13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DOĐI, JA SAM TVOJA ODANA ROBINJA Radi mi šta hoćeš, na sve pristajem

Stojiš, naslonjen na okvir od vrata, ispuštajući dim cigarete kroz nos, opušten i smiren. Posmatraš telo žene, koju voliš i mrziš, telo na velikom krevetu, usnulo a opet budno i spremno za svaki trenutak sreće koja sledi.

Ona leži na stomaku, blago naslonjena na levi bok, leva ruka je pored tela, noga ispružena. Desna ruka se krije ispod vrata a desna noga je blago savijena u kolenu. Kosa, duga, crvena, u kojoj često vidiš sve njeno, kao Samsonova griva, rasuta je po jastuku, krevetu i delu leđa. Lice je opušteno i kao da se smeši, usne su blago povijene, kao da osećaš njene lepe snove.

A, ti sanjaš budan. Vidiš te usne na svojim bradavicama, dok te bezobrazno gleda, tvoja devojčica i kučka, kako jezikom palaca po njima, sisa ih, gricka, usne na tvom glaviću, jajima, vidiš tragove sperme kako se naziru posle gutanja. Vrat dug, sa par borica, ramena, duge ruke, čini ti se kao da osećaš toplinu njenog zagrljaja. I prsti, malo puniji ali tako nežni, tako snažni kada uztreba, vidiš ih na njenim debelim usminama, dok se mazi, dok te izaziva sopstvenim užitkom, dok prodire u vlažnu rupicu pičkice, dok trlja i otvara čmarić. A onda pređeš rukom po obrazu i setiš se šamara, preseče te toplina, lice počne da bridi.

OVO MORATE ZNATI

VAŽNO ZA PUTNIKE: Ovih pet linija menja svoj red vožnje

JENS STOLTENBERG IZRIČIT: Ne smeta nam što se Srbija oprema oružjem iz Rusije i Kine

TENZIJE RASTU: Amerikanci i dalje PROVOCIRAJU Ruse, pratnja helikopterima (VIDEO)

POGLEDAJTE ŠTA JE ODLUČENO O SLUČAJU MALČANSKOG BERBERINA

KRIZA A SLAMARICA SVE DEBLJA: Pogledajte zašto Srbi danas imaju više novca

Leđa, izvijena, deo desne dojke i bradavicu koja štrči, oreol koji naglašava njeno prisustvo. Osećaš kako ti se usta pune pljuvačkom i kako bi je rado razmazao jezikom, ostavljao vlažne tragove, uvek ih iznova sakupljao. I tako... opet... opet...

Obli kukovi. Vidiš sebe kako ih držiš dok snažno prodireš u nju, kako je stiskaš, privlačiš, guraš, opet snažno privlačiš, kako je držiš i ne puštaš. Vidiš svoju snažu i veliku šaku kako ih prekriva.

Jedri i debeli guzovi, tako prkosno i izazovno uzdignuti. Drhtiš, mumlaš, šapućeš kako ne možeš da izdržiš, otkopčavaš pantalone drhtavim prstima, spuštaš ih zajedno sa gaćama do kolena. Kurac ti je tako bolno tvrd i već vlažan. Navlačiš ga.

Kao da te oseća. Žena se savija glavom ka kolenima, međunožje se nazire. Iako još uvek ima tragove sunca, belina guzova se gubi među nogama, rupice su tamnije. Prestaješ da diraš svoj nabrekli kurac, puštaš se da te milina prožima, da prolazi kroz tebe, da te uzima, muči, boli, stiska, da oslobođa.

Punije butine, razmaknute a opet veoma blizu jedna drugoj, kao da te dozivaju. Sećaš se njihovog ukusa, koliko puta je tvoj jezik prošao tom kožom, koliko puta si ih dirao, stiskao, masirao, širio, držao u svojoj ruci. Kolena i listovi, srazmerni nozi. Ženi, meka koža, vidiš je na svom ramenu dok jako i brzo prodireš u pičku, mešaš, ona se uvija, podiže kukove, svojim rukama stiska dojke. 

I te noge koje si hiljadu puta ljubio ponizno klečeći, gledajući u pod, obliven željom i strahom, pomešanim osećanjima a nikada manje svestan ko si i šta želiš, svestan da ta žena gospodari tobom jer si u vlasti ljubavi i strasti.

SVE O KORONI

DOKTOR STANOJEVIĆ OTKRIVA SVE O ULASKU KORONE U DOM ZA STARE: PACIJENTE SU DOVOZILI AUTOBUSIMA

DETE IMA SIMPTOME KORONE,A NE ŠALJU GA NA TESTIRANJE: Doktor Goran Vukomanović savetuje kako da postupite u toj situaciji

MINISTAR ŠARČEVIĆ PORUČIO: Od ponedeljka tačan plan nastave za studente

I taj osećaj, poniznosti a opet jačine, osećaj želje da bi učinio sve, šta ona pomisli, šta usni. Vraćaš se na njeno lice. Užurbano skidaš sve sa sebe. Ležeš pored nje, toplina i blizina njenog tela te dovode do ivice orgazma. Podižeš joj kosu, oslobađaš rame i samo ovlaš usnama prelaziš. Kraljice moja! Ljubiš lopatice, jezikom i usnama kliziš duž kičme. Rukama prelaziš preko guzova, ljubiš ih, grizeš. Boginjo moja!

Žena se okreće na stomak, nastavlja da sanja. I da se smeši. Noge su jako razmaknute, smeštaš se potrbuške između njih, ona samo malo podiže guzove. Namešta se. Osećaš miris ženke, nozdrve se pomeraju, udišeš je, jezikom prelaziš preko čmara. Vlažan je, sokovi pičke su se razlili, natopili ga, nosom praviš sebi više prostora za jezik, rukama stiskaš guzove.

Osećaš bol na svom kurcu, ležiš na njemu. Prija ti, kao lud, halapljivo i frenetično balaviš i cviliš dok sisaš čmar. Pokušavaš da jezikom dodirneš rupicu pičke. Gospodarice moja!

- Robe - doziva te.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Penješ se. Lice ti je pored njenog, kurac među debelim guzovima. Trljaš se, oboje već glasno stenjete. Željni, ludi, slobodni... Šapuće ti:

- Klekni pored kreveta robe. Brzo!

Sa poverenjem i bez pitanja, činiš to. Žena ti se zagleda u oči. Tako su sjajne i vodnjikave, kao da ćeš zaplakati, prepun si. Stavlja ti svoja stopala na butine i naređuje da ga izdrkaš. U cipelu koja stoji tik uz krevet, u gomili garderobe koja je nemarno svučena i bačena sinoć. Uzimaš je, počinješ lagano ali čvrsto, celom šakom da navlačiš kitu. Jedna slika. Jedna žena. Kosa, usne, slobodne dojke i stomačić, mesnata pička i butine, kolena, listovi, gležnjevi, prstići. Savija se ka tebi. Šapuće:

- Uvek ćeš biti moj. Vladam tvojim umom i telom. Ja, tvoja žena, tvoja gospodarica i podana kučka.

Stisnutih zuba, uz krik, sperma puni lakovanu salonku. Nastavljaš da drkaš, da gledas. A žena... Okreće se i ponovo, kao mačka, lenja i pospana. Pruža svoje nago telo i nastavljla da sanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti