14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

BILI SMO MANIJACI Gutala sam muž a on je gledao

Veza sa Mirkom je postajala sve uzbudljivija i zanimljivija. Kada nismo bili u situaciji da se vidimo razmenjivali smo poruke, slike…

Kako je vreme prolazilo bili smo sve opušteniji. Seks je bio fantastičan, sve perverzniji i perverzniji. Lagala bih kad bih rekla da nisam uživala u tome. Nisam bila preterano verna ni pre Mirka ali sve se to svodilo na klasičan seks, sa njim je bilo nesto potpunu drugačije. Fantazije koje nisam ni sanjala da ću probati počele su da se ostvaruju. Kako moje tako i njegove. Bezobrazni razgovori tokom seksa, rizičan seks na javnim mestima, slanje raznih nevaljalih fotografija… Sve je to postalo sastavni deo naše veze.

Ponekad čak nismo ni imali konkretan seks već samo masturbaciju ali i to nam je pričinjavalo veliko zadovoljstvo. Mirko je uživao da me gleda kako se presvlačim, kako menjam krpice, veš koji mi je i dobrim delom on kupovao. Znao je da samo sedi zavaljen u fotelju sa kurcem u ruci i uživa u mom malom performansu. Jednog popodneva dok sam čistila kuću stigla mi je poruka.

- Večeras moram da te imam - pisao mi je Mirko.

Na žalost te noći nije mogao da me ima, barem ne na taj način. Muž mi se vraćao kući sa puta i nisam mogla da rizikujem. Baš tako sam mu i napisala u poruci. Bio je malo razočaran što se nećemo videti ali to ga nije sprečilo da uživa u mom telu i te večeri.

- Kad ti dolazi muž? - pitao me je u jednoj od narednih poruka.

- Oko 7, zašto? - malo sam se uznemirila.

Rekao mi je da će večeras uživati samnom pa makar samo gledao kako me muž tuca. Nisam baš iz prve shvatila šta želi ali mi je potanko objasnio u narednim porukama. Dogovor je bio da ostavim otključanu kapiju kako bi uspeo da se ušunja u naše dvoriste. Roletne na prozorima dnevne sobe su uvek bile podignute tako da je to bilo mesto stvoreno za posmatranje našeg seksa. Dobila sam jos neka uputstva od Mirka i jedino što je preostalo je da muž najzad stigne.

Oko 7 sati stigao je moj dugo očekivani suprug. Vidno umoran od puta. Kao prava dobra žena i domaćica odmah sam postavila što kako bi večerali. Sin, suprug i ja, prava srećna porodica. Odmah posle večere sin je izašao u grad kao i svakog petka.

Muž je otišao da se tušira a ja sam za to vreme otključala kapiju, malo razmakla zavese na prozorima kako bi moj ljubavnik imao bolji pogled i uključila lampu da napravim dobru erotsku atmosferu

Odmah posle supruga otišla sam ja pod tuš, želela sam da se izgledam savršeno. Istuširala sam se, namazala sam se mirišljavljim mlekom za telo i obukla na sebi samo svileni, tigrasti veš koji mi je Dragan kupio. I dalje pomalo mokru kosu zalizala sam u nazad i vezala u rep. Nazula sam nanule sa visokom zlatnom štiklom i uputila se ka dnevnoj sobi. Muž je sedeo u boksericama baš u fotelji iz koje je Mirko voleo da me posmatra. Pijuckao je pivo i gledao TV. Zvuk mojih štikli naterao ga je da se okrene preko ramena. Rekla bih da mu je zastao dah kad me je video. Stala sam ispred njega sa rukama na kukovima, telo mi se presijavalo od svetlosti lampe. Mislim da će taj prizor pamtiti do kraja života. Gledao me je napaljeno.

- Kako ti se sviđa moj stajling - pitala sam ga.

- Uh, baš mi se sviđa - uzadahnuo je.- Novi veš?

- Da ljubavi, kupila sam ga za tebe - lepo sam lagala dok sam to govorila.

Sela sam na stočić ispred njega i raširila sam noge. Pomerila sam tange u stranu i nežno počela da mazim svoju picu. Krenuo je da ustane iz fotelje ali sam mu rekla da sedi i uživa. Izvadila sam svoje velike grudi iz brusa. Gledala sam ga u oči i mazila krute bradivice. Na prozoru koji je bio iza njegovih leđa pojavio se dobro poznat lik. Nije samo muž uživao i Mirko je imao lep pogled na moje telo. Osmehnula sam se i vratila ruku na moju picu.

- Uživaš ljubavi?

Gledao me je omamljeno, kurac mu je rastao u boksericama.

- Naravno da uživam - nije skidao pogled sa mene.

Čučnula sam ispred njega, raširila mu noge i iz bokserica izvadala kurac koji samo što nije eksplodirao koliko je bio tvrd.

- Baš sam te se uželela ljubavi - tiho sam kroz usne izustila dok sam jezikom počela da mazim njegov kurac.

Zabacio je glavu u nazad i prepustio mi se. Celog sam ga olizala. Sisala sam jaja koja su se polako punila spermom. Nežno sam se igrala sa njim. Stavila sam ga između grudi i polako ga drkala.

Uh kako mu je bio tvrd. Ponovo sam ga vratila u usta. Svaki centimetar sam sa uživanjem gutala

- Svršiću, svršiću… - uznemirenim glasom je rekao.

Izvadila sam ga iz usta jer nisam želela još da se to desi. Podigla sam se i poljubila ga. Naslonila sam se jednom nogom na naslon za ruku dok mi je druga noga bila tik uz njegov kurac. Stavila sam mu grudi na lice. Kao gladna bebe nije vadio moje bradavice iz usta. Rukama me je mazio po celom telu. Najviše je stezao moju debelu guzu. Nije ni slutio da baš u tim trenucima dok tako uživa u mom telu preko njegove glave gledam Mirkove oči koje se sijaju u mraku. Pomerila sam i drugu nogu na naslon od fotelje. Namestila sam njegov kurac na picu i spustila se na njega. Uzdahnuo je… Mazio me je po leđima, guzi, ljubio mi je grudi, dok sam se uvijala na njemu. Sve vreme nisam spuštala pogled sa Mirka. Stenjala sam kao prava kučka. Mirku se grčila vilica dok nas je gledao.

Ustala sam sa muža, okrenula sam mu se leđima i ponovo se spustila na njega. Držala sam mu se za kolena dok sam se nabijala gore-dole. Zamišlja sam Mirkovo lice dok gleda u moju guzu koju je obožavao. Posle par minuta mog jahanja muž me je kao kučku namestio na stočić u dnevnoj sobi. Snažno mi je stegao kokove i počeo da me navlači na svoj kurac. Mirko je mogao iz profila lepo da posmatra kako mi se grudi njišu u ritmu nabijanja.

Svršavala sam po suprugovom kurcu. Zavukla sam ruku ispod stomaka i počela da mu mazim jaja. Osećala sam da je blizu. Sve glasnije sam počela da stenjem. Sve brže me je jebao. Najzad ga je izvadio i okreno me licem ka njemu. Obilno je počeo da svršava po mom licu i grudima. Uh kako mi je prijala njegova topla sperma.

Posle ovako lepog svršavanja okrenula sam glavu ka prozoru. Mirko nije bilo tu. Muž je otisao da se opere a ja pod izgovorom da idem da proverim kapiju izašla sam napolje. Mirko nije bilo tu, samo parica sperme pored prozora gde je stajao. Zaključala sam kapiju i vratila se u kuću. Posle ponovnog tuširanje legla sam pored muža i zaspala.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti