomaku i mojoj ruci s kojom sam čvrsto natezala njegovo koplje. Dohvatila sam peškir koji je bio u blizini i obrisala tragove spreme, jer nisam htela da izađe u kupatilo znajući da je Rale još tu u predsoblju. Grubo sam zatvorila vrata, ugasila svetlo i navukavši na sebe samo tanku spavaćicu legla u krevet. Iako sam proklinjala sebe i dan kada sam upoznala Raleta, realativno brzo sam zaspala. Valjda zbog alkohola.

Negde oko 6 sati ujutru već sam bila na nogama. Muž je još uveliko hrkao. Pošla sam do kupatila da se umijem. Desno od kupatila bila je soba u kojoj je spavao Rale. Vrata su bila poluotvorena. Odlučila sam da provirim i vidim je li budan, i da ga pitam je li za kafu. Bio je poluotkriven. Snažne grudi bile su skroz gole, tek preko donjeg dela tela bio je prebačena nekakav čaršav. Očigledno je mom "rođaku" bilo jako vruće.

čaršav, na jednom mestu, bio jako naborana, i bez sumnje je bila takva zahvaljujući njegovom uzdignutom penisu

Ušla sam u sobu i zatvorila za sobom vrata. Privukla sam stolicu do njegovog kreveta. Znatiželja me je baš morila. Da li je zaista potpuno nag? Je li mu zaista onako veliki kako mi se činio preko kamere? Odgovor na to je bio blizu. Trebalo je samo da podignem jedan kraj čaršava i uveriti se. Krenula sam rukom oprezno plašeći se da ću ga probuditi. Izgledalo je da spava jako čvrsto. Uhvatila dohvatila sam ivicu čaršavu, nežno ga podigla...

Uh! Kurac mu je zaista izgledao veličanstveno. Onako uzdignut, naizgled snažan, lep i barem za 1/3 duži nego penis mog muža. Ne znam koliko vremena sam ga posmatrala u čuđenju ili možda bolje reči oduševljenju (mislim da nije prošlo više od 20-tak sekundi) kada me Rale snažno rukom zgrabi za moju. Kao da sam uhvaćena u krađi, lice mi se u trenu zarumenilo - što od stida, što od besa jer sam tako naivno uhvaćena.

- Dotakni ga, slobodno - rekao je tiho.

- Neću, pusti me! - zavapila sam poluglasno, jer sam se bojala da ne probudim muža. 

Ko bi onda sve ovo objasnio.

- Daj, znam da želiš to.

Povukao je moju ruku prema svom uzdignutom kurcu.

- Nemoj - pokušala sam se iščupati iz njegovih kandži.

- Hajde, neće te ujesti.

Otvorila sam skupljenu šaku i zgrabila napeto koplje. Kakav je osećaj bio sklopiti prste oko tog čvrstog i prelepog komada mesa

Raletu nije promaklo oduševljenje na mom licu, iako je još uvek bilo rumeno od srama i besa.

- Želiš da ga lizneš?

- Ja ne mogu! Muž mi je u drugoj sobi.

- Malo samo. Znam da to želiš.

Spustila sam glavu na njegov kurac i čitavim jezikom napravila liz od korena do vrha.

- Lepoooo... - uzdahnuo je.

Još jedan liz, skoro identičan, pa još jedan. A onda sam zgrabila njegov kurac čvrsto u svoju desnicu i počela da mu navlači kožicu gore-dole. Digla sam se sa stolice i u tom pognutom položaju, oslanjajući se levom rukom o ivicu kreveta, a desnom držeći koren njegove velike kurčine, počela da usisavam glatki, rumeni glavić.

- Oooh - dahtao je.

Sve više sam saginjala glavu prema njegovom kurcu, dopuštajući mu da mi se sve više uvlači u grlo.

- Jebem li ti! Dobra siiii... - govorio je poluglasno.

Grickala sam njegovo čvrsto meso, a zatim klizila jezikom po njemu kao da pokušavam da zalečim. Da bih ga potom opet uvukla duboko u svoje grlo. Osetila sam Raletovu ruku na svom potiljku. Nabijao mi je glavu na svoje nategnuto koplje, sve teže dišući. Levu ruku je zavukao pod moju spavaćicu i bez imalo oklevanja dopuzao sa njom do moje mačkice.

- Ooo... nemamo gaćice - rekao je kroz polusmeh.- A vidim nemamo ni dlačica.

Ovaj put nisam zaustavila njegove prste kojima je nežno počeo da prelazi preko moje gole mace. Punio mi je usta svojim sve vrelim kopljem, dok mi je vrhovima prstiju prelazio po klitorisu. Oboje smo disali samo kroz nos, ali to je bilo tako snažno da sam se tek tada setila muža u drugoj sobi. Ispustila sam čvrsti kurac iz svojih usta i rekla: 

- Dosta je, moram da idem. Onaj moj će da se probudi.

Rale me je tada zgrabio za obe ruke i povukao na sebe.

- Ne ideš ti nigde pico!

Lice mi je u trenu bilo priljubljeno uz njegove snažne grudi.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

- Pusti, boli me! - rekla sam, jer sam od njegovog stiska zaista osetila bol u nadlakticama.

- Dođi - povukao me je još više prema sebi.

Nemoćna i svesna da me namešta na svoj kurac prepustila sam se. Čim sam osetila da mi se pica trlja o njegov moćni alat, podigla sam guzu dopuštajući mu da me namesti kako treba. Zahvaljujući njegovim prstima već sam bila vlažna, ali ipak mojoj pici nije bilo lako da proguta tu kurčinu. Ipak sam nakon dva oprezna pokušaja uspela da skliznem niz njega, sve do samih jaja.

- Aaaaah! - skoro istovremeno smo uzdahnuli.

Počela sam da se dižem i spuštam po njemu uživajući doslovno u svakom milimetru njegove čvrste batine.

- Kako se dobro jebeššššššššš - hvalio me je kada sam počela da kružim karlicom, "meljući" taj golemi komad mesa zariven duboko u moju pičkicu.

Počela sam da svršavam. Nabijala sam se kao luda, potpuno zaboravljajući i da sam udata, a kamo li da mi je muž u susednoj sobi. Moja pica je počela da steže njegov kurac, i on je već izgubio kontrolu.

- Svrsiću, jebem li ti!

Pokušala sam da se podignem sa njega, jer ne koristim nikakvu zaštitu, ali njegove ruke su me čvrsto stisnule uz sebe.

- Neee... - vrisnula sam.

- Hoću da teeeee napuuuuniimmmmmmmmm!

- Osecaj koji dugo nisam doživela. Vrela sperma je prskala duboko u meni.

- Idioteeee! - skakala sam po njegovom kurcu kao luda kao da ga želim doslovno da ga smrvim.

Konačno me je pustio, i ja sam brže-bolje se digla sa njegov kurca koji je bio sav mokar što od mojih, što od njegovih sokova

U tom trenutku iz druge sobe začula sam mužev glas koji me doživao. Brzo sam popravila spavaćicu i uputila se u drugu sobu.

- Šta je bilo dragi?

Sedeo je na ivici kreveta, još sanjivih očiju.

- Ma ništa, vidim da si ustala. Hoćemo li kafu?

- Da ljubavi, naravno - rekla sam pokušavajući da delujem što mirnije, iako sam znala da mi baš i ne ide.

- Idem da je pristavim - rekoh uplašeno, osetivši kako mi par kapljica sperme izdajnički klize niz unutrašnju stranu butine.

Na svu sreću moj muž ništa nije primetio. Malo kasnije smo zvali i Raleta da popije s nama kafu. Posle kafe je on rekao da mora nazad za Beograd. Ispratili smo ga na autobusku stanicu, a on nam je na rastanku poručio: 

- Sledeći put kada dođem, moja rođako, nadam se da će stomak biti ispred tebe!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti