1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JOOOOJ TO MI NIKO NIJE RADIO: Bila sam nezasita, celu noć me jahao, a do jutru je skroz bila modra

Te septembarske prohladne večeri radio sam kao konobar na vašaru u jednom od malih šatora, nešto poput ćevapdžinice. Radili smo do jedan satiza ponoći, posle fajront. Uz dogovor sa gazdom, ostao sam da radim cele noći da malo pospremim i čuvam šatorčić do jutra.

Približavao se jedan sat iza ponoći gazda i ostali radnici su otišli, a polako i zadnji gosti. Vašarska buka je polako utihnula. Zatvorio sam vrata, pokupio čaše i piksle oprao, malo počistio, namestio stolove stolice, zamenio stonjake. Pogasio sam svetla u šatoru, ostala je samo sijalica u šanku da gori. Skuvao sam sebi kafu i seo za sto sa kojeg imam dobar pogled na deo ispred šatora i ostale šatore i ringišpile.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Dok sam uživao u polumraku i kafi, pogled mi se zaustavio na devojku koja je polako šetala okolo i zavirivala po šatorima. Došla je i do mog šatora, pogledala unutra i mahnula rukom da dodjem do nje. Otišao sam, a ona me upita dali radimo još. Rekoh joj: ne radimo, ali ako joj je ok da sedi u polumraku jer gasimo svetla i zatvaramo vrata posle jedan zbog inspekcije. Rekla je ma OK sam ako ti ne bi smetalo da ne naručim ništa jer nemam novca, ostalo mi samo za bus. Rekoh ma ok i onako je bolje da imam društvo nego da sedim sam cele noći. Seli smo za sto koji je u najmračnijem delu šatora, a i ne vidi se spolja. Rekla je da se zove Ana. Ispričala mi je kako je došla sa nekim drugom i drugaricama iz jednog sela, da su se pogubili na vašaru i da su oni otišli bez nje, a bus tek ujutru.

BILA SAM NERAZRAĐENA ZA TOLIKU ALATKU: Skroz me je iscepao, suze su krenule, a iz mene je samo curelo

Skuvao sam joj kafu i ponudio nešto da pojede i popije na moj račun. Dok smo ispijali kafu I pričali posmatrao sam je, simpatična devojka nekih 25-26 godina crne kose skromno obučena, majčica I helanke mršavija dekolte malih oblina. Dok sam je posmatrao javila mi se želja za seksom. Počeo sam polako da je pipkam ispod stola, sklanjala je noge I rekla znaš imam dečka. Nastavio sam polako da je pipkam po kolenima I krenuo sa pričom kako dečko ne mora da zna I kako je simpatična I da bih voleo da je poljubim.

Pogledala me je i pocrvenela, a ja sam je lepo uhvatio za koleno, krenuo sam rukom niz njenu butinu i krenuo da je poljubim okrenula mi je obraz I nastavila sa pričom naići će neko videće nas neko, a ja sam joj reko kako lepo miriše. Prislonio sam joj usne na obraz I počeo da je ljubim. Krenuo sam polako usnama prema vratu, počeo da je ljubim i kružim jezikom, a rukom polako krenuo prema medjunožju. Zavukao sam joj ruku između nogu i počeo polako da masiram njenu pičkicu, dok sam joj jezikom masirao vrat.

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

Krenuo sam sa vrata polako prema usnama, počeo da je ljubim, gurnuo sam joj jezik u usta, raširila je noge polako, počeo sam još jače da joj masiram butine i pičkicu. Ustao sam uhvatio je za ruku i odveo je u zadnji deo šatora gde je bilo nešto nalik magacinu. Tu je bio improvizovani krevet, tačnije samo jogi dušek, koji smo koristili ponekad za dremku. Stali smo jedno naspram drugog i počeli da se ljubimo. Uhvatio sam je za dupe i počeo da mesim prelepu malu čvrstu guzu. Zagrlila me je i počela da me ljubi.

Krenuli smo polako da se svlačimo. Skinuo sam joj polako majcu i brus a ispred mene prelepe male čvrste sise sa lepim bradavicama. Počeo sam polako da joj ljubim sise i ližem i sisam bradavice, čas jednu čas drugu. Skinuo sam joj helanke i gaćice i krenuo sa jezikom i usnama polako sa grudi na dole malo je lizo malo ljubiio po stomaku, a prst joj gurao u pičkicu koja je već ovlažila. Počeo sam da joj ližem pupak i mazim svuda po telu. Ustao sam i svukao sve sa sebe. Legao sam na jogi dušek i pozvao je, legla je polako preko mene i počela da me ljubi dok sam je mazio i masirao po leđima i guzi.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Počeo sam polako da je povlačim na gore i da joj opet ližem sise i sisam bradavice. Okrenuli smo se tako da sam ja sad na njoj, krenuo sam polako sa grudi naniže preko stomaka, pičkica lepo izbrijana počeo sam polako da je ližem, raširila je noge lepo i počela da uzdiše i stenje. Dok sam je lizao prst sam joj gurao u pičkicu i masirao g tačku. Počela je još jače da uzdiše i da se uvija a toliko je ovlažila da je iz pičkice počelo da curi.

Legao sam na leđa i nju namestio tako da smo u pozi 69 i nastavio da je ližem i zavlačim prst u pičku masirajući g tačku a ispred mojih očiju prelepa guza. Uhvatila me je za kurac i počela da ga stiska i trlja, malo njega malo jaja. Počeo sam žešće da je ližem i da joj guram jezik u pičku. Počela je da se uvija i nabija na moj jezik. Rekla je nisam do sad ovo radila:

- Uh kako je dobro!

- Šta nisi radila? - upitah je.

- Pa niko mi do sad nije lizao pičku, a ni ovo do sad nisam radila reče i stavi ga u usta.

POSTALA SAM MLADA UDOVICA, A ŽELJNA LEPOTANA: Kada ga je ubacio osetila sam svaku žilu, pulsirala je, a ja sam jecala

Počela je baš neiskusno da ga puši i liže ali mi je prijalo. Lizala ga je i sisala a ja sam je lizao i gurao jezik u pičku. Toliko je ovlažila da je bila mokra do pola butina. Okrenuo sam je prema meni, uhvatila ga je rukom, namestila i polako sela na njega. Počeli smo da se ljubimo a ona se polako pomerala gore dole, dok sam je ja pokretima pratio. Toliko je bila vrela vlažna i uska da sam već bio blizu.

Setih se da u torbici imam neke kondome, izvadih ga i uzeh kondome, bili su neki sa lubrikantom za produženo uživanje. Navukao sam kondom i legao preko nje. Gurno sam ga u tu usku pičkicu i stao da sačekam da lubrikant počne da deluje. Ljubili smo se dok se ona meškoljila ispod mene i mrdala karlicom.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Počeo sam polako da ga guram i nabijam u njenu usku pičku, počela je da ječi i da stenje, trudila se da isprati svaki moj pokret. Zagrlila me je jako počela da me ljubi strastveno a nogama me obgrlila tako da sam joj ga gurno koliko sam mogao i samo se pomalo mrdao gore dole. Izvadio sam ga i okrenuo je na stomak i namestio u klečećem položaju. Stavio sam joj ga od unutra od pozadi i počeo da joj ga nabijam do kraja i vadim a rukama sam je dohvatio za sise i počeo da ih stežem i mesim gurao sam ga sve jače i brže ječala je i dahtala. Polako smo se spustili u ležećem položaju i usporili da malo odmorimo.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Izvadio sam ga, okrenuo je na leđa i zavukao opet i počeo da joj ga nabijam sve brže i jače, dahtala je sve jače trudeći se da me isprati pokretima. Bio sam blizu i krenuo još žešće da ga nabijam. Svršio sam i ostao da ležim na njoj. Napolju je počelo da svanjava. Izvadio sam ga polako i skinuo kondom a u kondomu sperme za punu šaku čini mi se da nikad više nisam svršio. A između njenih nogu dušek mokar a pičkica otekla i pomodrela.

KAKO SAM JE RAZVALIO! Otvorila se, ušao sam celom dužinom i prodirao u ljubičasto meso

Obukao sam se umio i otišao da skuvam kafu. Bilo je već pola šest ujutru. Pozvao sam je da pijemo kafu, jer u šest mi stižu lepinje. Uz kafu mi je rekla da joj je bilo lepo i da je prvi put doživela da joj neko liže pičku i da je prvi put ona nekome lizala i pušila kurac. Posle kafe napravio sam nam po pljeskavicu pojeli i popili po sok u tom trenutku stiže kombi iz pekare sa lepinjama. Ustala je i rekla da mora da ide i pitala me:

- Radiš li veceras?

- Radim i večeras - odgovorih.

- Možda se vidimo, i večeras.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

Trajalo je to četiri dana. Dolazila je svake noći oko jedan sat koliko sam radio na vašaru. Zadnje noći sam joj tražio broj telefona, rekla mi je:

- Ne mogu da ti dam, imam dečka.

Znam da mi je bilo lepo, da sam uživao, da se zvala Ana ako joj je to i uopšte bilo pravo ime. I ostaće mi u sećanju mala mršava devojka sa prelepom guzom, malim lepim sisama i vrelom uskom pičkom.


PROČITAJTE I OVO

HOROSKOP ZA DANAS: Evo šta vam zvezde predviđaju!

MINISTAR FINANSIJA OBJAVIO: Stigao nalog od Vučića - Modifikuje se "švajcarska formula", penzije se povećavaju!

VRAĆA SE U ZATVOR: Završeno psihološko veštačenje Malčanskog berberina zbog otmice devojčice!

ZORANA MIHAJLOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nemamo radnike, ali spremamo 500 kilometara pruge!

UŽAS NA MALTI: Srbin optužen da je seksualno uznemiravao četri devojčice! (FOTO)

NOVA POZA U SEKSU: Probajte "palačinku" i javite nam da li vam je preslatka!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti