11°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happybsc

NAGRABUSILE SU! Njima preti DISKVALIFIKACIJA? (FOTO)

Turbolentan dan u velelepnoj zemunskoj vili.

Svađe, suze, raskidi su samo deo današnjih zbivanja u velelepnom zdanju. Bili smo svedoci žustre rasprave između Pavaa i Alberta, ali i neprimerenog ponašanja Dragane Mitrović i Jelene Ilić.

Zbog neprimerenog ponašanja, njih dve su završile u izolaciji. 

Merlin je jako ljut zbog nedavnih dešavanja u vili, te razmišlja i o diskvalifikaciji pojedinih takmičara. 

Ranije, je Ivan Marinković pokušao da opavda postupke Jelene Ilić:

- Možda je u drugom stanju, ili u PMS-u - bilo je Ivanovo opravdanje.

Da li će to opravdanje uslišiti i bradati čarobnjak? Videćemo uskoro. 

Komentari korisnika (15)

DOBRICA

OVA SEZONA JE NAJAVLJIVANA DA CE BITI NAJ BOLJA A ISPALA JE NAJ GORA. ZA SLEDECU SEZONU IZBACITI. IVANA. MILIJA. MASTORA PAVAO. I ALBERTO OSTAVI TE DVA BRATA DA IM POKAŽU KAKO SE BEZ SVAĐE I TUCE VODI REALISTI. SVAKI DODIR DISKFALIFIKACIJA

Ana

Sta su svi ljubomorni na Alberta ;slusaju Ivana i niko mu se ne smije protivit,Pavao lezao u zatvoru zbog nasilja na zeni,pravi se javio ,ida on poziva ljude od stola,sta on zna o heroju majki Alberta Galorinijaneka se pokrije ponjavom po glavi jos da prijeti siledzija Guliver.Bravo Alberto brani svoju voljenu majku!

EKA

Slažem se da Jovana jako loše vodi emisiju. Toliko providno forsira odredjene takmičare a nema pojma koliko je u krivu sa procenama. Ko njoj daje za pravo da vredja takmičare ako joj se ne svidja njihov stav. Pavau je pokušala da imputira ono što nije rekao a mi gledaoci to vidimo.

Vidi sve komentare (12)
Ostavite komentar

Povezane vesti