12°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

BLAM! IZRIBAO JE OKUPATORA I BEŽI OD LJUBAVI KAO ĐAVO OD KRSTA: On je u STRAHU od OVE ŽENE

Nova drama u vili!

Stariji Jovanović ima novi problem koji ga opseda. I ta reč je doslovna u svakom smislu jer je osoba koja ga opseda upravo najveći okupator u vili Ivana Maksimović. 

- Ja ne mogu više oname uhodi, ja sad tek shvatam kako je Miliju. Ona ne odustaje uopšte. Non stop ide za mnom - počeo je zabrinuto Zoran. 

Milijana je sve pmno slušala i ostala u čudu kada je čula da se Ivana prešaltala sa Milija preko Darka Radovanovića do  Zorana. 

OVO MORATE ZNATI

LICE NAJOKRUTNIJEG ZLOČINAČKOG UMA! Zastrašujuće fotografije pedofila otmičara devojčice sa Kosova! (GALERIJA)

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

HAOS I ANARHIJA NA AMERIČKIM ULICAMA (VIDEO, GALERIJA)

REŠENA MISTERIJA! 25 miliona ljudi je nestalo, sada znamo šta se dogodilo! (GALERIJA, VIDEO)

- Ivana od povratka u vilu ne može da se pomiri sa situacijom da je izgubila Milija, i ne može da se odluči kome će pokloniti svoje emocije i dati srce na dlanu - rekla je Milijana.

Zoran i  Milijana su nastavili da raspravljaju o skandal majstoru Ivani, koja je kao se tvrdi izgubila titulu najpznatije nevine devojke jer je za vreme boravka napolju izgubila anevinost. 

Da li je Ivana odustala zaista od svoje najveće ljubavi kako je sama tvrdila, i više sebe ne vidi pored Milija ispred matičara i u belom, ili je sve ovo period kratkotrajnog nezadovoljstva saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Marija

Ivani je to zadatak i zanimljivo da radi.


Ostavite komentar

Povezane vesti