18°C

Beograd

DIVLJAČKI SAM JE NABIJAO NA KU*AC: Molila me je da prestanem! (FOTO)

Oduvek sam voleo okupljanja petkom uveče u stanu mog brata.

Pripremilo bi se neko meze, bilo je tu alkohola koliko te volja, i sve to, uz, naravno, odgovarajuću muziku. Društvo bi sačinjavala standardna postava, uz, s vremena na vreme nekog novog lika. Ili dva. Ili dve…Tako je bilo i te večeri, i tog petka – pridružili su nam se on, poznata gradska faca i biznismen, i ona, njegova devojčica.

Plavuša, sa kratkom kosom i fenomenalnim, izvajanim telom. Iako mi je kroz glavu prolazilo da se oni ne uklapaju u naše društvo, jer mogu da se provode gde god, vrlo brzo sam promenio mišljenje jer su bili izuzetno gotivni. Posle par pića, on je otišao zbog obaveza, a ona je ostala sa nama.

Na moje, veliko, veliko oduševljenje. Primetio sam da mi se lagano nabacuje ali nisam obraćao pažnju jer je po mom mišljenju bila u ozbiljnoj vezi sa mladim, uspešnim biznismenom, i da je ipak sve to, moja uobrazilja.

U neko doba noći, poprilično zagrejan, reših da je dosta i ustadoh da krenem kući. Na moje veliko iznenađenje, krete i ona sa mnom, uz obrazloženje da idemo u istom pravcu. Brzo smo stigli do njenog stana. Pozvala me je da uđem i malo se okrepim uz kafu, jer sam i suvise popio.

Dok sam se smeštao u ugodan dnevni boravak, ona je otišla da se istušira, pa da nakon toga, popijemo po kafu.

Vratila se u providnoj spavaćici, kroz koju se ocrtavale oblina dojki i ivice crnih, čipkanih gacica.

Ustao sam dok mi je prilazila…. Mogao sam osetiti miris vode na njoj. I miris čistog. Iskoristio sam trenutak kada se okrenula da uključi mini liniju. Poljubih je u vrat i lagano jezikom prođoh preko njega.

Po njenom uzdahu sam shvatio da je spremna. Ruku spustih niz njen stomak i lagano je zavukoh pod spavaćicu. Okrenula se ka meni pokušavajući da me skine. Brzo sam se oslobodio odeće ali usled alkohola koji mi je tekao kroz vene, glavni junak ove priče nije bio na visini zadatka.

Primetila je to i bez i jedne sekunde čekanja spustila se i počela jezikom da ga priprema za akciju. Njena usta su ubrzo promenila situaciju. Bio je spreman za delanje. Ustala je, a ja sam je uhvatio za guzove i lagano je podigao u vis. Zatim sam je spustio na njega. Vrisnula je.

Krenuo sam da je divljački nabijam na kurac. Osetio sam kako joj se pičkica širi I guta proždrljivo moju kurčinu. Sve je glasnije i glasnije vrištala. Na njenu molbu smo zamenili položaj u klasični misionarski ali bez nekih efekata za mene. I dalje sam je žestoko tucao ali bez ikakve šanse da svršim. Ali se zato ona u naletima orgazama te noći više puta preznajala vrišteći.

Molila me je da prestanem što nikako nisam želeo, okrećući je u sve meni znane poze.

Posle određenog vremena sam shvatio da bez obzira na poze – necu svršiti, pa sam ustao i seo u fotelju, normalno, vidno razočaran. Primetila je moje razočarenje i četvoronoške se približila mom međunozju. Uzela ga je u usta i počela da sisa. Vešto je palacala jezikom oko mog glavića i uvlačila moj kurac do samog ždrela.

Tražila mi je da joj obećam da joj neću svršiti u grlo, jer joj se to gadi. Sasvim normalno sam obećao da neću, iako sam znao unapred da lažem. Ubrzo sam osetio da cu svršiti tako da sam je uhvatio za glavu i nabijao joj ga duboko u grlo.

Pustio sam je da se guši od sperme kada sam počeo svršavati. Ustala je vidno zgađena i otrčala u kupatilo. Rekla mi je da nije nikada gutala spermu i da sam krajnje bezobrazan. Ta njena ljutnja je trajala svega par minuta…Iako je rekla da joj se gadi, znao sam, da joj se ipak, na neki način, svidelo.

Pogledao sam na sat. Znao sam da nisam u stanju da se odvučem kući, znao sam da ću morati da ostanem kod nje na konak…Što mi nije smetalo. A nije ni njoj, jer smo ujutru, nakon kafe, koju nismo stigli da popijemo prethodne večeri, nastavili jebačinu, koja se nastavila mesecima posle toga…

Izvor:Erotske priče
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar