0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SAD ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO SE JAŠE Daj tog debelog da ga progutam

Devojka me je pozvala da idem kod nje u Austriju na 10 dana pošto ona nije mogla doći u Bosnu na odmor. Ona je živela u stanu sa ocem i mamom. Nije bio nešto velik stan imao je kupatilo, manji hodnik, dnevnu sobu, spavaću i od devojke soba.

Pošto su svi radili ja sam morao da ostajem u stanu pretežno, jer nisam imao gde otići zbog toga što nisam znao njihov jezik. I tako jednog dana ostanem u stanu i odlučim da se istuširam dok oni nisu došli, a pošto sam znao da je još rano da se vrate sa posla raspremio sam se bukvalno go u dnevnoj sobi i krenuo ka kupatilu. U ruci sam imao samo peškir.

U tom trenutku dok sam ulazio u hodnik na ulazna vrata ulazi njena mama. Ja se sledio u mestu, nisam znao šta da radim pa sam u toj “panici” samo malo prekrio kurac peškirom. Ona, kako je ušla kao da je sve to normalno što je videla, spustila je torbicu i krenula da skida patike. Ja nisam mogao da se pomerim baš mi je bilo neugodno. Onda je ona se uspravila i obratila mi se rečima koje su me totalno sjebale.

- Ako nećeš ponovo da mi ga pokažeš tako lepog onda si slobodan da ideš da se okupati.

Razmišljao sam malo šta da uradim i onda sam odlučio da pomerim peškir da ga može ponovo videti. Ona je stala pored mene, uhvatila me za kurac i krenula lagano da ga drka.

- Lep je i velik u svakom pogledu - samo je govorila.

Matorka mi je pušila kurac Onda me je stisnula jako za njega i krenula da me vodi do dnevne sobe. Tu je sela na fotelju i krenula lagano da mi drka i gledajući me u oči je rekla:

- Sad ćeš imati tako dobar i nezaboravan seks. Takvog nigde ne možeš ni platit.

Krenula je žestoko da mi puši kurac. Stavljala ga u usta koliko je mogla. Lizala ga čitavog i cuclala jaja, stisnula ga je toliko jako da samo što nije puknuo i sve jače i jače drkala. Onda je se namestila da je jebem. Digla je noge koliko je mogla i raširila preko stranice od fotelje. Ja sam joj malo razmakao pičku i počeo polako da joj stavljam glavić i da je lagan jebem sve dok nije ovlažila. Ubrzo je to i dogodilo, pa sam počeo da joj ga stavljam do jaja. Sve brže i brže a ona je dahtala i uzdisala koliko je mogla. Svojom rukom je sama sebi drkala klitoris dok je moj kurac ulazio u njenu ovlaženu pičku. Ustala je počela da me ljubi i liže od vrata do kurca. Onda je mene oborila na fotelju i popela se na mene i govorila:

- Sad ćeš da vidiš kako se jaše.

Uzela je moj kurac u ruke i naštimala ga sebi na pičku i počela da se nabija sve brže i jače. Njene sise su mi skakale ispred usta pa sam počeo jako da je ujedam za bradavice što je nju još više napalilo. Skakala mi je po kurcu koliko god je mogla sve dok nije pustila svoje sokove. Onda je ustala drhtavim nogama spustila se do mog kurca i počela da ga drka i puši kao nikad do tad. Stavljala ga je čitavog u usta sve do jaja, verujem da je mogla i njih bi zajedno strpala u usta sa kurcem. Ja sam je uhvatio za kosu i počeo sve brže da je nabijam na moj kurac.

Bukvalno samo osetio kako njene usne udaraju od moja jaja. Onda sam ga izvadio i počeo da je prskam spermom po faci i sisama. Kad sam svršio ona je rukom brisala lice i sise i sve što je obrisala stavljala je u usta da proguta. Onda smo seli oboje i zapalili po jednu i ona mi tad govori da dugo već nije imala seks sa svojim mužem a i kad ga ima ne uživa toliko nego sve nešto se jebu na brzinu. I da želi da ovo ostane naša tajna, što je naravno i ostalo. Ja nisam više u vezi sa tom devojkom a i dok smo bili kad bi ja i ona imali seks ja sam mislio na njenu mamu jer takvu jebačinu nisam doživeo u životu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti