19°C

Beograd

KAD DEMON SILUJE: Kl***ris ti USISAVA, poigrva se sa njim, pušta te da PATIŠ do užitka

- Prepoznaješ li ga kad dolazi?

- Ne. Nikad ga ne čujem. Samo, tek tako, u pola rečenice, gutljaja, osmeha, na sred predstave, ili u društvu... Osetim da je tu...

- Šta radiš onda?

- Čekam. Ne mogu ja tu ništa. Jači je od mene.

- Kada crne ruke zagrle i stegnu, onako jako, najjače, kako samo one umeju, i počnu da miluju svaku krivinu tela, prepustiš li im se?

- Naravno. Voliš. Voliš bol koju ti daje... Voliš tog crnog napasnika. Ima čudno ime, ne znam da li sam ti rekla... I pored imena, voliš ga. Ne misiliš o imenu. Tražiš da te ujede. Ošamari. Uzme kaiš i išiba.

- I on to sve radi?

- Da. Sa uživanjem. Ostavlja tragove, krvave ožiljke. Ali, ne po telu. Po duši. Pošto te uzme, žestoko gurne svoj ud i ostavi ti trag od sluzave tečnosti, pošto je zadovoljen dobijenim, nastavlja dalje. Želi i da si i ti zadovoljena.

- Kako?

- Klitoris ti usisava, poigrva se sa njim pušta te da patiš do užitka. Probode ga strelom. Posisa krv. Svršavaš. U krvi i bolu. To je očaj. Nikad i nikom.

Vodiš ljubav sa demonom. Znaš li kako počinje? Pomazi te po kosi i licu. Drugom rukom zapuši ti usta. Veže ti ruke bodljikavom žicom. Zakuje noge eskerima za pod. Pustiš glas. Ne reaguje. Kada vidi da kaplje krv, poliže je. I čeka. Da se navikneš na bol. Onda, lagano, otkopča šlic. Skine crno odelo. Gledaš ga golog. I crnog. Primiče ti se. Usmerava svoj ud ka tebi. Razmačinje ti ulaz u nju, ulazi polako. Vrištiš, jer boli. Boli i tako, polako. Lucifer gura svoj ud duboko u tebe, nasilno, jer ne ume drugačije. Razara ti mišiće, razara um, razara kosti. Telo, razum, svest. Moliš je da prestane. Ne ume. Sve žešće i sve grublje ga gura. Vodiš ljubav s njim dok ne bude zadovljen. Brekće i stenje, ti vrštiš u sebi. A tebe boli svaka nit života. Boli te duša. Ponovo si silovana. Iznova i izvnova.

Lucifer se sladi. Njegov ud je idalje ukrućen. Samo koji sekund i počeće ponovo. Ti si njegova robinja. Njegova lepa žena za niske strasti i jedino što mu treba su tvoji telesni skokovi. Da bi živeo. Jer, dušu ti je zauvek uzeo.

Kad nije tu živiš u jednom polusvetu gde namakneš masku normalnosti, dok unutrašnjost gori od požara. Želiš ga. Iako sve znaš. Sebe privikavaš na to da je sve u redu, dok unutra sve nestaje. Nestaješ i ti. Ali ne nestaješ. Tu si. I dalje, među svim tim ljudima.

Demon. Gospodar i svetla i tame. Gospodar seksa. Života i smrti. Koliko on boli, koliko uništava i kako vas gleda? Sa demonom je kad gledaš kako umireš, a ne možeš sebi da pomogneš da oživiš. Demon je bolest za koju ne postoji lek.

Naizgled, sve je u redu. Tako u redu. A nije.

Iza svakog ugla vreba tvoj demon.

Nataša Ičoć

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar