16°C

Beograd

KO TO PREDVIĐA RASPAD BRAKA MILOJKA I MILIJANE: Erin unuk samo TRAŽI Milijanu, NEĆETE VEROVATI kako ju je Milojko BRANIO! (FOTO) (VIDEO)

Pošto je Uroš Andrejić počeo ozbiljno da se interesuje za Milijanu Božić u emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić u vili gde borave "Parovi" došlo je do žestokog sukoba između unuka Ere Ojdanića i Milojka Božića koji je branio svoju suprugu.

- Ti ne znaš gde si došao, ti žensko nisi video. Tebe će ove žene da po**aju - vređao je Milojko Erinog unuka.

"LEPI" SE ZA NJU RADI KADRA: Mira želi da se OVAJ TAKMIČAR skloni od nje! (FOTO) (VIDEO)

- Ma neka me po***aju i neka se po**ru, opraću se ja. Daj ti meni Milijanu, pa da vidimo ko je šta video! - uzratio je Uroš.

- Neće te ona - bio je jasan Milojko.

- Neka, treba malo bolje da me upozna - nije odustajao Uroš.

- Ma ti se se izgubio - odgovorio je Milojko.

Na pitanje voditeljke šta je Uroš umislio, Milojko je odgovorio da je izgubljen, a voditeljka ga je vratila u prošlost i to da je tako tvrdio i za Požgaja da je izgubljen, pa je smuvao Milijanu, ali nije imao odgovor. Na to se nadovezao Milutin Radisavljević Mili koji je tvrdio da Uroš neće preoteti Milijanu, ali da je kraj braku Milijane i Milojka.

ŠOK! PAO POLJUBAC U TAJNOJ SOBI: Krišom se poljubili kako SANJA ne bi videla, ali njoj ništa ne može da promakne! (FOTO)(VIDEO)

- A šta ako se Milijana dopada dedi Eri Ojdaniću? - pitala je Jovana Jeremić.

- Ja neću da se krvim sa dedom! - bio je jasan Uroš.

Na to se nadovezao Mili da je Era Elvis Prisli za Milijaninog bivšeg dečka i da joj je najmlađi muškarac imao 55 godina.

Happtv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar