Izvor: HappyBSC
16.07.2020 u 11:01
0

NA GRANICI SUKOBA: Zaratile zbog NJEGA dok MASKE PADAJU na pod (VIDEO)

Suđenje u vili zbog ljubavi nikoga nije ostavilo ravnodušnim!

Izdaja je potresla Balkan, a Slađa je očekivalča da će se Golubovićeva vratiti u vilu, ali nije se nadala izdaji. 

Jelena je bez dlake na jeziku odgovorila na sve optužbe:

PROČITAJTE JOŠ…

Posle tvrdnje Dr Ristića da korona UNIŠTAVA ORGANE DO NEPREPOZNATLJIVIOSTI, OGLASIO se Institut za PATOLOGIJU! pre 1 sat

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

– Sve je ovo besmisleno, s obzirom na to da se ja nisam umešala u vaš brak, jer mene to ne zanima – poručila je Jelena Golubović i dodala da je to vređa jer se kako ona ističe nikome ne bi mešala u brak. 

Verbalni sukob je dobio potpuno drugi oblik, i njih dve su zaratile do te mere da se nije znalo ko pije a ko plaća. 

Međutim, prava drama nastaje onog trenutka kada se umešao Pavao Vladilo a dve ljute protivne su napravile dramu

Jelena je istakla da dogovor o kome se priča da Pavao kaže ne na venčanju nije dogovor jer bi on pustio Slađu kao džentlmen da se negativno izjasni. Ovo je dodatno razbesnelo crvenokosu takmičarku i izgubila je kontrolu i dobila napad histerije koji ne jenjava. 

Da li će Jelena uspeti da odvoji Pavaa od Slađe ili ne ostaje nam da vidimo a kako je izgledalo suđenje saznaćete ukoliko pogledate video dostupan ispod teksta:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter