13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ZABORAVIO JE NAJBOLJEG PRIJATELJA! Guza njegove sestre bila je PREVELIKO ISKUŠENJE!

Sandru sam poslednji puta video dok je bila još devojčurak od nekih petnaest, šesnaest godina. Kao mlađa, maloletna sestra mog dobrog prijatelja nikada mi nije bila u fokusu interesovanja, barem ne onog ljubavnog ili seksualnog. Sav naš odnos svodio se, uglavnom, na to da sam joj, kao neko koje slovio kao znanac za književnost, pomogao oko pisanja školskih lektira a često i oko drugih predmeta koji su joj slabije išli.

Žena koju sam slučajno sreo na jednom od brojnih muzičkih festivala, koji su se te sezone održavali na obali, prilično je odudarala od one tinejdžerke kakvu sam je upamtio. Sandra, sada već na pragu tridesete, izrasla je u zrelu, odraslu osobu, a samim time se i moj interes za nju naglo pojavio. A taj interes bio je isključivo seksualni.

OVO MORATE ZNATI

RUSI KONAČNO OTKRILI: Evo kada će početi sa vakcinacijom dece protiv korone! (VIDEO)

DAČIĆ ODGOVORIO BRNABIĆ: "SPS je pouzdan partner SNS-u, ODLUKA JE NA VUČIĆU..."!

MINISTAR MALI: Svaki zaposleni dobiće oko 155 evra, a evo kada novac leže na račun!

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE: Policija na NOGAMA, tragaju za OVIM ČOVEKOM!

Dvanaest godina razlike, između nas, sada se i nije činilo kao velika, nepremostiva razlika. Uostalom, za mene je najvažnija bila činjenica, da je Sandra postala punoletna osoba, što mi je dalo svu legitimnost za pokušaj zavlačenja u gaćice i odvlačenja u krevet. A odeća koju je nosila: gotovo providni šorc, ispod kog su se ocrtavale prilično oskudne gaćice, te majica na bretele, prilično su rasplamsali moju želju. Uprkos tome što se Sandrino telo nije isticalo s bujnošću oblina, posedovalo je određenu dozu seksipila. Mršava, krhka građa, te kratka smeđa kosa, davale su joj notu ranjivosti, što ju je činilo izrazito privlačnom i poželjnom. Zatekao sam ju već pripitu, pa sam se samo priključio u ispijanju točenog piva. A sa svakom novo popijenom čašom, sve otvorenije i izravnije sam odmeravao njeno sitno telo.

Što više, u mašti, sam je već skidao, uzimao u svim pozama, jebao uz obostrana svršavanja i orgazme. I onda, opet, ponovo i iznova, u tom sam sanjarenju, ispunjavao sve intimne delove, sve šupljine i rupice koje je imala. A Sandri, kojoj je nedvosmisleno bilo jasno o čemu razmišljam, kao da je to imponovalo.

- Znaš li, da sam kao curica, bila tajno zaljubljena u tebe? - upitala me je između dva gutljaja, s nekom skrivenom znatiželjom u zelenilu očiju, na neki način potvrđujući tezu kako joj moja želja imponira.

- A je li!? - iskreno sam se iznenadio tim priznanjem.

- Što se čudiš? Poznati novinar i pesnik…

- Pa dobro sad, nije baš da sam toliko poznat. Malo sam piskarao. Znači tako, bila si zaljubljena u mene? A sada? - upitao sam, spuštajući dlan na njenu guzu.

- Šta bi rekao moj brat na to? - odgovorila je, pri tom sklonivši moj dlan s guze.

- Uvek brata pitaš za dopuštenje da se pojebeš? - bio sam uporan, vraćajući dlan na guzu.

- Ti baš ne odustaješ! Zar ne?

- Ne! - uzvratio sam joj, netremice je gledajući u oči, a kada je spustila pogled, ja sam svoj usmerio prema njenom međunožju.

Gledao sam prema najintimnijoj točki. Ruku koju mi je, u međuvremenu, opet sklonila sa svojih oblina, još jednom sam spustio na to maleno ali tvrdo dupence. Možda joj se guza nije odlikovala veličinom i raskošnosću, ali tvrdoćom svakako jeste. Ovaj puta nije je sklonila. Kao da se pomirila s uzaludnošću tog postupka. Što me podstaklo da detaljnije opipam tu, malenu, čvrstu stražnjicu. Plazio sam dlanom po tom plosnatom dupetu, te došavši do ivice tangica, zavukao sam ruku, par centimetara ispod njih.

- Imam dečka - pokušala me je još jednom odvratiti od nakane da ju odvedem u krevet, ali kurac koji je počeo da raste u gaćama govorio je da mi nije bila važna niti ta tvrdnja, niti istinitost iste.

Bilo mi je potpuno svejedno da li je to izjavila samo kao izgovor da me elegantno odbije ili zaista ima dečka ili ljubavnika; muža ili devojku.

- Preko puta je moj hostel - predložio sam.- Svi su na koncertu, sada je verovatno prazan.

Otpila je, u par velikih gurtljaja, ostatak piva iz čaše, te uzdahom koji je mogao označiti predaju, i pomirila se da neću odustati sve dok ne pristane, prihvatila poziv. Otišli smo prema hostelu, dok je bend na pozornici izazivao ekstazu u publici pevajući: "pivo se točilo, grlo se močilo". Hostel je očekivano bio pust, ali je Sandra ipak, razumljivo, predložila da se umesto sobe, koju sam delio s dvojicom Norvežana, zaključamo u WC, što smo i učinili.

Oslonjen o spoljnu stranu tuš kabine požudnim pogledom posmatrao sam kako Sandra skida odeću. Činila je to lagano, sporim kretanjima, više kako bi odložila seksualni čin, zbog zadrške koju je primetno još osećala, a manje iz namere da laganim, sporim skidanjem dodatno razbukta moju pohotu. Majicu je prvu skinula. Uredno je složila na ormarić pokraj bočica šampona i sapuna. Grudnjak, svetlo plavi je nosila, skoro da joj nije ni trebao, jer su joj sisice bile tek neznatne, majušne, okrugle izrasline, gotovo ne narušavajući ravninu mršavog tela. Tange je svukla još sporijim kretnjama, nego što je to učinila s majicom. I njih je složila i odložila na ormarić uz majicu. Nisam je požurivao, niti požudno nasrnuo na nju, svestan da uprkos tome što se već skoro posve obnažila, u njoj još uvek postoji značajna doza skepse u ispravnost odluke da se upusti u seksualni odnos.

Kada je napokon skinula i grudnjak, očekivao sam da će stidljivom kretanjem zakloniti grudi, ali međutim, baš naprotiv, ona ih prkosno izbaci napred, koliko je to bilo moguće zbog njihove malešnosti. Crne gaćice, ukrašene rozim cvetićima, najsporije je svukla, otkrivajući mi, iznenađujuće dlakavo međunožje.

- Večeras sam planirala da je obrijem - glasom koji nije bio opravdavajući, već više mehanički, onaj koji iznosi proste činjenice, objasnila je prisustvo gustih stidnih dlačica.- Danima sam se kanila da to učinim, ali nije mi se dalo. Mislila sam večeras, dok se tuširam.

- Ne smeta mi - konstatovao sam, milujući joj unutrašnju stranu butina.

SVE O KORONI

LONČAR: Nećemo gasiti kovid ambulante, ali ćemo smanjiti broj lekara da bi mogli da se odmore!

OTKRIVEN JOŠ JEDAN NAČIN PRENOSA COVID-19: Krije se na još jednom neočekivanom mestu!

Kada sam s par dodira razbudio njen klitoris, znao sam da sam prešao tu magičnu tačku, nakon koje je postalo jasno da se više neće predomisliti. Za razliku od Sandre, ja sam svoju odeću svukao na brzinu. Samo sam je pobacao na pod i ne trudeći se da je složim. Snažno sam je privukao k sebi, stisnuvši stomak o njena leđa. Kurac, koji se našao stišnjen u kanaliću, između dve majušne polutke guzičice, narastao je već nakon par sekundi, poprimivši zavidnu tvrdoću.

- Imaš divne sise - dao sam joj kompliment nakon što sam ih ubuhvatio dlanovima.

Moji dodiri su joj ukrutili bradavice, koje su bile, nesrazmerno velike u odnosu na sise.

- I guza ti je divna - dodao sam, ljubeći ju po vratu.

- I nemam cice. A ni dupe - odgovorila je.

- Imaš! Oboje! I to prvoklasno - ustvrdio sam, i potkrepio tu tezu, na način da sam je, lagano par puta pljesnuo po guzi.

Osmeh koji je izazvala moja izjava, govorio je o žudnji da čuje kako je poželjna i voljena.

- A ustalom, zar ne osetiš da i moj mali isto misli - dodao sam.

- Osetim ja njega jako dobro - prasnula je u neobuzdani smeh, a ja sam se ponovo posvetio nadraživanju ukrućenih bradavica.

Krenuvši od vrata, ljubio sam je duž tela, preko ramena i leđa, pa sve do guze. Dok sam poljupce utiskivao u to dupence, prsti su mi pronašli put do njenog međunožja. Lagano sam joj raširio butine i počeo sporim, nežnim kretnjama jezika milovati usmine i klitoris. Detaljno sam prelazio po otvoru te dlakave pičkice, da bih tek povremeno ušao dublje u tu podatnu masu. Već kod prve naznake da će Sandra gotovo nečujno stenjanje zameniti dubokim i sve glasnijim uzdasima, umesto jezika, uposlio sam prste, koji sam uvukao duboko u nju, najdublje što sam mogao. S dva prsta sam pronalazio sve najosetljivije zone pičkice, koja je bila poprilično tesna. Sandra se aktivno uključila u to obrađivanje unutrašnjosti, na način da je i ona svoje prstiće uvlačila pokraj mojih, u to tesno, usko intimno carstvo.

U trenutku, dok je Sanela obilato svršavala, izvukao sam prste iz tog posve mokrog, spermom namočenog međunožja i ušao nabreklom kitom u nju. Silovito i žestoko. Sanela se, s dlanovima oslonila o zid tuš kabine, sprječavajući, usljed mog strahovitog ataka, i obostranog pijanstva, da se oboje srušimo na pod.

Ispunjavao sam je žustrim tempom. Sandrina dlakava lepotica, mokra i nesnosno vruća prihvatala je moju alatku, obilnim lučenjem sokova. Kao da je negdje unutra, duboko u njoj, postojao nekakav nepresušni rezervoar iz kojeg je crpila vlagu. Telo bi joj povremeno grčevito podrhtavalo, oboma su nam noge klecale, a uzdasi zadovoljstva postajali su sve glasniji. Šlag na tortu dalo nam je saznanje, da se moja završnica, neočekivano dugo čekala, pa je jebanje tog stidnim dlačicama obraslog pičića trajalo puno duže nego što sam se nadao i priželjkivao. Na kraju, vrhunac je stigao naglo, eksplozivno…

Većina sperme završila je u dnu njenih leđa i na vrhu guze. Čim sam ga do kraja istresao, uzimajući tek par sekundi vremena za predah, odmah sam se opet posvetio oralnom obrađivanju Sandrine pičke. Želeo sam njoj i njenoj dlakavoj pičkici da priuštim poseban užitak i tretman. Punio sam je malo jezikom, malo s jednim, pa s dva prsta, da bi opet ponavljao postupak. Intimna rupica joj je bila sada već potpuno potopljena, a telo je neprestalno grčila i uvijala. Kada sam iznova ušao u nju, kurac mi je nije bio čvrst i ukrućen, kao prilikom prvog jebanja, ali dovoljno tvrd, da joj pruži još jednu dozu užitka. Bilo je kratkotrajno i pomalo nespretno, dok nije posve omlohavio i splasnuo, ali tridesetak sekundi dodatne naslade za Sandru je bio dobrodošao bonus.

Dok smo se tuširali, sapirući izlučevine s tela, završno sam joj priuštio trominutno obrađivanje mačkice sa srednjim prstom, te sam je oprao, obrisao peškirom, zatim i obukao, posebno se koncentišući na oblačenje gaćica i grudnjaka. Ona mi se odužila na način da mi je detaljno oprala kurac i muda, pri tome, možda i nesvesno zbog pijanstva čvrsto stiskajući i jedno i drugo.

- Nisam bila zaljubljena u tebe, kao mala - priznala mi je dok smo ležali, obučeni, na krevetu u mojoj sobi, deleći cigaretu.- Izmislila sam to u pokušaju da od tebe dobijem pokoji kompliment. Trebalo mi je da čujem kako mi govoriš da sam lepa, zgodna, privlačna...

- Mustrice - odgovorio sam, lažno je prekoravajući, zbog te lukave obmane s kojom se poslužila.

- Htela sam samo par koplimenata, ali ti si bio uporan.

- A ti se baš nisi nešto opirala - zadirkivao sam ju.

- Ali, dečka stvarno imam. Njega nisam izmislila. Samo što je pravi, prokleti kreten - sa gorčinom saopšti Sandra. 

Sada je već zvučala, kao da se za svoj čin prevare opravdava dečkovim kretenstvom.

- Glupača, zaljubila se u kretena, počeli zajedno da živimo i eto tri godine kasnije život mi prolazi u pranju kenjare za njim, jer kreten se ne može ni da se popiša a da ne zapiša pola kupatila. I ima malu kitu. I mislila sam da sve žene lude za njim, da sam najsrećnija na svetu što imam takvog frajera...

Sandra je trebalo nekome da se ispovedi, da se olakša. Nisam prekidao njen monolog, tu svojevrsnu tiradu posvećenu dečku koji joj nije, ni približno, uzvraćao jednakom merom svu onu ljubav i pažnju koju je ona njemu pružala. Količina alkohola kojeg je, te večeri, unela u sebe, kao da se  svom silinom sručila na branu, koja je sputavala da nekome poveri tu trpeću bol, i jednom kada se pokrenula, ta ispovedna bujica, više se nije zaustavljala.

SAZNAJTE JOŠ

VOZAČI, OPREZ: Drumska mafija izaziva kvarove i NESREĆE na putu!

UŽAS! Otac UBIO ĆERKU ciglom, pa sedeo pored tela i pio ČAJ! (VIDEO)

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Stiže jako NEVREME i očekuje se POTOP

Pustio sam joj da izusti sve što joj je bilo na duši, sve ono što je držala u sebi. A onda, kada je s prvim suzama koje su kapale iz tih očaravajuće, zelenih očiju, napokon ućutala, samo sam je nežno upitao:

- Znaš li da si čarobno predivna? Znaš li da si prava ljepotica? I da si strašno seksi? I silno privlačna?

Sa svakim novim pitanjem broj suza se smanjivao, a lice joj se razvlačilo u sve širi osmeh. Jedno drugom smo, kako istovremeno, krenuli ka međunožjima, započevši međusobno maženje. Čak i preko gaćica, par minuta kasnije, osetio sam da joj je međunožje mokro. Kao što verujem da je i ona jednako mogla da oseti nabreklu čvrstoću moga kurca, ponovo probuđenog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti