14°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

KIKI SILOVATELJ? Ivania usnila san...

O svom odnosu sa Kiki Nikolić, Ivania Bajić u emisiji "Parograf" kaže: 

- Ja ne doživljavam Kiki kao ženu. Ona je stalno potencirala da sam joj ja najbolja drugarica. To što delimo hranu i šminkamo se zajedno ne znači i da smo intimne. Ona kada priča da joj se neki muškarac iz kuće dopada, ja ne smatram da je to istina. Mislim da sve folira. Jako je posesivna i ljubomorna. Mislim da me doživljava kao ženu. Stalno me gleda i pipka. Nekad me šljapne po zadnjici i viri u dekolte. Mislim da Kiki ipak ima interesovanja za ženski pol. Mi smo se posvađale zbog performansa. Ako je ne izaberem za nastup, Kiki se odmah naljuti i smatra kao da sam je izdala. Mislim da shvata naš odnos kao da smo momak i devojka. To me opterećuje. Skoro sam sanjala san kako me Kiki siluje, ali izgleda u snu je ona muškarac, to jest ima muški polni organ. Tad sam imala neki ružan osećaj. Svi misle da Kiki želi da ima seksualni odnos sa mnom - rekla je Ivania. 

JEZIVE SCENE U NOVOM SADU: Čovek goreo nasred ulice (VIDEO)

Džonatan Masttor smatra da je Kiki zaljubljena u Ivaniu. 

HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Blizanci obratite pažnju na zdravlje, sreća nije uz Rakove

- Mislim da Kiki folira da je žensko. Ona je muškarac sto posto - rekao je Masttor. 

NEMCI ODAJU POČAST ŠABANU: Snimaju dokumentarac o životu našeg slavnog pevača

- Ja sam izjavila da sam žena i molim vas da to prihvatite. Ako smatrate da foliram, onda sam jako dobra glumica! Ne želim nikome da se pravdam. Mene privlače muškarci - šokirano je izjavila Kiki Nikolić. 

LOVCI NA PEDOFILE OTKRILI VOJNIKA KOJI JE NAGOVARAO DEVOJČICU (12) DA SE SLIKA GOLA: Sedim i čekam tvoju fotku (GALERIJA)

Na pitanje da li je istina da je Kiki gleda muški, Ivania je odgovorila- NE!

BEOGRAĐANI SPREMITE KIŠOBRANE: Evo kad će se i Srbija zabeleti

Poligraf je pokazao da je odgovor LAŽ! 

Ostanite uz Happy BSC portal!

Komentari korisnika (1)

Dragana

Vjerujem da Ivanija nevjeruje sto posto Kikiju od Kikija se moze svasta ocekivati nekad je naklonjena prema zenama nekad prema mudkarcima


Ostavite komentar

Povezane vesti