12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MATORKINJA JE MOGLA DA PRIMI Razvali me, daj mi još, GORIM!

Bio sam u cvetu mladosti i naponu snage. Ona - zrela, rasna, obla, vrela... Bujne crne kose, prelepog osmeha, raskošnih sisa. Dupeta koje se njiše u ritmu hoda o mami. Mami kurac da uleti, da ga zatalasa.

Radio sam preko leta kod njenog muža u magacinu radnje koju su držali. I gledao je svaki dan. Gledao, upijao. I drkao na nju, u magacinu njenog muža. Imao sam problem sa devojkama mog uzrasta jer sam imao debeo kurac i veliki - 23 santimetra. A sve su imale malene pičke, uzane i sve ih je jako bolelo. Jedva da je glavić mogao da im uđe. Pušile su ga nekako. Neznalački doduše, ali su se trudile. Ali da jebem nisam nikada mogao kako valja. Zamišljao sam gazdaricu. Kakva joj je pička, kako bi se ona nabijala na moju ogromnu kurčinu. kako bi svršavala na njemu i drkao, drkao u nedogled.

Taj dan je bila nezamisliva vrućina. Ja sam se topio u magacinu bez ventilacije. Morao sam da nosim radno odelo koje mi se samo lepilo za znojavo telo. Skinuo sam majicu i tako raskopčan pokušavao da se rashladim hladnim pićem. Ušla je ona noseći ventilator. Skočio sam ko oparen.

- Evo! Donela sam ti da se malo rashladiš. I ti imaš dušu.

Nasmejala mi se dok su joj oči sevale. A haljina raskopčana se pripijala uz znojavo telo. Prihvatio sam ventilator i zahvalio se. Izbegavajući pogled počela je da traži gde bi se mogao uključiti. Saginjala se, guzila tu pred mojim očima, mojim kurcem kome ne treba mnogo da se uspali. Mahala je dupetom tražeći šteker. Ja više nisam mogao da se uzdržim. Zgrabio sam je za dupe, zadigao joj haljinu i počeo da ga mesim, ljubim, ližem...

- Ju Sale! Dete, šta ti je?! - odupirala se, ali ne previše.

- Lud sam za tobom. Za tvojim dupetom, sisama, drkam na tebe svaki dan! Ceo dan! Ne mogu više da izdržim - izgovorio sam u dahu, gotovo režeći, nabijajući joj prste u butine, u pičku preko gaća.

Osetio sam dlake. Guste dlake koje su joj prekrivale pičku.

- Nemoj Sale. Naićiće neko - odgurkivala me osvrcući se.

Ali ja više nisam mario. Ščepao sam je, nabio na neke limene kutije koje su stajale pored naslagane i počeo da joj cepam gaće. Gnječeći sise koje su ispale iz haljine. Sisurdače sa velikim bradavicama koje su nakostrešene strčale. Gnječio sam joj picku i sise istim tempom. Grizao je za bradavice. Prepuštala mi se kompletno. Uhvatila me za kurčinu koji je već bio tvrd ko kamen.

- Uhhh Sale. Mmmm! Daj ga, daj da ga sisam malo - gotovo me molila.

Otkopčala je odelo i svukla mi gaće. Čučeći ispred kurčine razrogačila je oči. Stisla mi jaja i počela da ga sisa, liže, balavi po njemu. Jebala se ustima. Uzdisao sam, pokušavao da se oslonim na nešto. Gutala ga je, celog ga je strpala u usta krkljajući. Pogledala me kao najveća kurvetina, neizjebana. Instinktivno sam joj nabio glavu i počeo da je jebem u usta. Njen jezik je palacao unutar njih preko moje kurčine. Bio sam lud od osećaja. Malo mi je trebalo da joj sunem spermu niz grkljan. Nisam želeo još da svršim. Podigao sam je hitro, nasadio na kutije, raščepio noge i uronio u čupavu pičketinu - mokru i balavu. Stezala mi je glavu butinama, čupala mi kosu, nabijala glavu. Sisao sam je kao nikada nikog do sada. Njeni sokovi slivali su mi se niz bradu. Klit joj je iskočio kao kakav mali kurčić. Uzdisala je duboko, stenjala, siktala, svrsavala u moja usta, ali ja nisam prestajao. Jebao sam je jezičinom u pičketinu iz koje je lilo.

- Daj mi ga! Daj mi ga odmah! Molim te! - stenjala je.

Odigao sam se balav od njene pičke. Zavalio joj jezičinu u zdrelo i nabio kurac do jaja. Snažno da je urliknula. Nije nas bilo briga da li nas neko čuje, da li će neko naići. Jebao sam svoju gazdaricu i samo to je bilo važno. Nabijao sam joj kurčinu velikim naletima. Vadio ga do glavića i mucki nabijao nazad. Mokra pička ga je lako primala, grizao sam joj sise, uvrtao bradavice, sisala mi je uvo i vrištala na njega. Zabadala je nokte u ramena, grebala me po leđima, stiskala nogama moje kukove i počela da se trza, baca kutije ispod nas su pucale. Zabo sam joj jezik i sisao jako njen dok je svršavala. Osetio sam kako joj pička pulsira s mojim kurcem u njoj. Ja sam se suzdržavao maksimalno. Održavao tempo samo da ne svršim, hteo sam da joj pojebem zanosno dupe.

Grubo sam je odgurnuo od sebe i okrenuo. Raširio joj guzicu i poceo da pljujem i ližem čmar. Još je stenjala i iz pičke su joj cureli sokovi. Kao da se upišala. Lizao sam joj mokre butine, vadio sokove iz pičke i razmazivao po dupetu. Sve dok nije omekšalo. Jebo sam je prvo prstima.

- Too... Too Sale... Daj mi još! Daj mi ga svuda! Razvali me! Mmmhhaa! Raščereči mi dupe! Mmmmhh! Celu me odvali od te kurčine!

Nadrkavajući kurac jednom, drugom rukom sam joj širio dobro napaljeni cmar. Bio je crven, jedar, mekan, vlažan, željan kurčine. Namestio sam glavić na sam rub čmara i palcem ga masirao i širio, pljujući po njemu. Stegla je cevi koje su stajale od starog grejanja i počela da cvili. Polako sam ga ubadao. Prvo samo glavić, pa do pola. Lagano sam joj širio dupe. Počela je da vlaži ludački. I kurčinu sam joj utero celi. Lagano je jebući, mešajući joj sise odpozadi. Počeo sam snažnije i snažnije da je jebem u čmarinu koja je sad već bila potpuno raščvarena. Dupe joj se treslo. Talasalo u ritmu nabijanja moje kurčine. Pljeskao sam je po guzici dok je vrištala i drkala pičku, nabijajući u nju prste, čupajući klitoris.

- Jebi se! Tako se jebi na tvrdoj kurčini! Ti si kurva! Prelepa kurva! Hoćeš stalno da te jebem? A droljo? Hoćeš da ti stalno razvaljujem dupe? M? - režao sam.

- Daaa! Hoću! Hoću Sale. Mmmuaahm! Svaki dan! Hoću da me rasturaš. Aaaahh! Razvaljuješ. Hoću da ti budem drolja. Aaaaahhhh! Kurvetina, samo tvoja, aaaaaaahhh... - počela je sama da meša dupetom, da se nabija sa razvaljenim čmarom na kurac koji je bio na samoj ivici pucanja.

- Napuniću ti dupe sad! Jesi me čula!

- Aahaa, napuni me! Aaahh, napuni mi dupe do kraja - reče u potpunom zanosu drkajući pičku.

Povukao sam je grubo za gustu crnu kosu. Jauknula je. Trpao sam joj prste u usta. Prste umazane od sokova koji su cureli iz njenog čmara. Zabo sam ga do jaja i počeo da trzam. Osetio sam nabreknuta jaja koja su bolela od napetosti kako se prazne. Kurčina mi je trzala u njenom dupetu, svaki mišić mi se grcio u telu, a i ona je svršavala bacajući se unazad, stiskajući mi kurac još više dupetom.

Zaurlali smo oboje! Izvadio sam ga, a u mene je zjapila razvaljena čmarina iz koje je curila moja sperma. Potpuno mokra, iscrpljena. Okrenula se ka meni, s osmehom i pala mi u naručje, oljubio sam je nežno, strastveno, mazeći joj kosu.

- Jesi li dobro?

Samo je klimnula. S osmehom.

- Hvala ti.

- Želim te i dalje - rekao sam u strahu da je to bio prvi i poslednji put.

- Znam - nasmešila se.

Oči su joj se opet zacaklile.

- Ja sam tvoja drolja, zar ne? - i uputi mi pogled prave kurvetine.

- Ma jebaću te svaki dan, obećavam - rekao sam, zažvalio je i stisnuo za dupe.

Okrenula se i popela uz stepenice. Jedva. Jebali smo se celo leto, svaki dan, nekad i više puta dnevno. Sve dok gazdi nije postalo sumnjivo. A onda... To je već druga priča.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti