0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

PREŽIVELA PAKAO! STRAVIČNI DETALJI IZ ŽIVOTA IZABELINE MAME: Sin mi je pretrpeo vršnjačko nasilje, tužila ŠKOLU! (FOTO)

Izabela Alijoski poznata je učesnica rijalitija "Parovi" još iz šeste sezone, međutim ulaskom njene majke Slađane Petrović, sedma i osma sezona ovog rijalitija poprimila je poseban obrt.

Svakodnevne rasprave majke i ćerke intrigiraju publiku širom regiona. Međutim, predmet nedavnog interesovanja nisu bile svađe, već težak preriod koji se nalazi iza Izabeline mame. 

ZABRANA PRILASKA, NAKNADA ŠTETE, DUBOK DŽEP: Morao da se OTVORI, oseća se kao BEDNIK! (FOTO)

Naime, iako stamena i veoma prefinjena, gospođa Petrović kada se dotakla teme o svom sinu, nije uspela zadrži suze. Za sve to vreme, Izabela se borila sa sobom da obuzda emocije, ali joj to nije pošlo za rukom.

POLICIJA REAGOVALA ZBOG VATRENOG ORUŽJA: Planirala da UPADNE sa PIŠTOLJEM i NAPADNE je, službena lica PRITEKLA U POMOĆ! (FOTO)

Po rečima učesnice "Parova", njen devetogodišnji sin pretrpeo je vršnjačko nasilje prilikom odlaska na ekskurziju: 

- Moje dete pretrpelo je nasilje zbog čega sam tužila školu koju i danas pohađa. Nakon savetovanja sa priholozima, odlučili smo da ostane u istoj školi da ne bismo poklekli na prvom problemu, te da bi naučio da isti savlada. Nisam ga videla otkad sam ušla u vilu. Iako mi je omogućeno da viđam sina, on ima devet godina i ne može da shvati da ga neće snimati kamere. Kada sam izašla iz rijalitija na jedan dan, nisam uspela da ga vidim, imala sam mnogo obaveza po izlasku, a onda je Izabela počela da pravi probleme ovde, zbog čega joj mnogo zameram - objasnila je takmičarka pre određenog vremena.

Komentari korisnika (4)

Saki

Da gospodja misli o deci nebi ostavila jedno van a kcerci vidimo kakav primer daje,.... Ta Gospodja... Sama sebe podize i poredi se sa devojkama tj vrsnjakinjama njene kcerke. Ufurala se Fica da je Mercedes

Pipa

Ne bi ulazila ponovo onda da zaista misli tako kao sto pise.

Ana

Daj Sladjo ne pravi se luda pa gdje ti je dijete 2 godine nisi s njim znaci od 7 godina si ga ostavila kome?Dobro je rekla nana Safeta pravu istinu za tebe.Samo spominje Izabeling oca pa cije je ovo dijete!

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti