5°C

Beograd

TUGA DO NEBA! Palčica progovorila o GUBITKU VOLJENE OSOBE: Nakon njegove smrti nisam tako ludo volela! (VIDEO)

Vatrena crvenokosa i nova učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Anastasija Stanojević pokazala se kao ličnost bez dlake na jeziku, te već danas ulazi u teške sukobe sa opasnim rijaliti igračima, a pored svega toga ona je danas bila iskrena te je za Hepi portal progovorila o mnogim bolnim temama iz njenog života.

Bez obzira na to što je maloletna, mlada Palčica je odlučila da se u rijalitiju bori sama protiv svih ne bi li došla do svog cilja.

Odmah po njenom ulasku svi su primetili tetovažu paukove mreže koju ona ima na nozi, a ekipa Hepi portala saznala je koja tužna priča se krije iza nje.

Stanojevićeva je istakla da ne želi da priča o bolnoj temi, ali izvor blizak njoj otvorio je sve karte, te otkrio kroz kakvu golgotu je Anastasija prošla.

- Istina je, dečko sa kojim sam bila u dugoj vezi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Dugo smo se družili, a potom je naše drugarstvo prepraslo u nešto više. U pravu i ozbiljnu vezu. Nikada neću preboleti tu ljubav - iskrena je bila Anastasija.

Pored toga, atraktivna cimerka luksuznog kompleksa je ispričala kako gleda na svoje dosadašnje učešće u vili, što možete čuti u snimku dostunom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar