20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOKRA, OTEKLA I NEZASITA Snaja dugo nije dobila, a onda je samo jecala...

Imam 35 godina i nikad se nisam ženio, što zbog posla, a što i zbog toga jer sam cenio to što sam slobodan i bez obaveza, koliko god to zvučalo egoistično. Moj brat se oženio sa 25, a sad je već bio sedam godina u braku, sa Irenom, divnom crnkom, koja je i nakon dvoje dece izgledala kao fotomodel sa svojih 30 godina. 

Kad god sam imao vremena navratio bi do njih, doneo klincima poklone. Naravno i Mariju i Ireni, takođe, ali prvenstveno sam dolazio radi klinaca. A klinci... E pa oni su obožavali svog strica, a pogotovo su voleli da dolaze kod mene. Moderan stan sa ogromnom terasom, na vrhu jedne urbane vile u elitnoj četvrti, a najviše ih je privlačila mogućnost da se zavale u đakuzi na terasi. S obzirom na moj posao, stan sam koristio za neke poslovne sastanke i da tu prespavaju poslovni partneri, a znalo je tu biti i svačega. Nakon nekih sam se po nedelju dana izvinjavao komšijama zbog neprijatnosti. Uglavnom, bilo mi je super, pa se nisam zamarao brakom.

Jedan dan me Irena nazvala i pitala da li sam kod kuće. Rekoh da jesam, pa je rekla da će navratiti. Nisam imao ništa protiv, ali ona nikad sama nije dolazila, već je dolazila sa Marijom ili sa klincima. A i u njenom glasu je bilo nešto čudno, pa sam jedva čekao da vidim o čemu se radi. Inače, Irena je bila riba samo takva, sise četvorka, izražene guzice i dugih nogu. Došla je nakon nekih pola sata, a ja sam već pripremio hladno piće i sto na terasi, u hladovini suncobrana. Bilo je jako sparno, a i mirisalo je na kišu.

Irena je bila u laganoj letnoj haljinici, a nisam mogao da ne primetim da ne nosi grudnjak ispod haljine, tako da su joj se bradavice lagano ocrtavale

Odmah sam osetio laganu napetost u gaćama, ali pošto sam sedeo to se nije videlo. Irena je bila vidno nervozna, pa sam je upitao o čemu se radi.

– Onaj tvoj brat - počela je.- On... on... on je kreten!

– Hmmm… nemam pojma o čemu se radi, ali meni baš ne deluje tako - rekao sam nekako pomirljivo.

– Ma da?!? A kad si ga zadnji put video?

– Paaa… pre mjesec dana - dodao sam zamišljeno.

– Eto vidiš. Vidiš ga jednom mesečno i misliš da je anđeo, ali ne nije, veruj mi - bila je sva crvena u licu.

– Pa dobro što je bilo?

– Šta je bilo?!?!! - tu je povisila glas tako da sam mislio da će nas čuti i komšije niz ulicu.- Pa evo dragi moj… ja sam saznala da me vara i da se spanđao sa jednom malom u svojoj firmi.

– Kako znaš?

– Videla sam film na njegovom mobilnom. Valjda mu i odgovara da se snima. Htela sam da ga pitam za to, ali sam onda videla da ga je izbrisao ili presnimio negde. Šta ja znam - bila je jako uzbuđena zbog toga, a onda je briznula u plač i nikako da stane.

Ustao sam i otišao po maramice, dao joj ih, a ona je samo brisala suze i brisala. Nakon nekog vremena se smirila, a ja sam je ponudio sa najskupljim konjakom iz moje kolekcije, pa se malo pribrala, a onda je nastavila:

– Mislim da to traje već skoro godinu dana.

– Kako znaš?

– Pa toliko se već nismo jebali!!!

– Hmmm... Zanimljivo.

– Šta je tu zanimljivo?

– Pa to, da se niste jebali već godinu dana - dodao sam sa smeškom.

– Kako to misliš? - gledala me je začuđeno.

– Pa ja kad sam bez seksa nedelju dana poludim, moram nekoj da ga stavi - cerio sam se kao blesav.

– Bože, koji si ti kurvar, ali barem zna čovek na čemu je sa tobom.

– Pa ja bi onda voleo da ti pomognem -odlučio sam da budem direktan, pa šta bude bude.- Oko tog problema sa seksom.

– Š... š... šta?! Kako to misliš? - zbunjenost na njenom licu je bila komična, ali je meni kurac već počeo da raste u gaćama, pa se nisam dao omesti.

– Pa lepo, ja ti mogu dati seks koji trebaš, a uz put se i Mariju osvetiš, zar ne?

– Ti si lud? - rekla je to, ali u očima sam joj video neku čudnu iskru, a svi kažu da oči ne lažu.

– Zar ne trebaš nešto što će ispuniti tvoju mokru i nezasitnu picu, koja već dugo nije dobila pravi kurac, koja je uskraćena... - nastavio sam dalje gledajući je pravo u oči, a ona se samo crvenela i lagano znojila.

– Ka... kako... kako to misliš?!? - tiho je prošaptala gledajući sad u moje prepone, jer mi se kurac već digao, a nesvesno je i oblizala usnicu, pa ju grickala.

Ustao sam i onako dignutog kurca u mojim bermudama prišao njenoj stolici i uhvatio je za ruku, podigao je sa nje

Privukao sam je k sebi i poljubio, a ona se samo prepustila, pa sam se lagano usnama spustio do njenog vrata i lagano ga ljubio. Ona je samo uzdisala, a kad sam joj dotakao ušnu resicu samo se je stresla. Pomilovao sam joj grudi preko haljine i osetio da se trgla. Nisam pomerao ruke već sam nastavio da trljam njene bradavice preko haljine, a one su postajale sve tvrđe i tvrđe. Sklonio sam naramenice njene haljine i spustio oh niže, tako da su joj grudi sad bile slobodne. Sagnuo sam se i počeo sam da ih ljubim i ližem, a kad sam joj gricnuo bradavicu samo se stresla, zastenjala i uhvatila se za moju glavu, pa je pritisnula na svoje grudi. Dok smo tako stajali spustio sam jednu ruku ispod njene haljine i stavio je među njene noge i počeo da joj trljam picu preko gaćica. Tu je bila prava poplava, gaćice su joj bile skroz mokre od njenih sokova. Trljao sam joj klitoris preko gaćica, a ona je zabila nokte u moj vrat pošto sam joj sisao bradavicu i samo je prošaputala:

– Uzmi me! Jebi me kako hoćeš!

Izvukao sam ruku između njenih nogu, te sam joj skinuo haljinu i ostala je samo u gaćicama i sandalama. Poveo sam je do sobe noseći njenu haljinu, a moj kurac je napinjao moje bermude. Ušli smo u sobu i stavio sam je na svoj široki krevet, pa sam joj skinuo gaćice. Imala je obrijanu picu sa tankom linijom crnih dlačica, a bila je sva sjajna od sokova. Brzo sam skinuo svoje bermude i gaće, majicu pa je moj kurac strčao u punoj veličini, tvrd i spreman sa malom kapljicom na vrhu glavića.

Sagnuo sam se između njenih nogu i zaronio sa jezikom u njenu picu, a to je izazvalo glasan uzdah iz njenih usta

Počeo sam ju zdušno lizati i posebno se zadržavati na njenom klitorisu. Imao sam osjećaj da Irenu moram zadovoljiti kao miti jednu do sada, pa sam se svojski trudio oko toga. Nije dugo trebalo i Irena je prvi put svršila uz glasni jecaj i grčenje trbušnih mišića, a iz pice su se cedili sokovi koje sam neumorno lizao. Znao sam da je vreme da joj ga stavim, pa sam to i napravio, ali nežno i polako. Uguravao sam ga polako da se prilagodim širini njene pice koja je bila iznenađujuće uska. Ubrzo se privikla, pa sam ubrzao tempo i počeo da se zabijam u nju skroz do jaja. Ona je stenjala i zatvorila oči, uhvatila me za podlaktice i zabijala nokte u njih. Ubrzo je još jednom svršila, a ja sam nastavio da je jebem  još koju minutu, a onda ga brzo izvukao i zalio joj stomak i pubis svojom spermom. Izvalio sam se kraj nje na krevet, oboje smo bili zadihani, ali me je iznenadila pitanjem:

– Nadam se da to nije sve?

– Ne, nije, samo se ti posluži…

Uspravila se i uhvatila moj kurac, pa ga uskoro gutala skroz do jaja. Jezik joj je radio bravure po mom glaviću i koji put ga je gricnula onako, da me nadraži. Nije trebalo puno i ponovo je stajao uspravan kao vojnik, a ona me je opkoračila i odmah se nabila na njega do kraja. To je propratila laganim vriskom, a onda je počela jako da se nabija na njega. Sise su joj letele na sve strane, a ja sam pokušavao da ih uhvatim i smirim. Nije dugo trebalo i već je počela da se tres na meni, a jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Malo je čekala, a onda se počela ponovo nabijati na njega. Kombinovala je nabijanje sa sporim trljanjem svog klitorisa o koren mog kurca, a to je radila fenomenalno. Nije trebalo dugo da i ja osetim da ću da svršim, pa sam joj to i rekao, a ona se je samo nasmešila i rekla:

– Samo ti daj - i ponovo je počela da se nabija na njega.

Uskoro sam osjetio kako sperma izlijeće i puni njenu picu vrelom tekućinom, a to kao da je samo čekala, pa je i ona počela da svršava. Uskoro se izvalila na mene i ostali smo tako ležati dok moj kurac nije kliznuo iz njene pice, pa sam joj predložio zajedničko tuširanje što je ona odmah prihvatila.

Pod tušem se iznenadila kako je sve otvoreno pošto je i pod i zid bio od vodootporne smese, pa nije trebala kabina. Pod tušem sam je nasapunao i trljao joj picu, a ona moj kurac koji se ponovo uspravio, pa sam je na brzaka okrenuo prema zidu i zabio joj ga s leđa u picu. Ona je samo stenjala i dobro se držala za rukohvat na zidu, dok sam joj ga zabijao u picu. Jebao sam je tako dobrih desetak minuta što je dovelo do njena još dva orgazma, a onda sam i ja eksplodirao ponovo u njenu picu. Ostali smo jedno uz drugo još neko vreme, a onda završili sa tuširanjem, pa se ona spremila i otišla kući uz napomenu da joj od sada moram biti na raspolaganju. I bio sam… ali to je druga priča.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti