20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PEKLO ME JE, ALI SAM GA PROGUTALA Ni sekund predaha dok me je obrađivao njegov hrapavi kolac

Beograđanka sam, imam 22 godine, 175 centimetara i dugu crnu kosu. Zabavljam se sa Zoranom od prošlog proleća. Znam da svi živi misle da sam dobra riba, ali ja nisam htela da imam nekog šupka za momka. Htela sam njega, tek nešto starijeg kolegu s Filozofskog fakulteta, koji mi je davao instrukcije iz italijanskog.

Sva je sreća da znam slabije od njega, jer je to bila idealna prilika da ga dovučem u svoj stan u Žarkovu. Trebao bi da dođe u pola sedam uveče; to nam je bio treći sat i bila sam sigurna da će jezične vežbe završiti s peticom. Samo, htela sam se pre njegovog dolaska dobro pripremiti. Istuširala sam se, osušila i upravo htela učiniti još nešto važno s estetskog stanovišta, kad sam začula zvonce. Pa nije to valjda on, pola sata ranije!? Kako neugodno! Virim kroz rupicu i vidim njegovu podjednako inteligentnu i muževnu facu. Vičem kroz vrata:

- Pa uranio si!

- Pa jesam, ali otvori - smeje mi se.

I šta ću p pa ne mogu ga pustiti da stoji pred vratima.

- Slušaj, sve sam poslove obavio ranije i evo me. Možemo da krenemo na posao.

Prošli smo i konjunktiv i nepravilne glagole; sad smo samo ponavljali prepozicije. Sedili smo na sofi, a ramena i bokovi su nam se stalno dodirivali. Mora da je osećao toplinu mog tela kao što sam ja osećala njegovu.

- Kako ti se mogu odužiti? - pitam ga.

- Mislim da je onaj puding bio dovoljan? - kaže, a ja duboko uzdahnem i okrenem se od njega.

Mora da sam zazvučala tužno, jer me je uhvatio za dalje rame i šapnuo.

- Meni je dovoljna nagrada tvoja blizina!

SVE O KORONI

PRESEK STANJA BROJA OBOLELIH OD KORONA VIRUSA U SRBIJI: Još dva smrtna ishoda, ukupno 659 zaraženih (VIDEO)

HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...

HAPPYBSC OTKRIVA: Ovo je banatski lanac smrti od korona virusa!

ŠTA PONETI U BOLNICU NA SAJMU? Ovo je spisak neophodnih stvari

KORONA DONELA I NOVA PRAVILA ZA SAHRANE: Ovo je pravilnik za poslednji ispraćaj najmilijih

OTPUŠTEN NULTI PACIJENT: Prvi oboleli napustio KC Vojvodine!

Kako mi se glava trznula i okrenula prema njemu, tako sam okrznula njegove usne svojima. Uhvatio me za vilicu i privukao sebi. Čim je počeo da me ljubi, zavukao mi je ruku kroz kućnu haljinu i uhvatio me za struk. Ruka mu je gorela. Neprijatni talas prostrijio mi je telom, a onda me je opet počelo kopati “ono nešto”. Položila sam mu dlan na grudi i odgurnula ga desetak centimetara.

- Zorane, možda ipak ne večeras…

Bilo je očigledno da se štrecnuo.

- Znači to je ta "nagrada"!? Dobro, idem.

- Ne shvataš. Želim to, ali ima jedan problem.

- Ne brini, nemam menstruaciju - hrabrio me je humorom.

- Nemam ni ja, nešto je drugo u pitanju, nešto bi ti smetalo.

- Šta bi meni moglo smetati na tebi, kad si lepa kao boginja?

- Ma nisam stigla da se obrijem ispod pazuha!

Gledao me je kao čudo.

- Da, pa? Kakve veze ima? Svuci se, tako ti svega, predivna si.

- Zar ti to ne smeta? Nisam si ih brijala od leta.

- Pa to je još bolje! Daj, skini se - kaže mi i opet mi gura ruku kroz kućnu haljinu.

Tolika želja! Samo da mu se posle ne zgadi! - pomislim i počnem da otkopčavami haljinu. Koža mi nije tamna, ali sam, malo dlakaviji tip. Noge i međunožje su mi izdepilirani i glatki kao svila, ali ruke su mi dosta obrasle, dok ispod pazuha imam duge i guste tamne dlake. Svukla sam haljinu, ne dižući ruke, iako znam da mi dosta dlačica viri i kad su mi ruke priljubljene uz telo. On me gleda halapljivo i čini mi se da ga problem dlaka uopšte ne zanima. Žvali me, gnječi me i pali me kao lokomotivu. Stomak mi je usijan od iščekivanja i posežem rukama unazad da otkopčam grudnjak. 

Moje stvarno velike grudi ispadaju, ali ne vešaju se, nego čvrsto stoje. Bradavice mi jedna po jedna iščezavaju u njegovim ustima, a on mi rukama prelazi preko pazuha do ramena

Prolazi mi prstima kroz dlake bez imalo skraćivanja i ja shvatam da mu se sviđam i da će me pojebati uprkos svemu. Sam mi svlači gaćice i zaranja glavu posred pičke, a ja širim noge da vidi da mu se otvaram, da mu se potpuno dajem. Liže mi, jede pičku, rukama mi grabi i trlja grudi, a ja se sva prelamam od užitka i grabim zaglavlje sofe na kojoj ćemo se jebati. Podiže mi glavu s pičke, iz koje mi već kaplje kao iz dinje, zamenjuje jezik prstima i pruža mi nove porcije uživanja.

Prislanja mi torzo na grudi i gura jezik ispod mog jezika. Osećam kako pomera prste i kako mi usmine počinje golicati njegov glavić. Kakvu kitu ima, ne debelu, ali dugačku barem 20 centimetara po gornjoj strani. Hvatam ga za kurac, kočim ga, jer neću da me jebe spreda. Muči me taj moj pazuh, lagodnije se osećam ako mi ga uvali otpozadi i ne gleda ih. On sarađuje.

Okrećem mu se leđima, klečim na sofi i ruke i podbradak naslanjam na naslon. Zoran me jednom rukom hvata za nadlakticu i njegovi dlanovi odsedaju na glatkim, tankim dlačicama koji prekrivaju moju ruku. Drugu ruku ne vidim, ali znam i zašto: pomaže se kako bi uveo kurac u moju pičku. Toliko ga želim da me pička naprosto prži! Ćutim kako mi ulazi u jednom potezu.

Instinktivno posežem desnom rukom unazad i hvatam ga za jaja, a on me drži za struk pa mi znojavim dlanovima klizi svugde po telu. Hvata me za sisu i priželjkujem da mi je gnječi, ali on se gura ispred mene, da sedne na sofu. Prihvata me za guzove i snažnim me rukama podiže na krilo. Hoću da se pičkom nasadim na njegov kurac, ali osećam kako me nešto golica kod čmara; Bože, pa što on hoće?

- Imam jednu dobru ideju! - kaže, a ja shvatam i ne mogu mu se odupreti.

Širim noge i izbacujem guzove koliko god mogu samo da sebi olakšam muke, jer znam što me čeka. On me jednostavno pušta da se sama nabijem na kurac. Pokušavam usporiti svoj pad na kolac, ali ne uspevam jer sila teža čini svoje. Mojih 65 kila imaju veću snagu od otpora mojih analnih mišića. U trenu me presekao takav oštar bol da mislim da sam zaurlikala.

Sve bi dala da sam ga mogla izbaciti iz guze, ali nastavila sam kliziti prema dole, a njegov me beskrajni kurac parao kao kakav hrapavi kolac

- Kako peče! - urlikala sam, dok nisam napokon odsela do dna njegove 20 centimetara duge kite.

Nadala sam se barem par sekundi predaha, ali su me njegove čelične ruke sada počele podizati, čini mi se sve dok mi nije unutra bio samo glavić. Urliknula sam kad me je naprosto ispustio da se opet nabadam na njegovu karu.

- Zorane, pa peče me - pričala sam u agoniji iz dubine grla, a on je samo prozbodio “mmmmm, mmmmm”, svaki puta kad bi me zašiljio do jaja.

Rukama sam se nekako podbočila o ivicu kreveta i malo amortizirala njegove kretnje, i nakon nekoliko novih ulaza bol je počela da popušta. Kao da je neko umesto vruće vode počeo puštati prijatno toplu, moj se čmar privikao na tvrd i kvrgav predmet u sebi, pa sam si desnom rukom počela maziti picu. Ma ne mogu da lažem, grebalo me je dupe od tankog creva, ali pička je bila vrela od užitka i ta su se dva osećaja nekako stapala u jedan, ukupno predivan. On je nastavio sa svojim “mmmmm, mmmmm” i jedino je mrmljao “kakav parfem imaš", “što ti je toplo telo”, pa “kakav šuupaaak”.

Golicao mi je leđa svojim dlakavim prsima pa me grizao za rame, gornji deo zgloba na čijoj se donjoj strani… jooj… nalazila prava šuma dlaka! Kroz svu tu slast koju sam proživljavala na tren sam se setila svoje “muke”. Odjednom je zastao i zadihano i šapnuo.

- Daj se sad okreni.

Toga sam se bojala, jebanje licem u lice. Digao mi je kukove, izvukao kurac iz dupeta i počeo me okretati za 180 stepeni.

- Zajaši me snapred - rekao je kao da me moli, a ustvari je već priljubio moje sise o svoja grudi, pa je jednom rukom pokušavao uvaliti svoj kurac u moje ranjivo dupe.

- Kako ćemo ovako - gotovo sam zajecala, čudeći se, ali on je tako privukao moju karlicu da je zaista uspeo postaviti glavić na otvor mog čmara.

PROČITAJTE JOŠ

OTIŠLA JE LEGENDA NOVINARSTVA Igor Spasov pronađen mrtav u svom stanu!

NIŠ: Vojska priprema halu Čair za privremenu bolnicu!

POBEDITE USAMLJENOST I LETARGIJU: Morate brinuti o PSIHIČKOM ZDRAVLJU u KARANTINU!

SRBIJA PRAVI PRVI SRPSKI RESPIRATOR: Za 4 nedelje biće završen!

HAPPYBSC I FITNES TRENER: I danas vežbamo protiv korone!

I onda ga opet, u ratama, počeo gurati, uz moje mrštenje i roptanje od bola. Tek nakon što sam postavila ruke na naslon, s obe strane njegove glave, setila sam se da sam mu praktično tutnula svoj dlakavi pazuh ispred nosa. Spustila sam ruke i okačila ih na njegova ramena, ali tako nije bilo dobro. Opet sam ih digla i nastavila ga jahati. Počeo mi je sisati jednu pa drugu bradavicu. Rukama mi je gnječio guzove, pa ih razvlačio, dok mi je njegov kurac cepao guzicu uzduž i popreko. Pička mi se trljala o njegovu pubičnu kost i užitak se prosto razlivao mojim telom. Kao u polusnu, čula sam sebe kako stenjem.

- Zorane, lepo mi je - a on je svoje uzdahe prigušivao gutanjem mojih sisa.

Uočila sam da je glavu pomaknuo malo ulevo i u deliću sekunde predosetila da će mi nešto raditi s pazuhom. Lizao mi ih je! Jezikom je prelazio od vrha do dna pazuha, kroz moje dlakurine, što me je dodatno napalilo. Onda mi ih je počeo navlačiti, nežno, hvatajući ih samo stisnutim usnicama, a onda i zubima!

Osećala sam kako mi dahće u pazuha i shvatila da mi je zaronio u dlake i da zato ne čujem kako uživa! Mužjak jedan, hoće sakriti koliko mu je lepo. Više nisam osećala sam kurac kao kukuruz u šupku, nego sam svaki idući ubod osećala kao injekciju blaženstva. Njegove su grudi trgle moje bradavice, njegove ruke grebale su mi guzove i od svega mi se počela mračiti svest. A onda mi je, povrh svega, takvom snagom zagrizao dlake da mislim da mi je iščupao celi busen! Pasao ih je tako da me je dovodio do bunila! U trenu mi je pustio levi pazuh pa sam jedva došla do daha, ali sam tren posle osetila kako mi ždere dlake ispod desnog pazuha!

Vukao ih je gore-dolje, ne zato da me povredi, nego zato što je i sam bio lude strasti. I onda ih je ispustio iz usta i prostenjao

- Uuuughhh, Snežana, iscuriću!!!

Zadnjim atomima snage mi je podigao guzove, a kurac koji mi je ispao iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osećala nikakav miris niti ukus, jer mi je celo telo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku. Jednom sam mu rukom čupala dlake na grudima, drugom mu davila jaja. On se ukočio tako da je sav bio tvrd kao kamen. Uzela sam mu penis desnom šakom, drkala ga pri korenu i krajičkom oka gledala njegovo izluđeno lice.

Imao je poluotvorena usta i izgledao kao da hvata vazduh. Tog trena nepce mi je pogodila topla kap… pa još jedna… pa još jedna. Aha, sad je najjače uživao! I kad je s njegovih usana zagrmile:

- Aaaaaaaaahhhhhhhhh.

 U usta mi je procureo celi mlaz, pa još jedan, pa još jedan, pa jedan na usne i jedan na bradu! Celo to vreme njegova se dotad ukočena karlica meškoljila i vrtela, dok je on davao vokalnog oduška.

- Uhhh, ovako nisam dugo svršio… Uuuuuh, u pičku materinu… - psovao je inače uglađeni Zoran, nakon što su mu moj čmar i usta izmuzli i zadnji molekul tečnosti iz jaja.

- Ma volim te Zorane! Zar misliš da bi ikome dala da me jebe u guzu na prvom spoju? - rekla sam mu, naslonjene glave na njegova jaja, ruku oko njegovih rebara.

- Da znaš, obožavam tvoja pazuha i hoću ga se još napasti stotine puta! - odgovorio je.- Ako ćemo biti zajedno, nemoj ih brijati ni tokom leta. Baš me briga šta kažu budale oko nas.

- Pa dobro, na plažu baš ne bih išla takva. Uvek mi možeš lizati pičku - smejala sam se.

- Kako god hoćeš, savršena si i ovako i onako, a pičku ću ti polizati sada tako da nećeš znati za sebe.

I, rečeno-učinjeno, zaista me raspametio jezikom i trudom kakve nikad pre kod nijednog muškarca nisam osetila. Uff, predivno; i sad se naježim od same pomisli na to.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti