Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 10:08
0

Pavao UCENJUJE Atinu Ferari: ILI JA ILI IVAN!

Pavao Vladilo i Atina Ferari su dobri drugari još od samog početka ove sezone. Međutim Atina je utakođe dobar prijatelj i sa Ivanom Marinkovićem koji je Pavaov veliki neprijatelj.

OVO MORATE ZNATI

STEFANOVIĆ: Ovo je najteži dan za mene i moju porodicu PROTESTI SU OGOLJENO NASILJE!

BRNABIĆ: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti

POLICIJA POTISNULA DEMONSTRANTE SA ŠIREG PROSTORA OKO SKUPŠTINE!

Razbijena stakla na Gradskoj kući u Novom Sadu

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

Iako ova učesnica pokušava da izbalansira između dva jaka rivala, to joj ne polazi  za rukom. Našla se u škripcu ne želeći da staje ni na čiju stranu.

I dok joj Ivan ne zamera to što su njeni prijatlji njegovi neprijatelji, Pavao sa tom činjenicom ne može nikako da se pomiri, pa joj neprestano prebacuje.

Kako je izgledala ova rasprava pogledajte na snimku ispod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter