12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JA U NJOJ ONA U MENI Razvaljivao sam je pred komšijama i ispunio je celu

Ja sam žigolo. Dvostruko sam nadaren: imam lepo lice i pravo bogatstvo u pantalonama, što je bilo dovoljno da postanem metom uglavnom starijih gospoda. Ovo što ću vam sada ispričati, počelo je, dok sam kao i obično, šetao pored reke, pušeći. Došla mi je u susret i mi smo se, bez mnogo okolišenja, dogovorili da mi plati 50 evra za pokušaj da ga obuhvati ustima.

NAJNOVIJE O KORONAVIRUSU

KRIZNI ŠTAB: JOŠ 247 OBOLELIH, TROJE PREMINULIH! (VIDEO)

Dr Kon:Ako bude 24-časovni policijski čas za uskršnje praznike, onda samo u Beogradu!

SZO: Ne ukidajte mere prerano!

Italija: Broj preminulih porastao za 604, na ukupno 17.127

UN: Kriza COVID-19 mogla bi biti praćena krizom gladi

Pošli smo u njen stan, bolje rečeno na terasu, koja je bila nalik pozornici sa lepršavim zavesama od crvenog velura. Rekla mi je da nadrkam kitu i sačekam da me pozove. Ona je bila komandant. Odgovarale su mi žene koje su govorile šta da radim: "ispuni me", "moram te imati"... Da, svakako, po vašem naređenju, jer ne želim ništa da komplikujem. Dakle, skinuo sam pantalone i počeo da ga drkam. Navikao sam sebe da postižem erekciju bez prizivanja slika, samo dodirujući svoje telo. Čekao sam spreman da odigram njenu fantaziju.

Svoje tanke usne sada je namazala crvenim karminom. Dopadalo mi se da je gledam kada je počela, ne sa malim naporom, pokušala je da uzme u usta moj nabrekli penis, i kako joj se obrazi nadimaju kada je konačno uspela. U početku smo, to sam lako zaključio, igrali predstavu za ženu sa terase susedne zgrade, ali onda se nešto preokrenulo. Njene oči su buknule. Uspravila se i čvrstim, malo promuklim glasom, zatražila da joj strgnem odeću. Grubo sam je razodenuo.

Njene bradavice su bile boje starog mahagonija, i u svojoj cvrstoći odskakale od grudi i ja sam ludački poželeo da ih grickam

Vulva joj je bila obrijana i namazana mirisnim uljem tako da je svetlela kao uglačani mermer. Popela se na stolicicu i obgrlila mi vrat. Zatim se, viseći o mom vratu, uzdigla sa stolice u pokušaju da se spusti na moju muškost. Uhvatio sam njenu malu zadnjicu i polako je navlačio, sve dok cela nija bila ispunjena. Tada sam to osetio. Bilo je... kao da je njena pica živa, kao da je bila sastavljena od hiljadu malih lopti koje su se neprekidno kotrljale tako da sam imao utisak da moju patku masira hiljadu nevidljivih prstiju.

Takođe sam na njemu osećao i njenu težinu, jer je nogama obuhvatila moje bokove. Nije skakala gore-dole, već je pravila lagane krugove tako da sam imao utisak da me je uhvatio kovitlac. Sledio je orgazam. Stegla mi je ramena i dugo ih tako držala, dok su sa njenih tankih usana tekli potoci bezobraznih reči.

Nije prestala da pravi krugove oko mog nabreklog drugara, osetio sam kada je ovlažila. Želeo sam da je tucam

Želeo sam da je ispunim kao muškarac. Rekao sam joj da se spusti sa mene, i ona je zapravo skliznula, a zatim sam joj smestio zadnjicu na ogradu. To je bila prava visina, tako sam mogao da klizim iz nje dok je glavić ostajao unutra, a zatim ulazim u nju sangom koja je njeno telo nadnosila nad uzani prolaz medu zgradama. Ponovo, i ponovo sam činio te pokrete, dok sam, kroz poluzatvorene oči video par (sada je to bio par) na susednom balkonu kako onaniše posmatrajući nas.

PROČITAJTE I OVO

DNEVNIK SRPSKOG KAMIONDŽIJE Ovako krstarim svojim šleperom u vreme korone

POLJOPRIVREDNICI, VAŽNO! Pošta Srbije besplatno isporučuje seme za prolećnu setvu

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane?

Zaštitnik upozorio na nemogućnost obrazovanja romske dece

CEO SVET U SUZAMA SLUŠA! Pesma posvećena žrtvama koronavirusa (VIDEO)

Večeras ćemo moći da vidimo ružičasti "supermesec"

Pružao sam im upravo ono što su očekivali. Ulazio sam u nju sve snažnije i snažnije, a pri tom se njena zadnjica opasno pomerila preko ograde. Izgledalo je da ne mari za to, bila je sigurna da je neću pustiti da padne. Ponavljala je i ponavljala moje ime. Sagao sam se i obuhvatio njene usne svojima. Osetio sam njen jezik duboko u ustima. Sada smo predstavljali zatvoren krug: ona u meni, ja u njoj.

Orgazam koji smo doživeli gotovo me je zaboleo, osetio sam njegovu snagu od svoje zadnjice do vrha muškosti. Ona je klonula. Kliznuo sam iz nje, i lagano je spustio na stolicu kraj ograde. Izgledala je zadovoljno kao beba u kolevci. Ušao sam da se obučem. Znao sam da prostitutka treba da prekine sa poslom kada počne da svršava sa mušterijama, ali ja ipak nisam mogao da prihvatim da budem samo stalno radno anga-ovan. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti