Izvor: HappyBSC
28.11.2020 u 14:40
0

LETI PERJE U VILI: Svi u pripravnosti zbog sudara SUPARNICA

Sukob Naide i Šmizle ne jenjava!

Naime, od kada je netrpeljivost među njima eskalirala strasti se ne smiruju. 

Neda Lakić je zasadila seme razdora među njima i „podgrejala“ njihov sukob. 

– Jovana, hajde budi iskrenai reci da li si srećna što ti se drug zaljubio – rekla je Neda misleći na Naidu. 

Kako Šmizla ne ume da sakrije mržnju i netrpeljivost prema nekome, nije ni štedela uvrede kao i negativnost koju oseća prema fitnes instruktorki. 

SVE O SPORTU

NEKADAŠNJI GOLMAN ARGENTINE NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Pričao o Maradoni pa BRIZNUO U PLAČ (VIDEO)

BOGDANOVIĆ ODLUČIO: Pogledajte koji će broj na dresu nositi Bogdanović u Atlanti (FOTO)

KRALJ BELOG SPORTA OPRAVDAO TITULU: Pogledajte dokaze o Noletovoj surovoj dominaciji

DULE SAVIĆ I ĆURKOVIĆ OTKRIVAJU DETALJE PROVODA SA MARADONOM: Đuskao uz pesmu „Marširala kralja Petra garda!“

– Oni nisu jedno za drugo, i kad tad će mi Nenad doći uplakan da ga tešim, kao što je uvek bilo u situacijama, kada me nije posleuša i radio po svom nahođenju – bila je surova Jovana Novakov a to se nije dopalo Naidi. 

Kako je, sudeći prema njenim rečima, izgubila strpljenje i ne želi da sluša i trpi njeno maltretiranje uz rafalnu paljbu, ne štedeći reči:

–  Dosta mi je tvog mafijanja po vili. Neću da slušam tvoje maltretiranje i iživljavanje nada mnom. Dosta mi je tebe. Šta tebe zanima u koga je Nenad zaljubljen? Živi svoj život, ti imaš , rekal bih, i više nego dovoljno problema – zapenila je Naida. 

Za stolom se nije znalo ni ko pije ni ko plaća, a kako će se dalje razvijati situacija saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter