0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs ; Happy BSC

SPREMAN NA DNK TEST! MARINKOVIĆ REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD SINOM: Miksi će ODLEPITI! (FOTO)

Ivan Marinković navodno je spreman na DNK test kako bi dokazao očinstvo, a i tražio starateljstvo nad malim Željkom Kulićem, prenose domaći mediji. Bivši suprug pevačice Goce Tržan, koji već pola decenije boravi u "Parovima" doneo je odluku da "zapuca" ka Nišu i to, navodno, po svog sina kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, koja živi u ovom gradu. 

ODVELI SU JE! TEŠKA NOĆ U VILI: Uhvaćena u ZLOČINU! (FOTO)

- U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće - ispričao je domaćim medijima izvestan drug ovog rijaliti igrača koji je sa njim u kontaktu, te otkrio njegove namere.

EKSKLUZIVNI SNIMAK VRELE AKCIJE: Pružila mu je POTPUNI UGOĐAJ, prepustio se njenim RUKAMA, a onda su krenuli ŽESTOKO! (VIDEO)

- Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (8)

MIleva

Nije zadovoljan nagradom.

јоца

Жељко поред Ивана постаће фудбалер прве лиге.

Jasna

Hoće da ga Miljana izdržava.

Vidi sve komentare (5)
Ostavite komentar

Povezane vesti