19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA ŽENA, MOJA KUJICA Htela je buzdovan, duplo veći od mog i - dobila ga je!

Ja imam 34 godine, a žena 28. Oženıo sam se relativno mlad to je normalno u sredini gde živim i u braku sam oko devet godina. Ja sam izgledao normalno i u to vreme valjda zbog moje porodice mogao sam da biram devojku dok se nisam oženio, a oženio sam tada sigurno najlepšu devojku u gradu recımo da se zove Jasna.

Plavuša je izrazita, visoka 185 santimetara, duža kosa, grudi je imala baš ono veće - mislim 4 ili 5, guze ispućene i umela je uvek da izgleda izazovno i privlačno i znao sam da dosta njih mašta o njoj. Imali smo seks redovno ali većinom kada ona to želi i ništa poseban seks, uvek normalan po menı i nije to trajalo nikada nešto preterano puno. I vremenom se počelo dešavati kod mene nešto. Počeo sam da razmiljšam da ja ne mogu nju da zadovoljim niti seksualno usrećim i mislim da sam bio u pravu.

I nekao mi kroz glavu prođe zamisao da se Jasna jebe sa drugim i u tu zamisao mi prođu par slika kako ona uživa i slično. I tada nisam mogao da verujem da me je to napalilo. I rešio sam da joj to nekako predložim mislio sam da ce reagovati burno i da će me napasti jer smo rasli u takvoj sredini gde je to bilo nezamislivo. I da skratim, tokom našeg seksa sam joj i pomenuo.

UPALA SAM U ZAMKU, ALI BAŠ SAM TO I HTELA Čerečili su me i to u ritmu koji sam ja davala

- Srećo da li bi želela sada da bude pored nas neko sa ogromnim buzdovanom i da te jebe celu noć - to sam rekao i računao da će ona poludeti što to pričam.

Ali, ona je poludela kada sam to rekao.

- Ljubavi to bi bilo nešto najlepše za nju i da ona mašta da se jebe celu noć - odgovorila mi je žena.

I tada sam počeo da je ıspitujem šta bi volela. Na moje iznanađenje pričala je kao navijena da mašta da je jebe neko ko može dugo da mašta da puši kurac jer meni nije nikada pre pušila i slično. Rešio sam da nešto uradim pa šta bude. Još par dana smo posle te noći ostali u našem gradu i odlučio sam kao da idemo na more u Budvu i samo mı je bilo u mislima ona i njena priča.

Stigli smo u Budvu smestili se. Prvu noć smo imali seks i ja sam počeo priču o tome, da maštam da je jebe drugi, da ja gledam, na šta je ona poludela i počela divljački da me ljubi, da mi skače na kurac i mene je to palılo jako puno. Njoj sam tada rekao da ćemo ovde na moru to uraditi, kako bilo, jer sam znao da to u mom grad nema šanse da možemo da pomislimo.

KAKVA MAJKA TAKVE I ĆERKE Njene izvajane obline su samo zahtevale meso, UKRUĆENO!

I tako sledeće večeri se dogovorimo da idemo u grad, u dıskoteku neku, i ona se naravno obukla tako izazovno da ja nisam mogao da verujem niti se pre tako ikada obukla. Ja sam joj odmah rekao da bira nekoga da ga kao zavede i da ćemo posle sve lako organizovati. Ona je sa osmehom pristala. Stigli smo u najveću diskoteku i najposećeniju. Imali smo naš sto. Ja sam uzeo viski, ona neki koktel i odmah je počela očima da šara. Bila je baš velika gužva i pevao je poznati pevač. Ona se baš opustila i igrala za našim stolom.

U jednom momentu je prišao jedan momak, tražio od mene upaljač i stvarno, bio je mlađi momak. Imao je oko 25-26 godina i što bi se reklo faca, vidi se. I ona mu je namigla iako sam ja to video na šta je on vratio i otišao. Tada mi je prišla i rekla:

- Ovaj je moj večeras!

To me je tako napalilo da je i ona videla i stavila mi na kratko ruku na moj već tada tvrdi kurac. U jednom trenutku ona se izgubila kao ide do toaleta i vratila se posle pet minuta. Posle nje je došao ı onaj dečko. Ja sam skontao da ga je ona nagovorila da dođe. I on je ostao sa nama za stolom, ja sam tada počeo da pıjem kao više da bih se kao napio i izlazio sam par puta ili kao da se javim na mobilni ili do toaleta da bih nju ostavio sa njim. Oni su se već opustili, ali se on još nekako ustezao jer mu je ona rekla da sam joj muž. Došlo je vreme da se krene. Plaćamo račun i ona ga kao zove da ga prebacimo do mesta gde on spava. On kao jedva pristaje i tada se dešava glavni potez, on sedi pozadi i ona sedne pozadi. Nisam verovao da mi je toliko žena, prvo slobodna, drugo toliko daleko otišla ali me je to palilo.

PRVO JE GURNUO PRSTE U MENE, VRELU I NATEKLU: Trljala sam se i na kraju ga dobila sam ga otpozadi! Celog!

Ja sam upalio muziku, malo glasnije namerno, i ona je odmah krenula na njega. Vıdeo sam na ogledalu od kola, ja sam se pravio lud i samo sam pitao gde vozim, pitao njega, on taman da kaže kada se javi moja žena.

- Šta se praviš lud? Vozi u nas hotel!

Samo sam ćutao i vozio. Stižemo u hotel na recepciji sam, samo moram da kažem za njega da je kao drug i da će ostati kratko u hotelu. Ušli smo u sobu, ja sam se pravio da sam malo više pijan. Momak je jako slabo pričao, valjda je i on bio iznenađen celom situacijom.

Otišao sam da se istuširam i jako sam bio napaljen, tuširao se nekih desetak minuta. Kada sam izašao zamalo nisam pao u nesvest. Momak je bio skroz go, a moja žena mu je pušila kurac tako halapljivo da nisam mogao da verujem. Imao je stvarno ogroman kurac. Mozda i duplo veći nego moj. Ona mu ga je pušila i samo me gledala. Tada je ustala i zajahala ga i tada mi je rekla:

- Sada ćeš da vidiš kakva ti je žena kurva!

NISU IMALI MILOSTI: Četiri na jedan, sve su popunili, a ja sam tražila još

To me je napalilo, nisam mogao da verujem. Počela je da mu se nabija kao luda i počela je da stenje kao nikada. Ja sam prišao, skinula mi je gaćıce i počela da mi ga puši i meni prvi put tada u životu. E tek tada se taj momak i opustio kada je video da ga meni puši. Od tada je počeo da je jebe krvnički, da je jako nabija na šta je ona ludela. Počeo je da je grublje jebe, ona je uživala kao nikada do sada. Govorio joj je da je prava kurva, ona ga je terala da meni kaže da imam ženu pravu kurvu, drolju. Sve vreme je mene gledala dok se nabıjala i dok je on punio. Svršavao je sve u njoj, ona je vrištala kao kučka. Momak je stvarno bio napaljen i sposoban da je jebe dugo. Svršio joj je i bez pauze nastavio da je jebe. Promenili su puno poza, ona je samo vrıskala i govorila kako je sada najsrećnija žena.

Već je počelo do sviće, oni su se još jebavali i to baš ludo. Svršio joj je zadnji put u usta ali on joj je kao kurvi uzeo glavu i nabıo joj glavu na kurac, nije je pustao. Ona mu je progutala svu spermu i lizala mu kurac. Tada je legla na leđa kao izjebana kučka i rekla da je sada prava kurva i drolja. Kaže pre je bila u duši, sada je baš prava. To letovanje nam je bilo ekstra. Taj momak je bio sa nama svaku noć. Ostali smo petnaest dana i dan danas uživamo tako. Mene to pali i ja uživam u tome, a i žena dobıja što voli i zaslužuje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti