0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POHODNICA, SVEŽE OBRIJANA, BILA JE SPREMNA Kolutala je očima, vrištala, a onda je bila skroz isprskana

Ovo nije bilo veče kao i svako drugo. Ni najmanje.

Razlikovalo se po tome što su neke granice porušene, što je sve dobilo drugačije obrise. Nisam ni sanjao da ću se ovako osećati. Da mi uopšte neće smetati. Da će mi sve ovo turirati kroz telo kao kakv tajfun I da će mi otkrivati neke nove dimenzije. Ko bi rekao da će sve ovo da nas pomeri sa zemlje. Posle ovoga, znao sam da smo na nekom „višem nivou“. Znao sam da bliskost više nije samo reč. Znao sam da mogu da uradim mnogo što šta. Kao i ona.

Prešao sam na fotelju preko puta i gledao. Samo jednu sekundu sam uspeo da joj uhvatim pogled. Videla je i zakolutala očima kao kad zakoluta kad joj se svidi neka garderoba ili restoran. Haljina joj je sad bila raskopčana i jasno su se videle crne čipkane gaćice koje su, same po sebi, zvale na dodir, a potom i na skidanje.

Njena ruka je milovala njegovo međunožje ali, on se iskobeljao nekako neprimetno i elegantno joj svukao haljinu a onda počeo ljubiti vrat, sise, stomak spuštajući se niže. Lizao je njene gaćice, grickao ih, mirisao a onda ih lagano svukao i pred očima mu sevnu njena sveže obrijana pica. Nekako seksi je izgledalo njeno telo sa tragovima bikinija.


Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da bi nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


Ljubio ju je dole, lizao, jebao jezikom. Usput je skinuo majicu a onda je ustao i bez imalo ustezanja, skinuo svoj šorc i gaće. Što bi se ustezao sa onim alatom koji je imao i koji je sad u punoj snazi stajao ispred usta moje ženice. Polako mu je rukom dodirnula jaja, cmoknula glavić. Uzela ga u usta možda dva - tri puta, a onda ga pogledala odozdo onim njenim tamnim očima. Znao sam da će ga taj pogled izludeti…

Gledao sam je raširenih nogu a on se uvlačio do njenog međunožja sa onom svojom prelepom kurčinom. Kao da je sat trajao taj prilazak. Nikako da je dotakne. A onda… Njegov glavić na njenim usminama i polako upada u vlažnu pohotnicu. To je bilo previše. Osetio sam kako se moj mališa prazni u gaće. Osetio sam vreo sok na kurcu i bol u jajima a ona je vec stenjala dok je primala njegovu kurčinu bukvalno do jaja.

PROČITAJTE I OVO

PREDSEDNIK I PREMIJERKA IZLAZE PRED JAVNOST: Čekaju se nove mere i odgovor na laži iz Crne Gore

SADA JE JASNO! Dr Stevanović otkrio da li se korona virus prenosi preko kose i odeće

PENZIONERI I OVE NEDELJE MOŽETE U KUPOVINU: Ovo je spisak prodavnica koje će biti otvorene za vas!

DIREKTORKA BATUTA O ZATVARANJU GRADOVA: Uskoro odluka o tri najveća žarišta epidemije

ZABELEŽEN PRVI SLUČAJ OBOLJEVANJA TRUDNICE: Evo kako korona utiče na njih

DAČIĆ: Neistine iz Crne Gore, Srbija nikome ništa ne otima!

KINESKI STRUČNJACI JEDNOGLASNI: Srbijo, koronu ubijaju testiranja i samoizolacija!

Zabijao se sve jače i brže. Nije dugo trajalo, možda još nekih pet minuta i vidio sam kako izvlači batinu iz nje i štrca je po stomaku i sisama. Onda je jednostavno seo do nje i disao glasno. Izašao sam do kupatila ne bi li se malo pribrao i doveo u red svog vršnjaka, koga su ove scene, bukvalno, dovele do ludila. Malo kasnije, vratio sam se s ubrusom. Znao sam da će pritrebati. Obrisao sam svoju dragu po kojoj je bila razmazana njegova sperma.

Naravno da smo se svi nasmejali a onda je zavladala tišina. Doneo sam nam svima piće i zapalili smo po cigaretu. Nismo puno pričali. Želeo sam svojoj ženi da pokažem da se ne kajem nimalo, pa sam je počeo ljubiti. Mazio sam joj picu a onda se spustio dole i počeo je lizati. Mirisala je na sex, još uvek vlažna i raširena. Osetio sam da mi dolazi snaga, skinuo šorc i pošao da utonem u nju.

Pogledah gore a njena glava je već bila u njegovom krilu a njegov glavić u njenim usnama

Mazio joj je bradavice dok je ona širila noge kako bih skliznuo u njenu vrelu i mokru picu. Primala ga je a mumlala na njegovom kurcu i uskoro sam ponovo prsnuo, ovoga puta na ubrus koji mi je bio pri ruci. Ponovo sam seo na fotelju i gledao kako joj on prstima jebe picu dok uživa gledajući kako mu guta kurac koji je opet izgledao zastrašujuće. E sad nije išlo tako brzo. Jebao ju je u svim pozama i trajalo je i trajalo.

Svršavala je ko zečica, tresla se, stenjala, ponekad i vikala. Uživao je gnječeći joj guzove dok ga je jahala, pljeskajući je po guzi dok joj je ulazio odpozadi. Ponekad joj ga davao u usta. Jebao ju je baš kako je želela. Kako je oduvek želela. Kako ja, nikad nisam.

Na kraju je završio odpozadi, izvadio ga i poprskao leđa i guzu. Sada ju je on brisao ubrusom i nežno je mazio, dok je ona, oznojena i lepo pojebana, ležala pored njega. Zaista divan prizor, moje pohotne, zadovoljene i prelepe žene i nepoznatog muškarca.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti