Izvor: HAPPYBSC
16.07.2020 u 13:15
0

Pavao ODBRUSIO Aleksandri:Ti si ZALJUBLJENA U MENE

Pavao i Aleksandra imali su žestoku raspravu tokom Jutarnje kafice. Ovaj takmičar otvoreno je rekao da misli kako je Alkesandra zaljubljena u njega, jer se neprestano bavi njim, ne prestaje da ga pominje. 

– Šta ti hoćeš, ti si zaljubljena u mene, stalno o meni razmišljaš ja sam ti glavna preokupacija – rekao je Pavao, na šta mu je Aleksandra odgovorila.

KORONA U SRBIJI

OVO MORATE POŠTOVATI: Pogledajte zabrane i mere Kriznog štaba koje su od sutra na snazi

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

JOŠ JEDNA KORONA RAMPA ZA SRBIJU: Italija zabranila ulazak našim državljanima

NOVE MERE VLADE NA JEDNOM MESTU: Šta je obavezno, šta preporučeno, a šta zabranjeno i OD KADA

GRADSKA SEKRETARKA STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Dve ustanove socijalne zaštite u preventivnoj izolaciji

– Ja ga bocnem gde ne treba,  on se uvek upeca, pukne kao bomba, nema uopšte fitilj, burno reaguje i na sitnicu. Nataša i Kristina su nova Pavaova ekipa. Ivania i Pavao su se dosta približli smišljeno zbog glasača. Pavaousu se prišljamčila i Sneža, koju on neprestano odbacuje, ali ona se uvek gura uz njega – rekla je Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter