13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

OBEĆAO KOMŠIJI DA MU POKAŽE ULOV SA PECANJA, ali njegova žena ulovila NJIHOVE KAPITALCE

Sa Brankom sam u braku dvadeset godina. Imamo odličan seks i probali smo sve sto dvoje koji se vole mogu jedno drugom pružiti. Do sada smo bili dovoljni sami sebi, iako smo u trenutcima strasti pričali sa kim bi ko voleo kresnuti.Nedaleko od nas stanuje mladić, Vladimir, momak blizu trideset godina, izuzetno lepo građen bilder, koji je uvek čudno i zavodnički gleda, iako sam i ja sa njom.

A isto tako se i ona sva pogubi kad njega vidi i na njenom licu se pojavi neki tajanstven osmeh koji ne može da ne otkrije koliko joj se sviđa. Naravno da je rekla da bi volela da se sa njim kresne. Često smo razgovarali da li bi trebali da se počnemo da se družimo i sa drugim parovima ili pojedincima ali niko nije hteo da pređe tu granicu, do nedavno. Pre neki dan ispred zgrade u kojoj stanuje Vladimir, čekao sam druga, koji po običaju kasni kada idemo na pecanje i uvek nas izmaleriše. Na izlazu se pojavio Vladimir. Nasmejao se i rekao u šali:

- Ništa, komšija, poslepodne dolazim na ribu, ako budete upecali šta.

Nasmejao sam se i ja, ali mi je sasvim druga vrsta ribice bila na pameti. 

- Pa komšija je l' ti sumnjaš u nas dvojicu? Dogovoreno onda, predveče dođi pa ćeš videti.

Začudio se što sam ga stvarno pozvao, ali znao je da će videti Branku, pa je ponovo onaj tajanstveni osmeh nabacio na lice. Više mi nije ni bilo do pecanja i jedva sam čekao da idemo kući a tek smo došli, ceo dan sam razmišljao kako da pripremim iznenađenje za moju Branku. Upecali smo nesto ribe, i krenuli kuci, ponovo sam autom stao pred zgradu i dok je drug vadio pribor, pojavio se Vladimir,kao da vidi šta smo upecali i da li će biti šta da se večera. Ustvari mu je samo važno da vidi Branku,po njemu se videlo da gori od želje za njom. Rekao sam mu da dođe oko sedam. Samo je klimno glavom i dogovor je pao. Došao sam kući, Branka je jedva dočekala da me poljubi, i uz kuvanje kafe počela da mi priča šta joj se sve desilo danas, koga je srela, gde je bila i tako.

Rekao sam joj da imam jedno malo iznenađenje za nju, ali hoću da se sredi da kad je pogledam da se uzbudim. Pitala je je l' izlazimo, ili ostajemo kod kuće. Rekao sam da ostajemo, da ćemo spremiti večeru i doći će to iznenađenje.

Oko pola sedam, sve je bilo spremno, Branka se istuširala, i polako birala šta da obuče. Ja sam pazio na večeru, dok se ona sredi, i polako me hvatala trema kako će sve ispasti. Negde oko petnaest do sedam čulo se zvonce, požurio sam da otvorim pre Branke.

 Dosao je i pre sedam,valjda više nije mogao da izdrži, a vidim i da se potrudio da što bolje izgleda.

Dole je obukao trenerku, a gore bodi majicu kratkih rukava, koja je isticala svaki mišić na telu. Rukavi su se prosto usekli u njegove ogromne bicepse, u trenutku sam se uplašio da je konkurencija prejaka, i da mogu ostati bez Branke, ali sada je kasno za povlačenje. Nasuo sam mu sok, posto ništa ne pije, a ja sam morao popiti nešto žestoko da smirim uzbudjenje, mada i ja nikada ne pijem.Trudio sam se da se ne primeti koliko sam napet.

 Poveli smo neki bezveze razgovor, ne znam ni o čemu, a verujem ni on ne zna ,nego samo čeka kada ce se ona  pojaviti. Pošto je čula da je neko došao odmah je skuvala kafu, misleći da je neko od komšija, pa da što pre ostanemo sami i konačno dobije to iznenađenje. Kada je ugledala nas dvojicu, tacna sa kafom i šoljicama joj je bukvalno izletela iz ruku. Na sebi je imala kratku crnu haljinicu, koja je otkrivala savršeno oblikovano telo, sise kao silikonske, velike a čvrste, kosa crna puštena do pola leđa, noge kao izvajane, jednom rečju savršena.

Poskočili smo obojica, plašeći se da se nije posekla. Sela je na kauč pored Vladimira, a ja sam kleknuo ispred nje gledajući da li je jako opekla nogu. Video sam da se crveni mesto iznad kolena. Polako sam zavukao ruku ispod haljine i otkopčao halter i polako skidao čarapu, da poljubim povređeno mesto. Krajičkom oka sam pratio Vladimirovu reakciju, bio je zapanjen, a trenerka je otkrivala njegovo uzbuđenje. Branka nije smela ni da ga pogleda, nego je sve vreme buljila u mene, kao da viče u pomoć. Svukao sam čarapu i počeo da ljubim opečeno mesto.

- Jesi li se jako opekla, je l' te boli? Ma, evo i komšija će poljubiti da prođe - zbunio sam ih oboje. - Ajde, komšija.I tebi je žao, zar ne?

- Pa jeste - promucao je.

- Pa poljubi onda -namignuo sam mu, kao nagovarajući ga.

Stavio je ruku na butinu i polako se spustio usnama u krilo i poljubio mesto koje se crvenelo.

- Eto je li sad bolje?

Branka nije progovarala ni reč, a pogled joj je bio zamagljen, kao da se to nekom drugom dešava.

- Samo ti ljubi da to prođe, a ja odoh po krpu da obrisem nered.

Nisam znao šta da uradim, da li da ih ostavim, ili da se vratim da vidim šta se dešava, sačekao sam neko vreme i vratio se.

Oboje su sedeli kao skamenjeni, ali vidno uzbuđeni oboje.

-Šta je da li te je već proslo - nasmešio sam se.

U tom trenutku sam video da bez moje inicijative neće ništa uraditi. Prišao sam Branki, polako je pomilovao po kosi i poljubio, jedva je došla sebi. Počeo sam je milovati po sisama i spuštati ruku niz savršeno oblikovane bokove. Polako sam je milovao po nozi sve vreme ljubeći vrat, i rukom podizao suknju otkrivajući butine i gaćice. Otkopčao sam i drugu čarapu i polako je svlačio, sve vreme ignorišući Vladimira koji je ostao zabezeknut.

- Pa, pomozi malo. Nije valjda da ti se ne sviđa moja ženica - rekao sam. -A i ti, ljubavi, kao devojčica, oslobodi se malo.

Skinuo sam joj haljinu, ostala je u grudnjaku i tangicama, preko kojih su visili raskopčani halteri. Naslonio sam joj glavu na jastuče i počeo da je ljubim od vrata prema dole. Prišao sam sisama i jednu izvadio napolje i polako joj oblizao jezikom bradavicu, zatim sam se ponovo obratio Vladimiru:

Hoćeš li više pipnuti ovo savršenstvo - i odmah sam nastavio da se spuštam prema pičkici.

Vladimir se polako pridigao, prvo je ludački počeo žvaliti, a zatim je otkopčao grudnjak i nekoliko trenutaka se prvo divio veličini i obliku Brankinih sisa, onda ih je počeo halapljivo ljubiti i lizati, kao da će ih progutati, a sve vreme ih je čvrsto stiskao svojim velikim rukama. Ja sam joj samo pomerio gaćice u stranu i počeo lizati njenu već do ludila uzbuđenu pičkicu. Vladimir je ustao i u jednom potezu skinuo trenerku i majicu, otkrivajući prelepo muško telo. Kurac mu je već  bio potpuno nadignut, ali na sreću dosta manji od mog, to me je malo utešilo.

 Branka se malo pridigla i jednom rukom ga uhvatila za kurac, dok je drugom mene držala za glavu dajući mi ritam kako da je ližem, i počela da puši Vladimirov pre nabrekli kurac.

Gutala ga je celog koliko god je dugačak, i vidim da je polako ulazila u fazon. Podigao sam se i ja i skinuo. Primakao sam joj se, a ona je i mene uhvatila za kurac i pocela da drka. Pušila nam je naizmenično. Nikada nisam bio više uzbuđen, i osetio sam da ću svršiti.

 Uhvatio sam je za kosu i počeo žešće nabijati njena usta na kurac. Počeo sam joj svršavati u usta i jedva ostao na nogama od uzbuđenja. Malo sam se izmakao, a tada je i Vladimir prošaptao :

- Je l' mogu i ja u usta?

Branka me je pogledala sa odobravanjem.

- Naravno - rekao sam.

I on je svršio. Nekoliko trenutaka smo svi zaćutali, onda smo bez reči nas dvojica krenuli da zadovoljimo nju.

 Vladimir se sada spustio među njene noge, i počeo joj lizati bradavice, polako skidajući gaćice. Ja sam je prvo pomilovao po kosi, odobravajući joj pogledom da se potpuno opusti. Skinuo joj je i gaćice i sada je ostala potpuno gola, otkrivajući svu svoju lepotu. Počeo joj je lizati klitoris, povremeno gurajući jezik u pičkicu.

Ponovo mu se počeo dizati, kao i meni.Ljubio sam je po vratu, okićama, zatim sam joj gurnuo jezik u usta. Video sam da joj je i to vratilo samopouzdanje. Počela se konačno opuštati i stvarno uživati. Ljubio sam joj bradavice, što je pojačavalo uzitak.

Nikada je nisam video napaljeniju.

- Hoću da me jebeš vec jednom - rekla je Vladimiru, i povukla ga na sebe.

Nisam joj hteo pokvariti taj trenutak koji je toliko želela, pa sam se odmakao i seo na fotelju, gledajući kako moja lepotica uživa u seksu. Začudo bilo mi je lepo gledati kako se moja ženica jebe sa mladim grdosijom. Pratio sam svaki njen dobro poznati uzdah, i video da je blizu orgazma. Ubrzo nekoliko glasnijih uzdaha, i blagi, pa sve jači drhtaji celog tela,a zatim potpuna klonulost.

 Vladimir je i dalje nabijao svoj tvrdi kurac u njenu vlaznu pičku. Pogledala me zadovoljno i nasmešila se.

- Vreme je da promenimo pozu - rekla je, i pokazala Vladimiru da ustane i legne na njeno mesto. Nasadila mu se na kurac i počela da se nabada laganim kruženjem kukovima.

- Dođi i ti, lepi moj - pokazala mi da hoće da im se pridružim.

Počela je da mi ponovo puši kurac, ali jače nego ikad, osetio sam svaki njen drhtaj dok se nabijala na njegov kurac.

- Hoću da me jebeš u guzu dok sam na njemu.

Jedva sam dočekao.

Brzo sam dohvatio neku kremu i dobro joj namazao guzu. Malo mi je nezgodno bilo da opkoračim Vladimirove noge, prislonio sam ga uz njenu guzu, i polako počeo da je jebem. Brzo smo uhvatili ritam, i njeni uzdasi pretvorili su se u sve glasnije pa u jako glasne jecaje zadovoljstva.

Ponovo blagi, pa sve jači drhtaji, i ponovo orgazam. Izvadio sam ga iz guze, i nastavio da drkam. Sišla je sa Vladimira i ponovo mu ga pušila, nekoliko pokreta i on je počeo svršavati. Mene je odvela pod tuš i tamo mi popušila do kraja.

Konačno smo seli da večeramo, ali u nekoj čudnijoj atmosferi. Gledali smo se smejali i uzivali. Vladimir je ostao do kasno, ali nismo više ništa radili.

Ovih dana ćemo se čuti, a Branka mi je rekla da me čeka neko malo iznenađenje kad dođem kući.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti