3°C

Beograd

JE*I ME SVE JAČE I GRUBLJE, VIKALA JE: Nabi*ala se na mene BRZO! OSETILA JE NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO! (FOTO)

Jedne noći sam upalio automobil i odlučio sam krenuti gde me put odnese. Vozio sam gradom i polako mi je postajalo dosadno, pa sam krenuo van grada. Osim što sam imao veliku želju da vozim imao sam i veliku želju da nešto pojebem. Kurac me čitav dan svrbeo. Nadao sam se da ću sresti neku sisatu devojku od oko 25 godina. Ja, inače, imam 24. Želeo sam da pojebemo u automobilu.

To mi se već jednom tako spontano dogodilo, pa sam se nadao da će mi se dogoditi opet. Obožavam da jebem u kolima.

Na izlazu iz grada ugledao sam neku jebozovnu devojku u kratkom minjaku i uskoj majici. Moglo se odmah primetiti da ne nosi grudnjak jer su se bradavice jasno ocrtavale. Kurac mi se odmah napeo. Shvatio sam da je to kurva. Nikad pre nisam imao seks sa kurvom. Ali, ova me je tako napalila da sam je morao pojebati.

Zaustavio sam automobil, a ona je klasično pitala "jesi li za malo zabave". Rekao sam: Ne želim samo malo, želim puno.

Ušla je u moj auto i pitalča me da li sam ikada bio s kurvom

- Ne, nisam. Kako zna? - bio sam začuđen.

Nisam puno čekao. Odmah sam je uhvatio za sise malo ih mešao. Onda sam joj skinuo majicu i počeo joj lizati sise i grickati bradavice. Imala je ogromne sise, uživao sam u njima.

Nakon toga smo prešli na zadnje sedište. Skinuo sam joj minjak. Ona je meni skinula majicu i pantalone, a preko bokserica mi se ocrtavao kurac. Bio je veoma napet. Mislio sam da će mi pući bokserice. Skinula mi je bokserice i počela ga je pušiti kao nijedna do sada. Drkala ga je i pušila, pa mi je stiskala jaja, pa ga je strpala duboko u grlo. Mislio sam da ću joj odmah iskrenuti spermu u usta. Sisala je onda samo glavić a jednom rekom mi je prelazila preko p****a. Jaooooo, kako me palila.

Rekao sam joj: Puši ga kurvo, nijedna ga ne zna pušiti tako ko ti…puši ga...

To je nije vriđalo, samo ju je još više napalila. Kako ga je sisala…aaaaaaaaaaaaaa…. Izustio sam veoma dugo i ona je duboko disala. Onda ga je stavila među sise i tako ga drkala i gnječila. Palile su me njene sise najviše od svega. Ona je legla na sedište a ja sam joj stavio kurac u usta i gurao ga joj duboko...

- Tako je kurvo, ništa drugo ni ne znaš nego samo se jebati i pušiti - vikao sam u uzbuđenju i nakon toga sam joj lizao pičku, sisao sam joj klitoris, pa ubacivao p****te.

Lizao sam je kao lud. Sva je bila vlažna. Jednom sam rukom mešap ogromne sise. Drala se...

- Daj mi ga. Ne mogu da izdržim - cvilela je.

Sva je bila napaljena. A, i ja, takođe. Gurnuo sam joj ga prvo u guzicu, da je još malo mučim. Kako je vrištala, tečnosti iz njene pičke su curele.

- Pocepaću te - govorio sam.

- Pocepaj me - vrištala je i uživala je čak više od mene.

Gurao sam joj ga duboko. Moja jaja su joj udarala po guzici.

- Daj mi ga više, daaaaaaaaaaaaaaaaj... - kukala je.

Ne pripremajući se, gurnuo sam joj ga do jaja u pičku, koja je bila veoma uska za jednu kurvu, ali nakon moje kurčine ostat će joj neko vreme široka jer se moj kurac toliko napeo da je bio ogroman.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaj - uklikala je.

Govorio sam:

- Sviđa li ti se je li kurvo!

Ona je sam dahtala. Moj kurac je tada eksplodirao. Svršio sam joj u pičku, to se svidelo i meni i njoj. Činilo mi se da je litar sperme uletio u nju, a možda se njoj činilo da su dva. Nakon toga ja sam seo, a ona mi ga je mazila.

Rekao sam joj:

- Ti baš voliš kurčeve.

- Pa ovo je moj prvi. Inače, nisam kurva, samo sam se htela dobro pojebati - brzo je rekla.

Pitao sam je koliko ima godina.

- 17 - reče sa osmehom.

Tako sam se napalio nakon toga da sam skočio na nju i još je jednom dobro pojebao.

Nadam se da ću je opet nekad sresti...

Izvor: seksimatorke.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar