19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ZAKUCAVAO ME PRED VERENIKOM Ulazio je u mene kao uragan, i praznio se!

Istinita priča a ujedno i moja prva. Bila sam sa verenikom na egzotičnom putovanju, kao poklon za veridbu…

Još dok smo planirali put u glavi mi se vrzmala misao na kojim mestima i kako ćemo imati seks, jer oboje smo veoma nezasiti u tome, valjda smo i zato toliko zajedno. Elem, otišli smo imali odnose na svakom ćošku ali meni je tu falilo nešto, neko dodatno uzbuđenje. Često sam maštala da se jebem sa nekim dok mi je verenik u susednoj prostoriji. To me je palilo, jako! Par dana pre polaska kući ležala sam u krevetu i čekala dostavu dok je verenik bio u kupatilu.

Neko je pokucao na vrata i to je bio dečko koji je doneo nešto što sam ranije poručila. To stvorenje, to je bilo nešto savršeno. U belom šorcu i majici, isklesan kao po Apolonovom modelu. Pozvala sam ga unutra da mu dam novac. Dok sam išla ka torbi, prošla mi je misao kroz glavu, što da ne! Sad je vreme da ostvarim svoje maštarije. Žensko ko žensko, počela sam da se uvijam, zadižem haljinu dok sam čeprkala po tašni. U međuvremenu sam čula da se upalio tuš u kupatilu. Pomislih, sad ili nikad! Prišla sam dečku, sa nekom tremom, i šapnula mu na uvo:

- Da li bi mi ispunio životnu želju.

- Kažite.

- Želim da me jebeš odmah sad!

Mislim da je prvo pomislio da sam luda, drogirana, pijana… Ali kada je video da sam skinula haljinu i ostala gola, shvatio je da se ne šalim. Stojala sam ispred njega i čekala… Progovorio je:

- Ali čujem tuš u kupatilu!

- Moj verenik. Ne brini, neće on još bar 10 minuta.

Zatim sam ga povukla za šorc i dovela do kreveta. Legla sam na leđa i rekla:

- Ako me želiš izvoli.

Raširila sam noge. Počeo je da se skida neviđenom brzinom. Kurac mu je bio uveliko nadignut, čvrst, prav kao strela i sav u žilama i venama. Pomislila sam da ću svrsiti od adrenalina i samog gledanja! Legao je preko mene i stavio svoj debeo kurac na ulaz moje pičke. Šapnula sam mu:

- Želim da me jebeš jako i brzo!

Sjurio se u mene veoma brzo! Počeo je da ga nabija iz sve snage. Misao da mi je verenik u susednoj prostoriji a da me na našem krevetu jebe drugi dečko dovela je do toga da sam odmah svršila. Ali nisam želela da stane. I dalje sam osećala užitak. Promenili smo pozu. Ja sam sad jahala na njemu. Govorio mi je nešto nerazumno, na njihovom lokalnom jeziku. Osećala sam da sve više raste u meni i zapretila mu.

- Da se nisi usudio da svršis bez mog odobrenja, jasno!

- Jasno kao dan.

Jahala sam na njemu kao luda, svakim ubodom njegovog kurca bila sam srećnija.

- Jebi me, jebi me, jebi meeeee! - tiho kroz zube sam procedila.- Pocepaj me, ahhhhh… Želim još, još, još! Tako, tako, tako. Jebi me dok možeš, brzooo.

Zatim sam osećala da moj orgazam polako stiže i ubrzala sam tempo koliko sam mogla. On se grčio i videla sam da neće još dugo uspeti da izdrži.

- Svrši u mene, napuni me, ajdeee nemoj da me štediš.

Zatim sam svršila a on eksplodirao u meni. Ispustio je krik i ja sam se uplašila da će ga verenik čuti. Brzo se obrisao, obukao i otišao. Ja sam sredila sebe i krevet. I onda mi je sinulo! Jebote pa ja nisam čula kada je tuš prestao da se čuje. Utrnula sam! Pomislila sam - gotovo! Čuo me je i video. Međutim, verenik je najnormalnije posle još 10 minuta izašao iz kupatila, i na njemu nisam primetila ništa čudno. Uh, pao mi je kamen sa srca. Dok sam se tuširala bila sam ponosna što sam ispunila svoju fantaziju, kao da sam u erotskom filmu.

Sutradan sam odlučila da ostanem u sobi jer mi se nije išlo na plažu, čitaću knjigu, gledati film, čuti se sa drugaricama… Ali, ne lezi vraže! Kada sam napokon ostala sama, počele su grešne misli. Šta bi dala da dođe dostavljač opet. Rešila sam, sada već okuražena, da pozovem restoran i nešto naručim, ali da mi to donese mladić koji je to učinio i juče.

Joj ljudi moji, ja nisam znala njegovo ime, samo da ima tetovaže po telu i pirsing na obrvi. Sreća, razumeli su me o kome je reč. Ok, znači radim to opet. Spremam se za seks na krevetu gde spavam sa verenikom i plus ne znam kad će on doći sa plaže. Ali kada se pojavio moj Apolon, nije me bilo briga. Opet je nešto promrmljao na njihovom lokalnom, ništa ga nisam razumela. Skinula sam se i stala ispred njega. On se svukao takođe. 

Par sekundi smo se odmeravali a zatim mi je prišao i nabio svoj jezik u moja usta. Ljubili smo se i dodirivali stojeći golim telima. Povremeno bi me zagolicao njegov kurac po donjem stomaku, i sva bih se stresla. Počeo je da me mazi po celom telu i polako gura do zida. Krenula sam da se okrenem ka zidu i da se naguzim, ali mi nije dozvolio. Umesto toga gurnuo mi je tri prsta u pičku. Ahhhhh, kako sam uživala. A potom se malo savio i namestio svoj kurac na ulaz moje pičke. U jebote pa on će me jebati stojeći! I onda ga je polako, milimetar po milimetar smestio u moju pičku. Ježila sam se od užitka. Izvukao ga je pa ponovo polako ugurao. Želela sam ga jače, dublje.

- Molim te ubrzaj! Jebi me brže! Volim brzo.

- Aaaa ne. Danas radimo kako ja želim. Bolje budi poslušna ili nećeš svršiti.

Oh, i tekako ću svršiti! On je nastavio polako da ulazi i izlazi a onda je počeo da ubrzava. Stavila sam svoje ruke oko njegove glave i svakim udarom kurca ga približavala sebi. O kako je to dobro radio. Jebao me je tako dobro da sam nekontrolisano počela da vrištim i pričam.

- Tako, takoooo. Volim kad me jebeš! Ahhhh! Tako si dobar! Daj mi još! Još!

- Želiš još, a? A, kurvo?

- Daaaaa, daj mi gaaa dublje!

A onda mi je podigao jednu nogu i počeo silovito da ga nabija! Mislila sam da ću se raspasti na milion delova.

- Ooohhh da! Daj mi, daj mi! Jošššššš! Ah! Jebi meeeee! Još malo i gotova sam!

Zatim se zakucao još par puta i ja sam svršila. Toliko sam bila malaksala da sam se stropoštala dole. Ali on nije želeo kraj. Uzeo me je u naručje i odneo na krevet. Legla sam na stomak. Stavio mi je jastuk ispod i isturio malo guzu. Ponovo mi ga je stavio u pičku. Ali ovaj put odmah silovito. Legao je preko mene i počeo da se nabija žestoko. Uuhhhh mislim da ću svršiti još jednom!

- Ti si rođena samo da se jebeš! Uska ti je pička al ja ću je razvaliti. Sad ćeš da vidiš!

- Jebi me! Tako ti svega samo me jebi! Hoću još!

Zatim me je okrenuo u misionarsku pozu i počeo tucati! Ajoj kako je to radio! Brzoooo jako brzo.

- Aaaaa! Tooooo! Toooo! Jebi meeee! Aahhhh! Tako jeee, samo tako! Uh što si dobar! Nemoj stati još malo mi treba! Jebi meee!

Jebao me je 200 na sat. Kapljice znoja sa njegovog čela sam osetila po grudima. Grickao mi je bradavice pa vrat. Ljubio me je silovito, napadno. A onda je ubacio svoj debeli kurac još tri puta iz sve snage i svršioo uz krik! A ja? Meni je trebalo još jako malo. Video je to i zagnjurio glavu. Lizao me je, grickao, stavljao prste dok nisam svršila…

Posle smo otišli u kupatilo. Da li vas zanima šta se onda desilo? Hm…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti