19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GAGI USPALJENIK JE BIO ZADOVOLJEN Debeo, dobro navlažen mojim sokovima samo je uletao u razdrljanu nevaljalicu

Kao devojčica uživala sam da pišem dnevnik, možda odatle moja želja da sa vama podelim svoja ISTINITA erotska iskustva. Dugo sam razmišljala da li ovo da uradim ali moja ljubav prema pisanju je preovladala i zato želim da iznesem neke intimne delove iz svog burnog života.

Prvo da se predstavim. Moje ime je Gordana mada me svi zovu Goca, imam 53 godine, srednje visine, plave kose i zelenih očiju. Ako zanemerimo par kilograma viška za moje godine i dalje lepo izgledam, punije usne, čvrste grudi i guza. Kako bi neki rekli lepih oblina. U braku sam skoro 30 godina i majka sam dvoje odrasle dece. Iako sam majka, supruga, domaćica, nisam zapuštena! Naprotiv, jako vodim računa o svom izlgedu i uvek sam lepo doterana.

Što se tiče mog seksualnog života jako sam maštovita, aktivna i uvek spremna da probam nešto novo. Život je jedan i treba ga iskoristiti u potpunosti. Muž mi je Bosanac i previše je konzervativan, više puta sam pokušala da osvežim naš brak ali mi nije pošlo za rukom. Tako da svoju maštovitost moram da ispoljavam sa drugim muškarcim. Za razliku od većine žena ne stidim se da priznam da sam sklona prevari. Od kad sam stupila u prve odnose tako je, jednostavno uživam u tome, nemirnog sam duha i to me ispunjava.

Prica koju ću vam danas ispričati je u potpunosti istinita a radi se o početku trogodišnje veze sa našim komšijom, kućnim prijateljem i jednim od najboljih drugova mog muža.

OVO MORATE ZNATI

OČI U OČI! MAJKA OTETE DEVOJČICE VIDELA MALČANSKOG BERBERINA: Tresu mi se i ruke i noge

PRVA FOTOGRAFIJA Malčanski berberin doveden u sud! (FOTO)

VUČIĆ NA KONFERENCIJI "SVET POSLE KORONE" Zbog pandemije svet se promenio za šest meseci više nego u poslednjih 20 godina (VIDEO)

MOŽETE DA OSTANETE BEZ 100 EVRA: Evo koja je caka da ostati bez novčane pomoći države

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI MATURANTE: Matursko veče uz određena pravila

Sa Draganom sam uvek imala pomalo čudan odnos, često smo koketirali, zbijali provokativne šale, kao da se osećala ta seksualna napetost među nama. Naravno uvek se završavalo samo na tome, verovatno iz nekog straha, ipak smo bili dugogodišnji kućni prijatelji i komšije. Sve do jednog letnjeg dana. Moj muž, inače, vozač kamiona otišao je poslom u Italiju. Dragan je tog dana došao po neki alat koji mu je moj muž ostavio. Kao i uvek ugostila sam ga domaćinski, kafa, rakijica… Bila sam u poslu oko ručka tako da nisam ni valjano mogla da sednem sa njim. Dok sam pripremala ručak usput smo pričali o nekim stvarima iz života. Sećam se da sam na sebi imala pamučnu, žutu, letnju haljinu na bratele, poprilično kratku, ispod koje nisam nosila brushalter. Na nogoma sam imala zlatne papučice na izrazito visoku platformu.

Sedeo je za stolom i pijuckao kafu. U jednom trenutku morala sam da se provučem između njega i šanka, pošto je sedeo jako blizu, slučajno sam ga po licu dotakala svojim velikim grudima. Kroz šalu kao i uvek dobacio mi je:

- Pazi da mi ne iskopaš oko tom bradavicom…

Kao da sam jedva čekala da se to dogodi stala sam ispred njega.

- Ne boj se, neću. Ne mogu da te povredim ovako preko haljine - odgovorila sam mu kroz osmeh.

Prišla sam mu bliže i prislonila grudi uz lice.

- Vidiš da ne može ništa da ti se desi.

Nežno sam ih, kao iz šale, trljala po njegovom licu. Rukom sam ga pomilovala po glavi. Osetila sam da je to taj trenutak. Trenutak kada ćemo napokon probiti led.

- Sviđaju ti se? - pitala sam.

Onako zajapuren i skoro bez daha odgovorio mi je.

- Mnogo mi se sviđaju.

Polako sam ih izvadila iz haljine. Nežno ih je ljubio, svaki centimetar. Usnama je dodirivao moje tvrde bradavice dok je rukama preko mojih butina klizio ispod haljine ka guzi

- Kako i je vruće. Izgovarao je to kroz usne dok me je ljubio po grudima.

Nasmešila  sam se i uhvatila ga za ruku. Sa guze, koju je milovao, premestila sam je na svoju vlažnu picu.

- Vidi kako je tek meni vruće.

Mazio je polako, kao da se prvi put igra sa njom i ne želi da je povredi. I dalje mi je sisao bradavice, s vremena na vreme ih i gricnuo. Srednjim prstem nežno je ušao u moju vrelu, mokru picu.

- Stavi još jedan - uzadhnula sam.

Iako je imao debele prste moja pica je bila gladana. Tucao me je svojim prstima dok sam ja poluzatvorenih očiju nežno stenjala uživajući u svakom njegovom dodiru. Izvadio je prste iz mene i prineo ih mojim usnama. Vlažni i mirišljavi od mojih sokova bili su prava poslastica za sisanje. Polako sam se spustila u čučanj i otkopčala mu bermude.

Iz belih bokserica izvadila sam ne nešto preterano veliki ali jako debeo i tvrd neobrijani kurac. Sav sluzav i žilav mamio me je da ga stavim u usta. Nežno sam ga poljubila gledajući Dragana u oči. Uh kako je lepo mirisao i dan danas osećam taj miris. Dok smo se i dalje gledali u oči jezikom sam počela da kružim po njegov glaviću. Potom sam ga usnama lepo uhvatila i dobro sisala rukom mu mazeći jaja koja su se polako punila vrelom spermom.

OBAVEZNO PROČITAJTE

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

Inače, uživam u pusenju ali sada sam cela treperela dok sam jezikom prelazila celo dužinom po njemu spuštajući se ka jajima. Kada sam ih uzela u usta već su bila puna sperme. Davila sam u njima. Sisala sam ih sa zadovoljstvom nežno mu drkajući debelu kitu. Potom se se prelazeći jezikom preko njega ponovo vratila do glavića. Halapljivo sam ga progutala, centimetar po centimetar njegov kurac nestajao je u mojim ustima sve dok ceo nije ušao. Baš sam mu se posvetila. Trudila sam se da nikad ne zaboravi ovo pušenje. Zabacio je glavu u nazad i totalno mi se prepustio, samo je tiho stenjao dok sam se igrala sa njim.

Onda sam ustala i prinela ga vlažnoj pičketini. Koliko je bila vlažna! Debeli glavić je već bio na ulazu u pohotnicu. Stavi ga je. Polako. I krenuo da klizi ceo. Počela sam da se tresem i počela da svršavam..

U sred našeg uživanja zazvonio mu je telefon. Zbunjeno je pogledao u njega…

- Zove me Radmila, čekaj - rekao je.

- Čekaj, moram da se javim.

Nisam prestajala da mu pušim.

- Pa javi se, ko ti brani.

Nastavila sam da uživam u njegov kurcu. Jedva je smogao snage da se javi. Sama činjenica da razgovora sa svojom ženom dok mu ja pušim me je dodatno palila pa sam sve brže i brže nabijala glavu na njegov kurac. Ubrzo je završio razgovor.

- Nisi normalna, majke mi - uzbuđeno je drhatavim glasom rekao.

- Stani molim te, stani svršiću… Čekaj, ne mogu više da izdržim…

Počela sam da mu drkam.

- Ajde svrši! Svrši mi u usta!

Stavila sam njegov velika glavić u usta, jednom rukom sam mu snažno drkala dok sam mu drugom masirala jaja ne bi li ih iscedila do kraja

Kao pubertetlija, zajapuren i zbunjen počeo je da svršava. Gutala sam njegovu vrelu, gustu spermu… Mmmmmmmmmmm… Stezala sam mu jaja, želala sam da svaka kap iz tih jaja završi u mojim ustima. Činilo mi se da ovako nešto nikada u životu nije doživeo. Jezikom i usnama temeljno sam očistila njegov kurac od sperme. Ustala sam i namestila haljinicu dok je on navlačio gaće i zakopčavao bermude.

- Jel ti bilo lepo? - kroz osmeh sam ga upitala.

- Lepo? Nisi normalna. Nikad nisam ovo doživeo - i dalje pomalo zbunjen odgovarao mi je.

- Imao si sreće što mi sin spava na spratu, inače, bih ti svašta radila - kroz osmeh sam mu šapnula na uvo.

- Ti si stvarno luda - govorio je dok je koračao prema izlazu.

- Nemoj da zaboraviš alat, pored vrata je.

- Dobro si me podsetila - nasmejao se i krenuo ka kući.

Znala sam da ćemo kad tad opet nešto slično ponoviti. Nastavila sam da spremam ručak, ubrzo se i sin probudio tako da se moja svakodnevnica ovde nastavlja.

Dragan i ja se posle našeg probijanja leda nismo videli par dana. Muž mi se vratio sa puta a i nisam tip žene koji voli da dosađuje. Čak sam i pomislila da se možda kaje pa nisam želela da ga dovodim u neprijatnu situaciju.

Bio je koliko se sećam utorak, oko dva, pola tri izjutra. Muž je spavao jer je sutradan ponovo trebalo da voza za Italiju. Sin je takođe spavao jer je ujutru išao na fakultet. Ležala sam gola pored supruga i gledala neki film na televizij, inače volim da spavam golišava leti. U tom trenutku na mobilni mi je stigla poruka.

- Spavaš?

Bio je to Dragan. Mislim da su mi se bradavice ukrutile a pica ovlažila iste sekunde kada sam videla poruku od njega.

- Ne, ne spavam.

Odgovorila sam mu odmah. Muž je već bio u dubokom snu, hrako je kao motorna testera. Ubrzo mi je stigla druga poruka.

- Znači misliš na mene?

Počeli smo da se dopisujemo.

- Aha, naravno da mislim. Nema te da se javiš.

Odmah sam želela da vidim zašto me posle onako lepog iskustva nije pozvao. Pravdao mi se kako je bio u gužvi zbog nekih rođaka koji su im bili u gostima ali kako je stalno mislio na mene i na to što se desilo. Poslala sam mu poruku da pazi da ga ne uhvati Radmila kako kucka.

- Na poslu sam. Radim treću ali nema posla. A gde je tebi Boban? - odgovorio mi je.

On inače radi u toplani. Često radi treću smenu jer kako on kaže ima manje posla.

- Boban testeriše tu pored mene. Ujutru ide ponovo u Italiju. A otkud to da mi sad pišeš? - pitala sam znatiželjno.

Odgovorio mi je da je sam i da misli na mene. Mazila sam jednom rukom unutrašnji deo butine i zamišlja ga kako me ljubi.

- A na šta tačno misliš? - pokušala sam da ga isprovociram.

- Na tvoje usne, sise, guzu, pičkicu… Jel vlažna? - odmah je prihvatio moju igru.

Savila sam noge u kolenima i malo ih raširila. Prstima sam razmakla usmine i telefonom je uslikala. Poslala sam svoju nevaljalu sličicu mom jebaču.

- Uh kako si nevaljala!!! - napasio je.

- Mnogo sam nevaljala!

Odgovorila sam poslavši mu još jednu fotku. Ovog puta sa prstićima u njoj.

- Šta ti meni radiš!

Znala sam da sam ga dobro napalila ali morala sam barem još jednom slikom da mu pokažem koliko sam zaista neveljala. Slikala sam se iz profila tako da mi se vide sise, usnice u kojima je nestajao moj prstić vlažan od sokova i muž koji je u pozadini spavao ne znajući šta njegova ženica upravo radi.

- Kakva si ti bezobraznica! Pući će mi kurac! Ne puštam ga iz ruke!

Pomisao na to kako ga sada na poslu drka na mene palila me je do besesvesti. Već je bilo dosta kasno ili rano kako za koga i dogovorili smo se da posle posla dođe kod mene. Kao što sam rekla muž mi je išao na posao a sin na fakultet tako da sam prepodne imala slobodno za sebe.

Oko 8 ujutru već sam bila sama. Dragan pošto je ranije završio sa poslom sedeo je u jednoj kafanici blizi kuće, čekajući moj poziv. Kada sam se istuširala, sredila picu i lepo se namackala kremicama obukla sam svoj svileni, beli bade mantili i nanulice sa cirkonima. Malo šminke kako bih istakla svoje zelene oči ali ništa preterano i napadno. Pozvala sam ga na telefon i rekla da sam sama. Nije dugo vremena prošlo a na vratima se začulo kucanje. Kada sam otvorila Dragan je stajao u teget kombinizonu, osećao se na duvan i alkohol ali to je verovatno zbog kafanice u kojoj je sedeo. Lepotica i zver pomislila sam u sebi, savršen spoj. Uvek sam se palila na takve muškarčine, u krajnjem slučaju pa muž mi je kamiondžija. Nije reč stigao da progovori već sam ga ščepala za kurac onako preko kombinezona i krenula da ga vučem ka dnevnoj sobi. Smestila sam ga u fotelju.

- Danas ćeš samo uživati - osmehnula sam se i otišla ka kuhinji.

Donela sam mu pivo i pepeljaru. Spustila sam se među njegove noge i izvadila njegov tada spušteni kurac. Odmah sam se bacila na posao. Onako zavaljen u fotelju pijuckao je pivo i pušio cigaru dok sam ja pušila nešto drugo. Nije mi mngo trebalo da mu kurac dovedem do pune erekcije. Uživao je u potpunosti.

- Tako Goco puši, puši kurvice… - mrljao je.

Rekao mi je da se dignem i skinem bade mantil. Stajala sam ispred njega samo u nanulama. Gledao je u mene i drkao

Potom mi je rekao da se kao kuca naguzim ispred njega i da je mazim. Naravno da sam ga poslušala. Uvijala sam guzom, mazila sam picu, stenjala a on je samo drkao i drkao. Samo se u jednom trenutku stvorio iza mene, uhvatio me je za kukove i snažno ga nabio.

- Aaahhhhhhhhhhh… - jauknula sam od srece.

Odmah je agresivno počeo da me tuca. Ta debela kita kao da je bila skrojena za moju picu. Svašta mi je govorio dok me je navlačio na sebe i da sam kurva, drolja… Da prijalo mi je, prijalo mi je što me tako zove.

Izvadio ga je i seo u fotelju, ja sam ga opkoračila i okrenuta licem ka njemu sela sam na kurac. Odjednom je bio nežan, mazio me je po celom telu, guzi, leđima, butinama… Ljubio me je po vratu, grudima… Zagrlila sam ga i počeli smo da se ljubimo, polako sam se uvijala na njegovom kurcu. Sve brže i brže mešala sam dok smo se gledali u oči, počela sam da svršavam po njegovom kurcu.

- Napuni me, napuni me, molim te… - glasno sam vikala.

Vrela sperma kao gejzir prskala je iz njegovih jaja direktno moju picu. Uh kakvo mi je zadovoljstvo bilo dok me je ispunjavao njome. Tog prepodneva smo se još jednom kresnuli. Na njegovo insistiranje uradili smo to u mom bračnom krevetu. I taj put je bilo vatreno i jako lepo. Od tog dana smo znali i on i ja da ovo među nama neće biti samo jebačina već jedna duga, lepa veza sa mnogo perverznog seksa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti