14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OTAC DRHTI OD STRAHA ZA SVOJOM ĆERKOM: Vladilo se poistovetio sa Ivanovom životnom agonijom!

Ivan Suvačarević koji se bori za starateljstvo deteta je gost emisije "Ispovest" .

On već dve godine prolazi kroz agoniju kako bi ostvario starateljstvo nad detetom. 

- Vanbračna zajednica je trajala 5 do 6 godina, a upoznali smo se na njenom radnom mestu. Ona je uskoro ostala trudna, tako da nismo ni mogli da se zavolimo. Kasnije ona nije htela da stupi u brak - započeo je priču Ivan. 

- Ona u početku nije htela da hrani dete, pa sam ja morao da uzmem porodiljsko. Ja sam dete kupao, štetao, vodio u vrtić, sve bolesti sam preležao sa njim - govori Ivan. 

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

"SNAGA OKTANA" PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE "MERJEM": Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV - "SABOTAŽA"!

- Februara 2018. ona je napustila zajednicu, posle se vratila i pokrala sve iz kuće. Optužila je mene, ali je zaboravila da smo imali video nadzor - ispričao je Suvačarević. 

- Od avgusta 2018. do maja 2019 dete je živelo sa mnom, ona nije uopšte ni videla ni čula dete. Par puta je zvala policiju, htela je na spektaklularan način da policija upadne u moju kuću i da me uhapsi. Pokušavao sam da nađem kompromis, i svestan sam da je devojčici potrebna majka. Ona insistira da se ja lišim roditeljskog prava i da nemam nikakvo pravo na dete - objasnio je Ivan svoju životnu priču. 

U Ivanovoj priči pronašao se takmičar zabavno-humorističkog programa "Parovi".

- Imam sličnu situaciju i ja, samo što je meni otežavajuća okolnost jer sam ja završio u zatvoru. Dok sam ja bio u zatvoru, šesnaet meseci, nijednom nisam video svog sina. Ne mogu da kažem, centar za socijalni rad je bio na mojoj strani u mom slučaju - ispričao je Vladilo svoju situaciju. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti