13°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NA MEGDANU DVE ŽENSKE SUJETE: Šipovačka princeza ili lepotica iz Ferarija?!

Žestoka svađa dve takmičarke umalo  dovela do tuče! Fizički kontakt sprečen u poslednjem momentu. 

Netrpeljivost Princeze i Šipova i atraktivne brinete doživelo je kulminaciju kada su počele da iznose svoje mišljenje jdna o drugoj. 

Spekuliše se, kako su u strahu koja će poneti titulu najveće zavodnice u vili.

S obzirom na to da obe važe za prave lepotice koje osvajaju muška srca u vili, pstavlja se pitanje koja od njih dve je nemoralnija. 

Ivania Bajić poznata kao ledena kraljica  udarila je prva na lepu brinetu govoreći da je odvratna i da joj se gadi, međutim, ni Ferari nije ostala dužna svojoj rivalki i na brutalan način joj odgovorila:

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

- Ćuti i  sedi dole. Ti si dno dna. Imala si se*s sa celim Šipovom.

Milionski auditorijum je svedok  brojnih svađa ove dve takmičarke koje svaka okreće vodenicu na svoju strana, ali to nije sve, ovaj sukob najvećih  zavodnica u vili je dobio šire razmere i došlo je svađe u kojoj se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.

Kako će se okončati ovaj sukob i hoće li dve suparnice naći zajednički jezik ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC PORTAL.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (6)

ljubka

Ivanija do krune, Atina napolje!

Maja

Ivania do pobede!

Vukašin

Da li je lepa žena obavezno nemoralna? Naravno da nije, nego je takvom čine njeni postupci. Ivanija je premlada da bi u ovom priči bila rival Atini Trabant, ali Atina ima manje skrupula i duži jezik. Zaista treba biti vrlo hrabar, nemoralan ili lud, pa optužiti devojku da je imala seks sa celim Šipovom. Za to bi Atina mogla da popije lepu tužbu, tim pre što verovatno nikada nije bila u Šipovu, nego drobi kao pokvarena drobilica.

Vidi sve komentare (3)
Ostavite komentar

Povezane vesti