6°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

PRINCEZA PSUJE KAO KOČIJAŠ: Kruna se zadrmala!

U emisiji "Parograf" Ivania Bajić je rekla da su joj svi ukućani u vili konkurencija. 

JEZIVE SCENE U NOVOM SADU: Čovek goreo nasred ulice (VIDEO)

- Od žena mi je najveža konkurencija u kući Naida Gadžo. Ona i ja smo se nekada fino slagale, aonda smo se posvađale. Smatram da zaslužujem veći honorar od nje jer ona ovde ništa ne radi osim što se slika. Inače je lepa devojka i lepo je građena. Bila bi mi konkurencija kada bi se borile oko nekog dečka. Došla je ovde da se opere od nečega - rekla je Ivania. 

HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Blizanci obratite pažnju na zdravlje, sreća nije uz Rakove

- Što se tiče našeg sukoba mi nismo bile drugarice ali smo bile u korektnim odnosima. Ona je izazvala taj sukob, a ne ja. Ne znam u čemu je drugačija od mene jer obe isto radimo u rijalitiju. Ti si meni Ivania nebitna, pa ne bih da više komentarišem sve to. Mislim da si fejk. Ljuta je jer je nije bilo neko vreme u rijalitiju, pošto sam ja bila zastupljenija od nje. Evo kako se ponaša, seljančica obukla haljinu i stavila krunu, a ponaša se bahato. Ljubomorna je i sujetna - odgovorila je Naida. 

NEMCI ODAJU POČAST ŠABANU: Snimaju dokumentarac o životu našeg slavnog pevača

Tatjana Stojanović smatra da je Ivania ljubomorna na nju i Naidu. 

LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI VOJNIKA KOJI JE NAGOVARAO DEVOJČICU (12) DA SE SLIKA GOLA: Sedim i čekam tvoju fotku (GALERIJA)

- Verujem da joj smeta to što sam dobijala komplimente da lepo izgledam i da se lepo oblačim. Ona je vrlo ljubomorna osoba, ja je ne doživljavam kao konkurenciju nikako - izjavila je Tatjana. 

BEOGRAĐANI SPREMITE KIŠOBRANE: Evo kad će se i Srbija zabeleti

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (7)

Čile

Devojka ima novac i bahata je na osnovu toga. U tim godinama sve žene su lepe. I tu je kraj.

Sanja

Nemogu vjerovati da su ljudi ovoliko sujetni Ivania je za svoje godine dovoljno pokazala zavrsila srednju skolu stekla samopozdanje mnogo je hrabra ambiviozna je na dobrom je putu

Drinka

Иванија, неваспитана, не образована, умишљена, једно обично нешколовано дерле, не зна реченицу да каже, не знам ко је уздиже, полуписмени као она,хоће да буде Београђанка.

Vidi sve komentare (4)
Ostavite komentar

Povezane vesti