27°C

Beograd

LETEĆE PERJE: Isplivale GOLIŠAVE SLIKE Milijane sa DRUGIM MUŠKARCEM! Cimeri u ŠOKU a evo KAKO je Milojko reagovao! (FOTO)

Tokom emisije "Upoznajte Parove" otkriveno je da je Milijana Božić bila sa drugim muškarcem posle svadbe. Taj čovek je bio gost na svadbi Milojka i Milijane, tačnije domaćin.

- Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga! - Milijani je vidno pozlilo, dok su slike izlazile u javnost.

Milojko tvrdi da je to najverovatnije bilo pre svadbe, a čovek sa slika je Milojkov rođak. Na pitanje kako je mogla da bude sa rođakom svog muža, Milijana nije imala odgovor.

Gosti u studiju su bili vidno frapitani kao i Milijana koja je ostala bez reči i samo gledala u pod. Jedino što je uspela da izgovori bilo je:

- To je sve bilo pre svadbe - konstatovao je Milojko.

Međutim, Milijana je priznala da je fotografija na kojoj je ona u krevetu sa drugim muškarcem nastala pre svadbe dok su druge dve na kojoj prisno sede i slikaju se, nastala posle venčanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar