3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PROBALA SAM PRVI PUT: Lizao me, obrtao, menjao poze, i zabadao do bola!

Ispričala bih svoje iskustvo sa dosta starijim, oženjenim muškarcem kod koga smo koleginica i ja bile zaposlene na povremenom poslu spremanja kuće. Ostala sam sa njim u korektnom odnosu, ceneći da su on i njegova žena uvek plaćali na vreme i više nego je dogovoreno, da su poštovali radno vreme, nikad nisam dobila nikakvu nepristojnu ponudu, dobacivanje ili neslanu šalu.

Jednostavno je do seksa došlo i uz moju želju i pristanak, posebno kad sam videla skrivena u garderoberu šta radi sa svojom prezgodnom 40+ ljubavnicom. Mislila sam tada da sam u mom ženskom društvu jedina probala starijeg ali sam se prešla. Moja koleginica, devojka koja mi je preko ovog posla ušla u ekipu se sa njim kresnula dva meseca ranije. Moje tri drugarice su, takođe, pre mene konzumirale dosta starije muškarce, od kojih su dvojica u braku a jedan je razveden.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Maja A. je imala bliski susret na moru sa likom sa kojim joj je kako kaže „pička došla na leđa“, Maja J. je bila sa obdarenim starijim džentlemenom a Sara se kresnula sa vlasnikom hotela u Ljoret del Maru koji je čak posle obasipao poklonima pitao i da se uda za njega (poznanstvo iz bara, nije odsela u njegovom hotelu)! Čula sam njihove priče kad sam im ja ispričala svoju...

Jedno kišno veče kad smo sedele kod Maje A. smarale se i cugale. Počela bi sa iskustvom Maje A. pred njen 21. rođendan i nakon raskida sa dečkom. Valjda tad najlakše napravimo sranje… Priča kreće...

ISPOVEST SEKSUALNE ZAVISNICE: Ostvarila sam najperverznije fantazije!

Umesto sa D, sada već bivšim, otišla sam na more sa kevinom koleginicom i njenom nekakvom kumom na more. Žene su imale oko 40 godina, ali su bile u fazonu mlađih, zezale se, pričale o seksu, izlazile u klubove... Pa sam i ja sa njima jer boljeg društva nisam imala. Na plaži se tu motalo još njihovih poznanika iz grupe. Bio je tu i lik koji se sa njima zezao koju će da ženi, da vodi kući... Ali nije izlazio sa nama…

One su u sobi kad ostanemo same pričale o njemu kao velikom frajeru i složile se kako bi se pojebale sa njim. Licitirale koliki mu je, pričale šta bi volele da im radi i one njemu, otpisivale njegov brak i šalile se koja će prva, iako su obe bile udate. Nije mi to bilo čudno, ali mi se on nije činio prilika za njih. Bio je mator, oko 50, nije bio ružan al jednostavno - mator. Za njima dvema su se okretali momci. Jedno veče je kuma došla pred zoru... a koleginica je dočekala sa pitanjima:

- Kako je bilo!

ŠEFICA JE BILA MOJA CELU NOĆ Primila ga je na Adi, onda me je odvela u hotel na dalju obradu!

Naravno pravila sam se da spavam i čula sam sve od reči do reči. Jutro je donelo novi odlazak na plažu i priča je izvetrila sa morem. Negde predveče pred odlazak nazad u zgradu se pojavio lik, seo sa nama na ležaljku i krenuo da zeza njih dve. Ja sam ga onako malo bolje osmotrila. Nije bio loš, imao je sigurno 120 kilograma ali ne debeo. Imao je na bicepsu istetoviranu munju, bio je mišićav i širokih ramena... Kuma je uhvatila moj pogleda koji je lutao po njemu i posle me je zezala da bi mi on kurcem izbio „kretena“ (bivšeg dečka) iz glave i da bi zaboravila sve bivše. A da sam patila - jesam.

Mislim da je „kuma“ želeći da mi pomogne možda nabacila neku reč gde je trebala. Sledeći dan na plaži je on došao ujutro i seo sa nama. Ovog puta krišom snimajući mene, od stopala do glave. Imala sam sunčane naočare pa sam mogla da vidim kad mi šta odmerava - ,noge, grudi, guzu, lice. I bilo mi je prijatno. Malo sam se meškoljila, protezala izbacila grudi. Prešla rukom preko njih, nek gleda čovek.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Posle dve večeri sam se damama izvinila i rekla da nisam za izlazak, znajući da ću se opet smoriti jer su planirale da idu negde da jedu. Ostala sam u vili, u sobi uz laptop kad je neko zakucao na vrata. Otvorila sam i videla našeg prijatelja onako tek pristiglog sa plaže samo u šorcu. Nije do sada navraćao ovamo, pa sam bila ubeđena da je bio upućen od strane njih dve, al nema veze. Želele su stvarno da me vade iz depresije. Pitao je šatro za njih dve pa me je pozvao da odemo nekud na piće.

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

Ajde! Samo da ga sačekam da se tušne i da se ja spremim. Nešto za promenu. Navukla sam na brzinu kratku haljinu preko kupaćeg koji je ostao na meni posle plaže ali pran tuširanjem i već smo bili na putu ka Haniotiju. Zaglavili smo u neki kafić, pa u drugi, pa jedan sa glasnom muzikom. Pili smo pivo. Zezali smo se kao da se znamo godinama, videla sam da je lik skroz kul. Na more je došao sam da odmori i da leči stres. I krenemo nazad debelo iza ponoći. Malo od alkohola, malo od raspoloženja, krenem da ga zezam za „koleginicu“ gde je zaturio one noći da je došla ujutro. On kaže - da li bi želela da ti pokažem?

TAKVOM POŽELJNOM TELU FALILA JE BATINA Jaukala je, mešala i razrađivala svoje rupice

Nisam stigla da odgovorim (htela sam reći – nemam pojma, šta ja znam...) već smo se ljubili. Milovao me je svuda, po golim butinama, grudima preko haljine, ramenima… Podigao me je sa sedišta i stavio sebi u krilo. Osetila sam kako mu je tvrd i sela sam na njega. Svukao mi je bretele i ljubio grudi, grickajući ih, meseći, ljubeći mi vrat gde sam posebno osetljiva. I prepustila sam se. Stao je i pitao me da odemo u sobu kod njega.

- Uživanje je lepše u krevetu.

- Hajde.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Preskoćili smo tih 100 metara do njegovog prizemlja i u sobi je nastavio da me ljubi i svlači. Zbacio je sa sebe sve i nastavio sa neverovatnim poljupcima. Šapnuo mi je na uvo:

- Svašta ću da ti radim - i poveo na krevet.

Bila sam napaljena do besvesti kad je počeo da me liže. Uvlačio je jezik u mene, lizao mi guzu. Jezik mu je bio neverovatan, u kolima mi ga je gurnuo do grla kad smo se ljubili. Ovo je bilo neverovatno, glasno sam uzdisala.

Gurao mi je dva, pa tri prsta, lizao, gurao prst u guzu, pa dva... Onda bi malo usporio, ljubio mi i grickao guzu i butine pa bi nastavio

Nisam ovo doživela bilo je neverovatno. Počela sam da ga molim da ne prestaje.

- Ne, neću, ali malo da zamenimo mesta.

Želeo je da mu pušim. Uzela sam u ruke njegovu batinu i videla kako je ne toliko veli,k koliko debeo i krut. Znala sam šta želi iako sa ovim nisam imala mnogo iskustva. Rešila da mu bude lepo kao i meni. Oblizala sam rupicu i uzela ga u usta. Bio je velik i jedva sam uzimala jedan deo kad mi je skupio kosu u levu ruku i zadržao glavu dok mi je gurao sve dublje u usta, desnom rukom me jebao sa dva ili tri prsta. Gurao mi je sve brže. Onako napaljena sam prihvatila i potrudila se da bude lepo i njemu.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Uzeo me je za kukove i namestio iznad svoga lica i dohvatio da liže i obrađuje prstima, dok sam ja njemu pušila. To sam znala kao 69 i sad probala prvi put. Osetila sam njegova dva prsta u guzi i skoro ceo neverovatni jezik u ribici. Bolelo me je ali sam trpela, imao je debele prste. Napaljenost je bila jača od bola. Najzad je prestao, rekao mi da legnem na leđa i jako raširim noge.

- Boleće. Uska si - kaže.

Počeo je da ulazi i bolelo je, ali ne mnogo. Bio je debeo i nisam bila naviknuta. Ulazio je sve brže držeći me za ramena i navlačeći. Ne znam, mislim da sam vrištala. Uhvatio me je za vrat i držao dok se nabijao sve brže. Odakle mu tolika snaga! Okrenuo me je i ušao otpozadi i nastavio sve brže i brže, držeći me za kukove, pa za bradu i za vrat. Prekinuo bi, polizao me i opet nastavio. Osećala sam kao da sam otvorena dole i da će iz mene sve da ispadne kad ga izvadi. Ipak sam uživala.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

Stiskao mi je grudi i opet se nabijao sve brže. Samo bi odjenom stao i menjao pozu. Bila sam gore, pa sa strane. Kad je tražio da legnem na stomak pomislila sam da je guza na redu, ali nije. To je bila još jedna poza gde je ceo ušao u mene i legao preko mene da nisam mogla da se pomerim. Opet smo bili ja na leđima. On na meni kad sam osetila navalu adrenalina, zadovoljstva i žmarce. Stegla sam ga nogama i počela da ga milujem po ramenima i vratu, da stiskam svoje grudi na njegove. Svršavala sam. Dakle to je to. Neverovatan osećaj. Prvi put.

Osećala sam da raste u meni. Stiskala sam ga grebala i ujedala za rame… Osetila sam da se stresao i počeo da stenje. Izašao je iz mene i počeo da drka i da prska po meni po stomaku i grudima. Svršio je i legao do mene. Ljubio me je. Umočio je prst u jednu kap koja je pala na moju sisu i stavio mi na usnu. Uzela sam ceo prst i oblizala ga i isto uradila njemu. Ljubili smo se i mazili još pola sata i ja sam navukla onu haljinu i krenula na spavanje. Htela sam da prespavam tu ali bi bilo glupo ujutro da ostali gosti vide - ne ide.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Kad sam ušla u sobu „kuma“ je bila budna. Pitala me gde sam bila.

- Šetala - reko.

- Ajde ne seri - reče mi.- Pa osetiš se na spermu dovde... Ajd na tuširanje... Jel te rasturio? Ispričaj mi.

Posle sam joj ispričala sve i kad me je pitala za bivšeg dečka i moju svežu ranu samo sam rekla:

- Ko ga jebe.

Mada teško da sam tako i misila. Ipak sam se sa mojim matorcem dohvatila još jednom za pozdrav.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti