Izvor: HappyBSC
11.08.2020 u 23:40
0

UDALA SE NAKON 4 DANA POZNANSTVA: Sudbonosni susret!

Drugo pitanje za Dragicu Šajić u emisiji „Parograf“ bilo je: 

„Da li je istina  da ste se udali posle samo 4 dana poznanstva?“

OVO MORATE ZNATI

U HOLANDIJI PRONAĐENA NAJVEĆA LABORATORIJA IKADA: Dnevno proizvodili do 200 kilograma kokaina

PANIKA MEĐU GRAĐANIMA: Pojavio se virus Zapadnog Nila

DOSTA SU TRPELI! AMERIKANCIMA DAT ROK OD MESEC DANA: Posle toga neće štedeti nikog!

BEOGRAD JE POSTAO PAKLEN: Pogledajte gde je najprijatnije

Dragica je odgovorila: 

– DA! 

SVE O KORONI

PROVERITE DA LI STE TO BAŠ VI: Ne možete da se zarazite koronom ako spadate u ovu grupu ljudi!

STUDENTI IZ DOMOVA NISU PROBLEM: Oni sa lakšom kliničkom slikom idu u Arenu, rezultate čekaju u Loli

NEMA ZABUNE: Ministar Šarčević pokazao raspored časova

– jednostavno, imala sam već 29 godina. Bilo je stani-pani, kako se udati i imati decu. Prvenstveno sam želela decu. Čim smo se videli, odmah smo rešili da se uzmemo. Bila je to ljubav na prvi pogled! Upoznali smo se u Beogradu i sudbinska je priča. Živela sam privatno u Beogradu i imala sam problem sa plaćanjem kirije. Rešila sam da jedno leto kupim zemlju u Surčinu sa nekom kućicom kako bih uštedela novac od kirije. Zamišljala sam da tu letujem. Nađem u oglasima to što sam želela. Kada sam razgovarala sa čovekom koji je to prodavao shvatila sam da on živi u mojoj blizini. Njegov prozor je gledao u moju zgradu. Stigao je za pet minuta i mi smo se videli. Njemu se nisu dopali moji uslovi plaćanja, pa je imanje prodao nekom Rusu. Kasnije se ispostavilo da smo te pare potrošili na svadbu. Tako smo dobili decu. Međutim, razvili smo se vrlo brzo, ali smo živeli sedam godina u vanbračnoj zajednici. Kada sam čula da ne voli prirodu, onda sam znala da sam pogrešila. On je zaista bio zaljubljen u mene. Svirala sam mu na sintisajzeru i on se rasplakao.To ga je osvojilo – rekla je Dragica. 

Potom je ona otpevala pesmu koju je sama komponovala i koju je pevala svom bivšem mužu. 

Poligraf je pokazao da Dragica rekla ISTINU!

Ostanite uz HappyBSC portal! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter