17°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

RESPORIO ME TIM ČUDOVIŠTEM Kako sam se sladila nabreklom pečurkom, pa sam ga željno progutala

Jednog toplog popodneva odmarala sam se potpuno naga… Odjedanput sam začula škripu parketa. Trgla sam se jer nisam tako rano očekivala moju prijateljicu. Međutim, nasred sobe ugledala sam lepo odevenog gospodina, prijatne spoljašnjosti, koji mi se učtivo obratio:

- Gospođice, izvinite što sam vas uznemirio, al kucao sam… i molim vas, nemojte pokrivati tako divno telo.

CRVENA SONJA JE ZNALA POSAO Čizmice sa štiklom, halteri, bez gaćica, i morao sam da je nagradim

Iako ml je godio njegov pogled pun divijenja, ipak sam se osećala nelagodno kraj odevenog čoveka. Prekrila sam se čaršavom, mada su se i preko njega ocrtavali obrisi raskošnih oblina. Vitalan i šarmantan čovek, sa kosom prošaranom sedim vlasima, prišao je gvozdenom krevetu na kome sam ležala i tiho izustio:

- Posle toliko godina, odlučlo sam da posetim starog školskog druga. Vi mora da ste njegova kćerka. Nasmešila sam se, a kada sam mu rekla da su mi roditeiji na godišnjem odmoru, zavladala je tišina… Bila sam napeta i u iščekivanju… Uhvatio je ivicu od čaršava i počeo malo po malo da ga odiže sa mene. Nisam bila u stanju ni da se pomerim, a niti sam to želela. Očima je prelazio po mom celom telu i jednostavno rekao:

- Želim tvoje telo da posedujem i da ga zadovoljim!

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Mozak mi je brzo radio. U par sekundi odlučila sam da mu dozvolim da uživa u njemu, jer čovek je bio dopadljiv, a moja nezasita ribica bi dobila ono što voli. Odgurnula sam čaršav, sa kojim su mi samo noge od kolena na dole bile pokrivene, sela na krevet i čekala… Moje ćutanje njemu je značilo odobravanje, do čim se čovek stojeći iznad mene, počeo oslobađati košulje, tankih letnjih pantalona, gaćica i na kraju espadrila. Kao da mu se nije žurilo…

Okrenut ka meni, potpuno go, protrljao je svoj kurac. Mahinalno sam se obliznula, jer mi je stajao nadomak usana. Osetila sam želju da ga okusim. lspružila sam jezik i prešla njime preko glavića koji se ubrzo pretvorio u mesnatu pečurku, a ceo njegov penis u pravu mušku kurčinu.

Bila sam uzbuđena i pomalo uplašena jer tako nešto ogromno još u sebi nisam imala. Bio je velik i poželjan i moje usne su se rastvorile da ga prime

Gustirala sam njegovu kitu, uvlačeći ga sve više u sebe, dok se čovek blago pomerao napred – nazad, jer je osetio da se i sama sladim njegovom kurčinom koja je tek tada zadobila pomalo zastrašujuce dimenzije… Sasvim iznenada oborlo me na gvozdeni krevet, znalački me ljubeći po celom telu. Stežući mi raširenim šakama lepo razvijene grudi koje su pod njegovim prstima bujale, istovremeno je i naizmenično sisao i isisavao moje bradavice što me je palilo, da sam jedva čekala da me probode svojom ogromnom kurčinom.  Njegove usne spuštale su se naniže i kada su stigle do tamnih dlačica, polagano je jezikom krčio sebi put do moje male rupice.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Bila je vlažna i pedantna, tako da je njegov jezik lako kliznuo u nju i nastavio da palaca uzduž cele pičkice. lznenada je prst gurnuo u uzavrelu pičkicu, koja ga je željno progutala. Međutim izvadio ga je, a pičkicu ostavio da čezne za nečim, što bi se u nju stavilo. Mene je opkoračio preko stomaka, a dugačku kurčinu postavio između mojih sisa. Dok je njih mesio, tareći ih jednu o drugu, istovremeno je tario i dražio njegovu debelu kurčinu. Moje grudi su bujale.

Preplavio me je talas strasti, jer ovo je bilo nešto sasvim novo za mene. Sise mi je držao stisnute jednu uz drugu, a u isto vreme, dok je jednu odizao na gore, drugu mi je spuštao na dole i tako naizmenično, dok bi mu na trenutak mesnata pecurka izvirivala iz mojih grudi, a tada sam ga halapljivo hvatala usnama. Onda se ponovo povlačio niz nabujale sise.

Mislila sam da ce mi pući obe sise, jer su izgledale kao naduvani baloni. Pica mi se toliko vlažila, da me je telo bolelo od želje da me taj čovek probode svojim kopljem

Nesvesno mi je izletelo iz ustiju:

- Jebi me, pa makar me rasporio tim čudovištem!

Zgrabio je jastuk koji se nalazio ispod moje glave i postavio ga ispod moje zadnjice, tako da mi se donji deo tela maksimalno izdigao. Noge su mi same poletele uvis. Tražeći oslonac, moj jebač se uhvatio za šipku od gvozdenog kreveta i tada počeo polako da prodire u moju picu. Kružnim pokretima vrteo je kurčinom i zalazio sve dublje i dublje u moju uzanu rupicu, izlazio napolje i opet polako ulazio osvajajući me centimetar po centimetar. BIla sam van sebe i spontano sam širila noge, a rukama cepila svoju picu koja se prenadražena širila. Kada ju je zario da same materice, počela sam da se tresem kao u groznici.

JOOOOOOJ, KAKO SAM GORELA Ogromna batina se obrušila na mene, na moju tesnu...

Usledilo je silovito zabadanje njegove kurčine u moju pičkicu, ali samo na kratko. Okenuo me, te sam ležala potrbuške preko jastuka, zavukao mi je prst u picu, a kurčinu ustremio u drugi otvor. Samoj sebi širila sam guzove i omogućavaIa mu što bolji pristup. Ulazio je sve dublje dubije prosto me parajući u čemu sam uživala. Imala sam božanstveni osećaj ispunjenosti, a i utisak da će mi se cela guzica rascvetati pri prodoru cele kurčine u moj tesan otvor. Ščepao me za grudi nemilosrdno ih gnječeći.

Imala sam osećaj kao da me muze, što me je palilo, kao i njegova kurčina koja me je žestoko probadala odsečnim pokretima. Usledila je prava eksplozija naših tela, snažna i duga. Ispustali smo oboje neartikulisane krike…

POLAKO SNAJKA, NE ŽELIM DA TE POCEPAM: Uska, mala, uz fantastične obline, morala je da ga proba

Skotrljao se sa mene i rekao:

- Curo, stvorena si za kurac. Moraćemo ovo ponoviti, jer vidim da se i tebi to svidelo.

Pripalio je cigaretu, popušio je i ubrzo otišao. Uputila sam se u kupatilo i pustila tuš iz koga se voda slivala niz moje mlado, upravo probuđeno telo. U sebi sam preživljavala sve trenutke koje sam doživela sa nepoznatim gospodinom, da mi se i od same pomisli na sve to pica vlažila. Tako zanetu, trgao me je dobro poznat glas. Bila je to moja prijateljica, koja je uletela u  kupatilo i rekla:

- Po šumu vode znala sam gde ću te naći. Ne bi bilo loše da ti se pridružim, jer dok sam stigla do tebe sva sam se oznojila.

Iznenađena, ćutala sam, dok se ona hitro oslobodila haljine i gaćica. Ugledavši njeno lepo i izazovno telo, krv je počela brže da struji mojim telom. Imala je divne grudi koje su se blago njihale, a na čijim vrhovima su bradavice štrcale. Mamile su me i poželela sam da ih, na svoje iznenađenje, stavim u usta, a prst da joj zavučem u njenu rupicu, sakrivenu u njenoj uzdužnoj pukotini. I ona je stidljivo merkala moju pičkicu obraslu crnim dlačicama. Osetila sam potrebu da mi stavi ruku između nogu, da sam se uplašila tolike navale strasti i brzo izletela iz kupatila.

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

Natočila sam sebi punu času vina, sela na krevet i žedno ispijala, nadajući se da će me ono potpuno smiriti… Bacila sam pogled prema plavuši koja mi se potpuno gola primicala i susrela s njenim lepim užarenim očima. Spustila sam pogled naniže, jer me je njena obrljana pica magično privlačila. ŽeleIa sam je. Vino me je razgalilo, pa mi je kroz glavu proletela misao “zbog čega bi se ustručavala”. Utom je ona stala tačno ispred mene. I sama sam osetila njenu uzbuđenost.

Nagonski sam jednu njenu nogu uzdiglta na krevet, dok je drugom stajala na mekom tepihu. Tim pokretom pica joj se po sredini rastvorila, još više me izIuđujući

Spustila sam se na tepih između njenih razmaknutih nogu i nežno jezikom prešla po raspuknotoj pičkici. To joj je godilo, jer ju je blago isturila prema mome licu. Nastavila sam, sada već malo smelije, da je ližem uzduž njenog procepa sve brže. Stala je da se uvija i raspaljuje, pa sam joj prst uterala u pičkicu, a usnama zgrabila njen klitoris. Isisavala sam ga požudno, dok je ona svršavala… Sela je najednom i ona na tepih, a njene nege sa mojim ukrstila u “makaze”. Sa nogama u susret jedna drugoj, pičkice su nam se dotakle i obe prilično mokre, klizile su lako jedna u drugu. Upirale smo ih sve više, trljajući ih i tareći, potpuno opijene igrom u kojoj je moja dlakava pička grubo dodirivala njenu obrijanu…

MORALA SAM DA MU TRAŽIM: Obukla sam se kao drolja i bila sam razvaljena

Odjednom sam poželela da je opet Ijubim. Povukla sam je preko mene i dala je do znanja da hoću njenu picu da imam nad svojom glavom. Hitro se postavila ali tako da je pritom njena glava bila postavljena nad mojom picom. Savila sam noge u kelenima i potpuno ih raširila, da bi moja čupavica bila što dostupnija njenim usnama. A ona, sa razmaknutim nogama nad mojom glavom me izluđivala, da sam je potpuno rascepila, sve dok joj se pička nije sasvim raspukla po sredini na dva dela.

DOKTOR JE IMAO MONSTRUMA MEĐU NOGAMA Zakucavao je moju ženu, ali sam i ja njegovu

Vrh jezika sam joj direktno uvukla u rupicu i stala s njime neumorno da palacam, dok me ona mahnito lizala i to takvom brzinom, povremeno me grickajući, da sam impulsivno svoje noge ukrstila nad njenim vratom, tako da je licem bila prikovana za moju pičku. Njenu sam celu picu stavila u usta, bukvalno je celu sisajući, da je njena pičkica postala potpuno modra. Sve to vreme sise su uzajamno mazile jedna drugoj telo što nas je uzbuđivalo. Bile smo obe nepresušne i počele smo da uzajamno isisavamo klitorise, najpre polako a potom sve žešće. Mislila sam, ostaću bez njega.

Potpuno opijene strašću, doživele smo ovog puta takve orgazme koji su nas protresali celim telima… Opijene od lude igre, ostale smo da ležimo na mekom tepihu, ali nisam mogla još uvek da se smirim. Obuhvatila sam rukom njenu jedru sisu, a bradavicu da sisam. Drugu ruku sam spustila niz njene butine koje je i sama širila da bi primila prst, koji joj je dražio i vlažio nepresušnu picu sa velikom lakoćom je skliznuo u nju, pa sam uz srednji dodala i kažiprst uterujući ih u njen prorez. Sisu sam jej sve grublje gnječila, a prste zavlačila u njen pomodreo procep iživljavajući se grubo i sama uspaljena nad njenim nezasitim telom. Dok se ona uvijala, uživala sam i sama, ali ipak mi je nedostajao kurac.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti