31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

LOMILA JE NE JEDAN, NEGO ČETIRI KOMADA Mala fufica nas je polako obrađivala

Od onog čuvenog kresanja u Boki me je potpuno kupila. Takav talenat za trpanje se retko sreće. Posle mnogo uniformisanih sponzoruša veštačkih sisa i usana, mala intelektualka prosečnog izgleda i neponovljivog seksipila i talenta za trpanje je postala, kao što znate, moja redovna "drugarica". Evo još jedne pričice u kojoj je ona glavni akter.

Pre par meseci sam marno odličnu lovu zahvaljujući još boljoj šljaki. Bila je neka internacionalna ekipa u kombinaciji i rešili smo da proslavimo veliku kintu na galantan način. Posle teranja po gradu sa onim debilnim sponzorušama, ponudio sam ekipi da sutra uveče nastavimo proslavu sa malom intelektualkom, kurcolomkom kakva se retko nalazi. Prethodno sam razmenio par poruka sa njom. Naravno, imala je tajni broj samo za mene i ostale jebače, kako bi onaj ovan od njenog dečka koji rinta po ceo dan bio i dalje u zabludi da ima finu ribu koja mu je verna. Oberučke je prihvatila poziv u jednu od mojih gajbi za teranje na periferiji grada. Onaj njen ovan je ponovo bio poslom odsutan i teren nam je bio i više nego čist.

Sutra uveče oko ponoći ona se namontirana i izazovna pojavila kod mene pola sata pre dolaska ovih likova. Umesto pozdrava uhvatila me je za kurac i izazovno napućila usta brzo odvrckavši u sobu skrovite gajbe koju sam joj namenio da se pripremi za neviđenu žurku. Svoj zvanični broj mobilnog je učinila nedostupnim, ako je onaj ovan zove, a tajni aktivirala, da bi joj poslao poruku kada može da se pojavi pred strendžerima. Moji gosti su ubrzo došli i doneli luksuznu zakusku sa ekstra pićem. Dok smo sedeli za stolom i nazdravljali uspehu, iskoristio sam priliku da cimnem malu fufu, koja se u ekstra izazovnom izdanju pojavila iz pravca one sobe.

Bila je na seksi platformama u ekstra izazovnom crno-crvenom čipkastom kostimu sa crvenim rogićima i crveno-crnom maskom preko face u obliku kurca. Likovi koji su došli kod mene, već dobro pripiti su oduševljeno uputili pouke i aplauze, a mala jebačica je uz zvuke uzbudljive elektronske muzike počela da se uvija u seksi kostimu sa prorezom u predelu pičke I dupeta. Tako se izazovno uvijala i vrtela dupencetom u ritmu muzike da su ova trojica strendžera bukvalno ostala bez teksta, zabalavila. Pitali su me da li je profi, koliko me košta ovo zadovoljstvo, ne žalivši kintu.

Mala se kreše pre svega iz zadovoljstva, nije profi, a i nije preterano zahtevna što se kinte tiče. Za razliku od klasičnih sponzoruša, za nju kinta nije obavezna

Njihovo zaprepašćenje činjenicom da tako dobro zna znanje, a nije profi, je odjednom prekinula njena transformacija. Veštim čučnjem se našla u puzećem položaju izazovno mešajući seksi guzom. Pošto smo sedeli za prostranim stolom, u jednom trenutku nam je priredila sjajno iznenađenje, dopuzala do stola i jednom po jednom blajvala kitu ispod stola. Toliko je dobro pušila da smo svi veoma brzo svršili. Ponovo je započela neka žestoka muzika, a ona se ubrzo našla u krilu najkrupnijeg baja, ćelavog razbijača od sto dvadeset kila mišića.

Grickala ga je za uvo i otkopčavala košulju grickajući, ližući i ljubeći ga po grudima. Imao sam utisak da se za otprilike pola sata toliko uradila u onoj sobi da bi mogla da izdrži teranje sa četvoricom dva dana. Ubrzo se u njenoj ovlaženoj pički našao njegov debeli matori kurac. Svršila je posle dvadesetak minuta nabadanja na kitu robusnog ćele, urlikavši od zadovoljstva. Sva sreća pa je kuća bila osmišljena kao kutak za privođenje fufica, daleko od drugih kuća.

Ponovila je to i sa nama trojicom, s tim što smo bili toliko napaljeni da smo svršili mnogo brže od ćele, na čiju kitu se nabadala skoro ceo sat. Napolju je već svitalo, a našim bahanalijama nije bilo kraja. Nanela je specijalni sprej na bulju i mi smo znali šta očekuje. Nakon što smo je svi strpljivo pojebali u dupe, stavila je čipkaste seksi rukavice, uzela četiri elegantne čaše i svima nam vešto izdrkala kurac, punivši čaše supermom i popila.

U čašu sa spermom je muljnula i nešto iz svoje tašnice i luksuzno piće i sve naiskap iscirkala

Jutro je već bilo na vidiku, a mi smo završili druženje na najbolji mogući način, petorkom. Ćela koji je oduševio i sa kojim se najviše karala je jebao u pičkicu, ja u bezobraznu malu guzu, a druga dvojica likova su joj prepustila kite na slasno blajvanje. Inače, tokom čitavog spektakla, nije skidala masku u obliku kurcu koja je prekrivala facu, a i deo očiju. Strendžeri su ljudi od stila, nisu se bunili njenom željom za diskrecijom.

Hoće ipak da ostane uzorna u očima svojih prijatelja, rodbine Ionog ovna. Kad su oni otišli, odbacio sam je do jedne od skrovitih stanica, odakle se vratila svom “gnezdu”. Ovan nije bio tu, a ona mu se javila uz laž da je duže spavala i da se uspavala i nije stigla da mu se sinoć javi za laku noć. Otkad sam je upoznao, ja sam rekao laku noć isključivosti. Ne vare se samo glupave sponzoruše, nego i mlade intelektualke. Ona je za mene pre svega diplomirana jebačica, ove druge škole su u drugom planu. Zamolila me je da ubuduće izbegavamo grupnjake, čak I sa strancima. Zenta da je neko slučajno ne provali.

Pomoći ću joj da nastavi sa veštim prikrivanjem svoje tamne strane, jer se neeeeeeeviđeno dobro kara. A da, kresnuli smo se ponovo u Boki, jednom, slučajno,  nisam ni znao da je ponovo tamo. Ovog puta je bilo lakše, jer njenog ovna nije bilo tu… Buhahaha…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti