24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ONA JE SAMO PULSIRALA Kada je izvukao komadinu iz gaća znala sam da će me razvaliti!

Subota veče, a ja u društvu svog dečka i još desetak nepoznatih ljudi vreme provodim kartajući belu kod njegovog bratića Gagija. Iskreno rečeno, očekivala sam mnogo više od subotnjeg izlaska, ako ništa drugo, onda bar malo ustaljenog seksa.

Nemaštovitost mog dragog već je počela da prelazi svaku granicu, a kako bih oterala crne misli počela sam da razmišlja o Gagiju i o njegovoj reputaciji najboljeg jebača u kvartu. Njegova snažna građa i oštre crte lica bile su dovoljne da ga uvrstim u popis likova koji mi često zaokupljaju maštu. Još me više napalila činjenica što me moj dragi stalno opominje na njegovu slatkorečivost i zavodničke sposobnosti, pa me tako i ovaj put dok smo išli k njemu upozorio na te njegove, navodno negativne, osobine.

- Daj Luka! Stvarno si opterećen s njim. Pusti čoveka neka jebe kog hoće - ljutito sam se istresla na njega.

Naglo je zaćutao i više mi celo veče nije uputio niti jednu reč, osim što me ošinuo pogledom kad god bih se nasmejala Gagijevim provalama. Odlučila sam da pauziram jednu partiju i ne znajući šta bih od dosade, otišla u kupatilo da malo ohladim živce. Prstići su mi odmah pobegli u vrele gaćice i mazno krenuli da miluju klitoris. Bila sam neverovatno napaljena i željna nečeg mnogo debljeg od svojih tananih prstića. Iz užitka me prekinulo lupanje po vratima i pitanje:

- Hoćeš još dugo?

Tamara je nestrpljivo čekala da uđe, pa sam besno odmakla prstiće s mokre pice i prepustila joj WC. Na hodniku sam srela Gagija, koji uopšte nije gubio vreme, odmah mi je prišao i jebozovno došapnuo:

- Joj kako bih te celu oblizao, da samo znaš!

Pičkica mi se još više navlažila pa sam ga podrugljivo upitala:

- Tako si opasan?!

Nasmejao se i ironično dodao:

- Dođi u moju sobu pa ćeš saznati koliko!

Pica mi je strahovito poskočila i besno počela da pulsira po već namočenim gaćicama. Otišla sam u dnevni boravak i sa stola uzela čašu, uputivši se u smeru kuhinje, ali pičkica je postala strašno nestrpljiva pa sam odlučila da svratim u Gagijevu sobu i oceniti tu preteću opasnost.

Gagi je go ležao na krevetu i silovito ga drkao. Kurčina mu je čvrsto stršala, prosto mameći moja gladna ustašca

- Dođi mačkice da se malo poigramo! - dozvao me mazeći svoj nabrekli kurac.

Na brzinu sam svukla sve sa sebe i umiljato se približila tom snažnom telu.

- Moja pica je savršeno spremna da je pošteno obližeš!

Napaljeno mi je vratio:

- Imaj milosti! Jaja samo što mi ne eksplodiraju!

Uhvatio me za glavu i nestašno je počeo da je gura prema nabrijanoj kurčini.

- Ajde ga samo malo popuši, hoćeš? - nagovarao me.

Zgrabila sam tu ogromnu batinu i pohlepno je strpala u usta. Uvlačila sam ga prema grlu velikom brzinom, čvrsto ga stežući žilavom šakom. Bio je zaista ogroman i vilica me već nakon nekoliko nasrtaja snažno zabolela. Gagi je postajao sve grublji i agresivno mi ga je gurao u usnu šupljinu.

Vukla sam ga kao da ću ga istrnuti iz korena, a on je  pomahnitalo stenjao, lupajući me ogromnom batinom. Ubrzo mi je u obilnim mlazovima svršio u usta; isisala sam iz njega sve do poslednje kapi, a onda smestila pohotnu pičkicu na taj uspravni, dugački kolac. Nestašno sam kružila guzom po njegovom međunožju, naglo se nabijajući na zavidno veliki kurac.

Čvrsto me zgrabio za rasplesane sise i divlje zabijao kurčinu u vrelu pičkicu

- Kako si vrela i pohotna! Jebao bih te celu noć! Sviđa ti se moja kurčina?! - mumljao je Gagi.

Nezasitno sam skakutala po debeloj batini, hraneći izgladnjelu macu. Već dugo nisam bila tako ludački napaljena pa sam svršila za svega nekoliko minuta. Naglo sam se trgla sa kurca počela da se oblačim.

- Već me dugo nema. Luka bi se mogao zapitati gde sam!

Gagi mi je prišao odpozadfi s još uvek uspravnom kurčinom, pa me praktično zaustavio na vratima.

- Ostani još malo - sladunjavim glasom me molio i mazno mi trljao kurac po guzi.

Nevoljko sam ponavljala:

- Znaš da ne mogu - alo zapravo se uopšte nisam trudila ga da sprečim kad je počeo da skidaš gaćice.

Naslonila sam se na vrata i prestala da razmišljam. Razmakao je napete guzove i nekoliko me puta strasno liznuo od čmara do pulsirajućeg klitorisa, a onda naglo zabio palicu u šupak. Bolno sam zastenjala, nabijajući guzu na nasilni kurac.

- Vidiš da ti se sviđa! - rekao je, pa je još jače zgurao zver u rastegnuti anus.

Držao me čvrsto za oble guzove i divljački guzio. Prigušeno sam jecala, bolno primajući svaki udarac opasne zveri. Nakon par minuta ga je naglo izvukao iz raširene rupice i obilno poprskao guzove toplom spermom. Brzo sam navukla gaćice i uske pantalonice i izašla iz sobe. U dnevnoj sobi se još uvek kartalo, a Luka me samo usputno pogledao kao da nije niti primetio da me nije bilo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti