4°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ZNA LI NATAŠA ŠTA HOĆE: Voli li Milija ili ne?

Nakon što se Milutin Radosavljević Mili ljubio sa Ivanom na bazenu, stvorio je sebi problem sa Natašom.

Tada se njihov odnos promenio i Nataša je odlučila da "ostavi" Milija.

Od tad, Mili pokušava da se pomiri sa Natašom i opet je pridobije. Prvo je pokušala da ga zaboravi u Masttorovom zagrljaju, ali to nije dugo trajalo.

Između i tokom veze sa Masttorom je imala flert i sa Pavaom. Sve vreme, Nataša je međutim tvrdila da im Ivana diđe za vratom i da nikako ne mogu da je se otarase.

Ipak, tokom vremena Nataša je malo promenila svoj odnos prema Ivani Mitrović.

- Zašto si se uopšte družio sa njom? Od momenta kad ste se poljubili, ja sam promenila mišljenje prema tebi -

- O čemu pričaš, ti se sada odjednom družiš sa Ivanomi smišljate plan protiv mene. Evo, idi šuruj i sa Masttorom. Ajde Masttore, pomiriću te sa Natašom -  besneo je Mili.

- Molim, nakon ovoga što si rekao, nema iše povratka. Nisam ti ja Ivana da tako pričaš sa mnom. Baš me iše briga za tebe - rekla je Nataša koja je do juče bila uplakana zbog potencijalnog Milijevog ispadanja.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da bi nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i IPHONE

Komentari korisnika (5)

Đura

Ima li neka koja se nije iskompromitovala? Sve je to isto, od grebanja noktima do priče da ju je silovao ujak kao maloletnu.

vera

natasa je jedna iskompleksirana budala. ona nezna sta radi. ne mora biti ni sa kim jel je vec dosta sebe iskompromitovala. fujjjj

ks7

Milija ne voli ni Rakac

Vidi sve komentare (2)
Ostavite komentar