10°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

DRAGA TI SI NIMFOMANKA! Meni za ljubav je primila osam komada

Dok me nabijao na debelu batinu i grizao mi vrat, gnječio grudi, u velikom ogledalu na zidu sam gledala kako se mišići njegove čvrste guze i nogu grče pri svakom pokretu. Uspaljivalo me to do bola. Zabivši se u mene, obgrlio me rukama i okrenuo nas. Sada je on bio na leđima, a ja na njemu. 

Raširila sam noge kako bih mogla bolje videti. Izvlačio je tu debelu kurčinu skroz do glavića, i onda ga žestoko, oštrim pomakom kukova, nabijao nazad u mene. Kurac mu je biio sav balav i sjajan od naših sokova. Voleo je da se ne pomeram previše, nego da me on zakucava žestoko. Uspaljeno sam gledala i osećala kako me jebe. Moja pičkica se uvrtala unutra od žestokih udaraca i povlačila napolje stisnuta čvrsto oko njegovog debelog kurca. 

Njegovi kukovi i guza su se pomerali brzo i žestoko, dok je on svojim rukama podupirao moje butine i tako mi držao noge potpuno raskrečene. Počela sam da svršavam od cele scene. Moja pičkica se grčila u predivnom grču, a on je nastavljao da me tuca. Vadio bi ga samo na trenutak da promeni položaj. Ne volim biti neaktivna u seksu, a ovaj čovek je svaki put govorio:

- Opusti se i uživaj - a zatim bi me počeo zakucavati takvom jačinom udaraca da je moje telo poskakivalo u vazduh i nabijalo se nazad na njegov kurac, ako sam bila gornja, ili bi me pak zakucao u krevet tako da, čak i da sam htela, nisam mogla da učinim pokret. 

OVO MORATE ZNATI

VAŽNO ZA PUTNIKE: Ovih pet linija menja svoj red vožnje

JENS STOLTENBERG IZRIČIT: Ne smeta nam što se Srbija oprema oružjem iz Rusije i Kine

TENZIJE RASTU: Amerikanci i dalje PROVOCIRAJU Ruse, pratnja helikopterima (VIDEO)

POGLEDAJTE ŠTA JE ODLUČENO O SLUČAJU MALČANSKOG BERBERINA

KRIZA A SLAMARICA SVE DEBLJA: Pogledajte zašto Srbi danas imaju više novca

Počelo je da mi se dopada to monstruozno zakucavanje. Postajala sam zavisna o tom manijačkom seksu s njim, a njegove mišiće su me izluđivale. Osećala sam njegovu nadmoć, a sve je činio na način da sama poželim da osetim tu njegovu nadmoć. Bio je sportista, mišićav i izdržljiv. Često smo išli na zabave sa njegovim kolegama iz tima. Neki do njih su bili slobodni, neki oženjeni, neki u vezama, ali je uvek neki od njih ispričao po neku dogodovštinu iz svog seksualnog života u kojima su svi uživali.

Nekad sam znala da zamišljam da sam na redaljki s nekima od njih, zamišljala sam te mišićave guze i noge, kako se grče dok mi se nabijaju u pičkicu, kako prelazim rukama preko guzova jednoga od njih dok me jebe u usta žestoko, dok drugome žvaćem pičkicom kurčinu, kako im drkam i kako se ređaju na meni. Nikada nisam Andreju, svom, dečku priznala o čemu fantaziram. Oni su inače izlazili svakog četvrtka po lokalima, i to su nazivali “Muška noć!” Jednom sam zatražila da prisustvujem jednoj od takvih večeri, misleći da ne može biti mnogo drugačije od zabava na kojima sam prisustvovala, ali je Andrej podigavši obrve, rekao:

- Ne draga, ne želiš to!

Bila sam uporna govoreći:

- Baš to želim!

Onda je seo, povukao me u krilo i počeo da mi priča kako su, davno pre, mogle i devojke/žene da prisustvuju tim noćima, kako je jedne noći bila samo jedna devojka, a oni, uvek pričajući seksualne dogodovštine, napaljeni i ludi, te su svi redom pojebali devojku, drugi put su to uradili ženi jednog igrača i devojci drugog, jer su tada bile njih dve prisutne. Od tada se sastaju samo oni, muškarci. Osetila sam kako mu se od uzbuđenja kurac digao, pa sam mazno počela da mešam guzovima i govorim mu:

- Pa, daj onda da i ja budem sledeća.

To ga je mapalilo do te mere da je počeo da cepa sa mene odeću i da me tuca zverski. Od tada, znajući da ga to jako uzbuđuje, ispitivala sam ga:

- Šećeru, što bi tvoji momci iz tima uradili da ih, recimo pozovemo sve zajedno ovamo na piće?

On bi počeo da opisuje za svakog igrača ponaosob, što bi mi radili i to nam je oboma bilo kao začin za ionako lud seks. Jednog četvrtka dok je odlazio da se nađe sa suigračima, upitala sam ga opet mogu li se pridružiti, te kad se nasmešio misleći da se šalim i rekao:

- Hoćeš da budeš pojebena od svih njih, a?

Smešila sam se i rekla mazno:

- Ahaaa...

Pljesnuo me po guzi i rekao:

- Zasto i ti ne izađeš sa drugaricama?

- Pa zato što one ne mogu da me pojebu!

Kad sam to izrekla, Andrej je počeo duboko da diše, a zatim mi je priznao da me zamišljao i nekoliko puta i sanjao da mi to radi skupa sa svojim klupskim kolegama. Uhvatila sam ga za kurac. Nije mogao da se zaustavi, bio mu je dignut i čvrst. Kleknuo je ispred mene, ali sam ga povukla i tražila:

- Odmah me pojebi!

SVE O KORONI

DOKTOR STANOJEVIĆ OTKRIVA SVE O ULASKU KORONE U DOM ZA STARE: PACIJENTE SU DOVOZILI AUTOBUSIMA

DETE IMA SIMPTOME KORONE,A NE ŠALJU GA NA TESTIRANJE: Doktor Goran Vukomanović savetuje kako da postupite u toj situaciji

MINISTAR ŠARČEVIĆ PORUČIO: Od ponedeljka tačan plan nastave za studente

Morala sam imati kurac u sebi. Toliko sam bila uzbuđena. Bio je to najintezivniji seks koji smo imali. Ostala sam da ležim, zatvorenih očiju i zamišljajući da ležim nakon što je moja pica prozvakala sve kurceve Andrejevih drugara. Dok je on izlazio, ja sam zavlačila prste u svoju picu i zamišljala da me nabijaju na svoje uspaljene batine. Nakon pola sata sam se istuširala i našminkala, sredila kosu i uzela taksii. 

Za 20 minuta sam bila pred klubom hotela u koji je Andrej rekao da idu. Još sa ulaza sam ih videla kako se smeju i nazdravljaju. Prišla sam šanku, sela na barsku stolicu. Razrez na mojoj suknji se otvorio do kuka jer se suknja podigla. Na košulji sam otkopčala 3 dugmeta, te je i moj čipkani grudnjak vireo. Pijuckala sam svoje piće koje mi je konobar doneo i čekala. Znala sam da će me pre ili kasnije neko od njih primetiti. 

Neki od njih su ustajali, išli do WC-a ili se na trenutak pridružili nekome od gostiju, ali su se svi vraćali nazad za svoj sto. Prošlo je više od pola sata. Gledala sam te zategnute sportske guze, snažne muške grudi i mišiće na rukama i uspaljeno zamišljala da me dotiču njima, da me nabijaju na svoja čvrsta koplja. Neki muškarci su mi prilazili, mogla sam za čas da budem pojebana, ali ja sam želela Andreja i njegove prijatelje. Konačno, nakon skoro sat, Nikola, jedan od Andrejevih saigrača mi je prišao smešeći se i ne skidajući pogled sa mog dekoltea rekao:

- Ne mogu da verujem da si to ti, Iva!

Smešila sam se i rekla:

- Pa, kad bi pogledao u moje lice, umesto u grudi, uverio bi se da sam to ja!

- Oh, izvini! - rekao je.- Znaš nas muškarce!

- Znam neke! Nego, ne izvinjavaj se, i meni prijaju takvi pogledi!

- Pa, šta radiš ovde? - pitao je.

- Špijuniram vas! - cerekala sam se.

Pitao je što nisam došla sa Andrejem. Smešila sam se, liznula ivicu čaše i rekla:

- Htela sam, ali mi je Andrej rekao da je preopasno za mene! Ja po prirodi radoznala, morala sam sama da se uverim da li stvarno neka opasnost vreba sa željom da se njemu, ne daj Bože, nešto loše ne desi!

Nadala sam se da je shvatio da sam upoznata sa pređašnjim dešavanjima i da sam i došla po to. Uhvatio me za mišicu i poveo prema njihovom separeu. Andrej je iskolačio oči videvši me. Ustao je zbunjeno, poljubio me. Rukovala sam se sa ostalim igračima. Brojala sam, sa Andrejem, bilo ih je devetorica. 

- Uh, da li ću moći da se pojebem sa svima njima, hoće li moja pičkica da izdrži? - pitala sam se u sebi. 

Ni na trenutak nisam se dvoumila hoće li se to dogoditi. Znala sam da ću dobiti šta sam naumila. Kada sam sela pored Andreja, prigrlio me i počeo da mi ljubi vrat, a zatim prošaputao na moje uvo:

- Ti znaš da će te svi oni pojebati noćas, zar ne?

Duboko je disao, već verovatno zamišljajući scenu žestoke jebačine. 

- Pa, zar nisi to zamišljao i želeo? - pitala sam šapatom ljubeći ga pored uva.

Rukom sam prešla preko njegove butine, skroz do prepona. Dosta se pilo, bilo je veselo. U jednom trenutku, Andrej mi je pomazio butinu jer je moja cela noga bila otkrivena, pošto se suknja podigla i razrez je sezao skroz do kuka. Najpre me mazio spoljnom stranom butine, a zatim pomerio ruku na unutrašnju stranu moje butine. Očekujući moje gaćice, iznenađeno je uzviknuo:

- Pa ti nemaš gaćice!

Svi su pogledali prema nama. Alkohol je učinio svoje a napaljenost me nije puštala već satima. Samo sam besramno zacvrkutala:

- Jebeš gaćice! Želim da je pri ruci za upotrebu!

Zakoračila sam ga i počela da mešam guzom u njegovom krilu, protegnuvši se mazno, ostali u separeu su već počeli da balave

- Dođi malo meni u krilo! - uzviknuo je jedan od igrača.

Andrej se podigao samnom okačenom oko njegovg vrata. Njegove ruke su bile na mojim guzovima. Prošaputao je:

- Još uvek želiš ovo da učiniš?

- Daaa!

Primakano se momku koji je pozvao na blud, spustio me u njegovo krilo, i seo pored njega, otkopčavajući svoje pantalone i vadeći kurac. Dok sam mešala kukovima oponašajući vođenje ljubavi u krilu njegovg druga, Andrej mi je ponudio kurac. Otvorila sam usta i njegova debela batina je već bila duboko u mojim ustima, a odmah iza toga i kurac drugog igrača koji je izvadio svoj.

Pušila sam ih naizmenično, dok je momak kojem sam u krilu, pokušavao da izvadi svoj kurac iz pantalona. Dvojica igrača su nestala i vrativši se, saopštili su da smo svi popili i da zabavu mozemo da nastavimo u sobi koju su upravo uplatili da bi nam bilo prijatnije. Momci su nevoljno strpali svoje batine u pantalone. 

Bila sam pijana ali napaljena do ludila. U liftu sam stajala ispred Andreja, on je trljao svojim kukovima moju guzu. Povukla sam jednog od momaka prema sebi i rekla:

- Želim da probam u sendviču. 

Lift se zaustavio i izašli smo. Čim smo ušli u sobu, momci su počeli da se skidaju, da skidaju mene, počeli su da se guraju. Pijano sam se kikotala govoreći:

- Ne gurajte se! Svi ćete doći na red! Ne idem odavde dok se ne pojebem sa svima vama!

Nastupilo je ludilo. Ležala sam na krevetu, jedan od njih je rasturao moje vilice kurcem, drkala sam dvojici, dok me četvrti žestoko nabijao. Orgazmi su dolazili jedan za drugim, kao i muškarci u mojoj pici. Dugo su me tucali na leđima, menjali se jedan po jedan, a zatim me jedan od njih okrenuo i počeo tucati u guzu. Prvo je teškom mukom ulazio, onda mi je nabio kurac u razvaljenu, mokru picu, tako ga ovlažio i onda sjurio u moju guzu. Nakon što me dobro razradio, tako nabodenu na kurac me okrenuo na leđa i pozvao:

- Momci, hajdemo po dvojica! Znate da je rekla da želi u sendviču!

Odmah se našao dobrovoljac i tako su počeli da me jebu po dvojica rasturajući mi i pičku i guzu, a usta su mi bila non-stop puna kuraca. Svršavali su mi u usta, po licu, po grudima. Kada su počeli da me jebu, mislila sam da neću izdržati da ih sve zadovoljim jer me nakon četvorice počelo boleti, ali nakon nekog vremena jedan od njih me podigao i nabio na kurac stojećki.

Dok me držao tako nabijenu na kurac, odpozadi, u pičku i držao mi noge raskrečene, u ogledalu sam videla kako mi njegov kurac ulazi i izlazi u pičku potpuno pomodrelu od jebačine, počela sam ponovo da se palim

- Hoću dva kurca u picu! Jebite me! Jebite me u picu! Hoću dva kurca! - stenjala sam. 

Andrej je prisao i uhvatio me za noge, za butine i primakao se, savio moje ruke oko svog vrata i počeo da trlja kurcem moju pičku nabodenu na kurac njegovog druga, a uskoro je i sam počeo da prodire. Jebao me životinjski, svako malo bi usporio i primicao, mi svoje lice, ljubio me i grizao mi usne napaljeno. U jednom momentu mi je šapnuo:

- Hvala ti za ovo!

- Hvala tebi dušo! - prostenjala sam.

Muškarac koji me tucao odpozadi je svršio i izvadio kurac, a odmah za njim je svršio i Andrej. Tako nabijenu, poneo me prema kupatilu i tako nabijenu me uneo pod tuš. Pustio je vodu da curi po nama, sapirao je spermu sa mog tela, moje pice, a onda mi zavukao prste u picu. 

- Boli li te? - upitao je. 

- Ne, nastavi dušoooo! - prodirao je prstima u mene. 

Osećala sam sve jači pritisak. Njegova 4 prsta su bila u meni. Kleknuo je ispred mene i počeo da mi liže pičku govoreći kako ga izluđuje moja razvaljena pička. Nabijao je jezik u mene, gurao svoj nos, prste, a uskoro, njegov kurac je bio u punoj erekciji te mi ga je nabio i počeo da me jebe stoječki. Zbog položaja u kojem sam stajala, ulazio mi je samo polovinom kurca ali je moja uspaljenost učinila da počnem svršavati, a odmah za mnom i on.

Zamotao me u peškir. Izašli smo iz kupatila. Neki od momaka su otišli a neki od njih su se smeškali i rekli da čekaju drugu rundu. Legla sam na leđa, raširila noge i počela da masturbiram. Gurala sam u sebe 4 prsta, kružila njima, onda bih se okrenula na stranu i zavukla prste u picu odpozadi. Kurčevi su svi bili napeti. 

Ustala sam, prišla jednom od njih, zakoračila ga i spustila se na njegov kurac. Počela sam da se nabijam na njega. Uhvatio me za guzove i počeo da mi pomaže, podižući me i nabijajući rukama na kurac. Čim je svršio, blago me odgurnuo od sebe, a onda me drugi povukao na sebe i zabio mi kurčinu u picu odpozadi, pri čemu mu se pridružio i drugi, nabijajući se pored njegovog kurca odnapred. Pička mi je bila sva utrnula, ali sam kao nimfomanka tražila još i još i još. I davali su mi. 

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Kada se i zadnji od njih zadovoljio, ja i Andrej smo odlučili da ostanemo i prespavamo, a ostali su otišli. Ponovno smo se tuširali i onda smo legli. Andrej je opet počeo halapljivo a me liže. Samo se na trenutak odvojio od mene i prošaputao:

- Jao srećo, obozavam tvoju picu! Ona je noćas primila 9 kuraca bez problema. Oh! Oh! 

Ponovo je počeo da me liže dok mu je kurčina bila ponovo kao kamen. 

- Pojebi me dušo - zastenjala sam mu na uvo.- Nisam se već dugo pojebala!

Kao da sam stisnula okidač, neko ludilo ga je uhvatilo, zgrabio me za guzove i povukao me prema ivici kreveta a zatim mi zadigao noge skroz preko glave i surio kurac. Kidao mi je pičku žestinom udaraca. Njih osmorica su me jebali te noći, pored Andreja, ali me pička nije toliko bolela kao tokom ove žestoke jebačine. Osećaj je bio nesvakidašnji. I bol i slast u istom trenutku. Svršili smo zajedno.

Sledećeg dana, pička mi je bila sva plava, izudarana, natečena, ali sam bila zadovoljena. Čim bi pomislila na prethodnu noć, pička bi počela da mi pulsira. Jedva sam čekala kada ćemo ponoviti takvu ludu noć.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti