14°C

Beograd

GLEDALI SU NAS SA DRUGIH KROVOVA DOK SMO SE TRPALI: Kada mi ga je stavio u guzu, crep je pao od uzbuđenja!

Gore vode metalne merdevine prikovane uz zid. Strme. Oštre. Nestabilne. Inače, ni četa ludih Mudžahedina ne bi me naterala, pod pretnjom grupnog jebanja u dupe, da se pentram tuda.

Ali zbog nje sam se popeo. Zbog njenog tela. Nađem je na krovu. Sunča se, ispružena na izanđalom drvenom šezlongu.

Vitka, polugola, glatke kože, isturenih sisa. Smeđi bikini stapa se sa izrazito preplanulom, čak zagorelom kožom boje pržene džigerice. Podiže glavu sa uzglavlja šezlonga. Trepne zaslepljena suncem, pa se osmehne.

Prepoznaje me i raduje mi se dok ja letim pogledom niz njene duge, nauljane noge, skladna stopala, diskretno mišićave listove i čvrstu butinu, preko ravnog stomaka, sa rupicom pupka nekoliko centimetara iznad lastiša gaćica. Grudi kao prezrele breskve. Njena slamnata, ravna kosa i napućene crvene usne; nikada pre nisam video takve usne, niti među takve gurnuo kurac. Ona se smeška, ja se smeškam.

Ona se pridiže na laktove, grudi joj se zanjišu. Priđem, a ona zuri u ispupčenje mojih pantalona. Izraz na njenom licu prerasta u čuđenje. Zove se Marijana. Ima dvadeset pet. Pička i po. Ni ne primećujem pogled sa krova. Beograd kao na dlanu, ali ja ne priželjkujem grad, već nju na svom dlanu, na sebi, ispod sebe.

I ne vidim lepote prestonice dok ona ispruža ruku i dodiruje ispupčenje šlica. I ne vidim, ili se pravim da ne vidim, da se i na okolnim krovovima sunčaju polugole, ili potpuno gole prilike, jer na ovom krovu lepotica otkopčava moj šlic, zavlači prste unutra i dodiruje usplamtelo meso; gaće ne nosim. Ona kroz prorez vadi i dodirjuje glavić sa koga klizi obrezana kožica. Meso je plavo, glavić ogroman.

Gledam dole u njeno lice zaneseno lepotom dodira. I ne vidim ništa drugo. Podsečene farmerke kliznu niz moje noge na beton. Ispruženom rukom hvata erekciju i lagano, sasvim lagano, podiže pogled ka mom licu.

Njene crvene usne se osmehuju, razmiču se. Spuštaju se na moj penis. Liže kurac. Uvlači ga sebi u usta.

A jedva se i poznajemo. Doselila se, sa svojom majkom, u stan na šestom spratu. Odmah sam je zapazio zbog kurvinjskog osmeha, dobrog tela, hoda koji lomi kukove i guzu. Nismo razmenili „zdravo” ni tri puta do sada.

I dok su joj usta ovako puna, nećemo moći da popravimo taj skor. Sada znam i da dobro puši. Unutra, mazno ga dodiruje jezikom i nepcima, gricka po stubu. Uvlači ga, izvlači, nadražuje.

Jebe ustima, sve brže i brže. Glava leti, prstima drka pri korenu. Sa drugih krovova mogu da vide kako Marijana, zgodna Marijana, vadi moj obalavljeni kurac iz usta, ljubi vrh, a onda počinje da prevlači kožicu preko zajapurenog glavića. Njeni prstići su gracilni i vešto rade.

Hoće spermu po licu, ali se ne dam tako brzo. Ponovo ga sisa na kratko, pa ga vadi kao da se čudi što već nije okinuo. Ne poznaje me dobro, ni ona ni devojke što sa drugih krovova gledaju felacio, smiču donji deo kupaćeg kostima, prstićima zalaze u svilene šumice stidnog mesta tražeći bubreći klitoris da bi sebi dale oduška drkanjem. One osećaju prve znakove ekstaze baš kada se pred Marijanom spuštam na kolena, a ona ispušta moju tvrdoglavu muškost.

Ne buni se kada joj smaknem brus. Dojke ne štiti kada ih uzimam na dlanove i surovo meljem. Ne buni se ni kada se moje usne spuštaju na njene krupne bradavice i grickaju. Prede zadovoljno i ponovo hvata moj kurac.

Drka sa radošću. Voli da ga dodiruje, toliko mi je jasno. Sa drugih krovova napaljene šiparice gledaju kako je obaram na leđa, nabreklu erekciju pritiskam uz njen ravan stomačić i borim se, na kratko, oko gaćica koje bi ona i da skine i da ne skine. Gaćice spadaju.

Mogu da vide kako joj guram dva prsta u pičku a ona se isteže, propinje i zadovoljno grca dok usnama idem dole, niže od pupka, niže od svesti. I da li me vide kako gnjuram među Marijanijim nogama, jezikom palim njenu smrdljivu picu, ližem njene sapunaste sokove, kisele i toliko neukusne da me oduševljavaju? Neka vide i neka se čude dok sisam klitoris a ona izbacuje kukove, meša dupetom, odskakuje od betonske ploče (jer smo popadali sa šezlonga).

Usplamteli kibiceri verovatno su svesni, dok sa krovova susednih zgrada dvogledom posmatraju moju promenu položaja, da Marijana razmiče noge i pušta da krupnoglavi kurac njuška oko ulaza u pećinu. I ne smeta joj kada pritisne debele usmine lomeći otpor, kada dopre do rupice koja ne može da se odbrani.

Zadiže noge, savija u kolenima, i jeca. Kurac uklizava duboko u hrapavi kanal ogoljenog mesa. Nabodena je. Frajeri na drugim krovovima drkaju kite gledajući kako se njišem na Marijani, zabadam, izvlačim i ponovo ulazim duboko.

Usplamteli kibiceri verovatno su svesni, dok sa krovova susednih zgrada dvogledom posmatraju moju promenu položaja, da Marijana razmiče noge i pušta da krupnoglavi kurac njuška oko ulaza u pećinu. I ne smeta joj kada pritisne debele usmine lomeći otpor, kada dopre do rupice koja ne može da se odbrani.

Zadiže noge, savija u kolenima, i jeca. Kurac uklizava duboko u hrapavi kanal ogoljenog mesa. Nabodena je. Frajeri na drugim krovovima drkaju kite gledajući kako se njišem na Marijani, zabadam, izvlačim i ponovo ulazim duboko.

Orem njenu pizdu. Ona se trza, koluta očima. Njeno telo zaigra, poleti putem orgazma, u visine. Svršava. Ne stajem. Nabadam je, a ona ponovo ječi i još jednom okine, stisnuvši butine oko mojih bedara. Vadim ga, uspravim se, prodrkam i kleknem iznad njene glave. Ona rastvara usne.

Ni reč ne kaže, samo zatvara oči. Beli gejzir leti pravo u otvorena usta, među redove belih zubića. Da li će progutati? Mislim da su ovi na drugim krovovima ipak suviše udaljeni da bi mogli da uživaju u sceni Marijaninog jezička koji oblizuje bele kapi sa usana. Ona je progutala.

Uspravlja se taman toliko da može splasnuti penis da uzme u usta i da ga sisa. Sa drugih krovova mogu da vide kako ležim opružen leđima na betonskoj površini toploj od sunca, potpuno go, dok Marijana leži niže, preko mojih nogu, glave spuštene i usta ispunjenih umornom muškošću. Vraća mi snagu. Žuri joj se, mislim.

Mogu da vide kako se ubrzo nakon toga penje odozgo na mene, zajaši na kurcu koji je ekspres ponovo otvrdnuo. Napaljene ribice i frajeri drkaju po ne znam koji put opsednuti lepom devojkom crvenih usana i zanjihanih grudi koja jaše i divlje šiba kosom kroz vazduh nabadajući se na žilu što joj se zabola nisko u stomak. Marijana vrisne.

Nisam siguran da li to čuju oni na drugim krovovima, ali sigurno vide kako se trza, i kako se ja trzam, i kako se ona brzo skida sa mene da podmetne glavu i rastvori usne kada iz rupice na glaviću šikne novi gejzir.

Proguta ga. Onda legne pored mene, umorna. Da li vide kako joj mesim dojke, ljubim bradavice? Da li su svesni koliko nam je lepo? A možda su i oni, na drugim krovovima, već našli nekoga da se jebu do iznemoglosti. Nadam se da jesu.

Izvor: Tomiradi.com
Foto: Twitter/TheQueenSteffy

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar