11°C

Beograd

NAJPONOSNIJI ČOVEK NA SVETU: Baki ostao ŠOKIRAN zbog svoje mezimice, osvetlala mu obraz! Sve je ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO, VIDEO)

Andrija Đogani Baki B3 boravio je u velelepnoj vili "Parova" dosta dugo kada je bio odsutan iz svog doma i odvojen iz svoje porodice.

JELENA GOLUBOVIĆ O KIKI: "Ona je imala tešku životnu priču!" (FOTO)

Sada, nakon što je izašao iz rijalitija, Baki svo svoje vreme koristi kako bi provodio sa porodicom ali i uložio u svoju karijeru. Naime, Baki je nedavno postao vlasnik još jednog hita, pesme "Molitva za ljubav" koju su mnogi preslušali i oduševljeni su njome te su ga i mnogi bivši cimeri i njegovi prijatelji maksimalno podržali shvativši koliko truda i emocije je Baki pokazao u svojoj pesmi.

SVI SU PRIMETILI: Ne mogu više da sakriju zaljubljenost i strast! Da li OVO dvoje takmičara postaje novi PAR SEZONE? (FOTO)

Međutim, njegov stari hit, svima već jako dobro poznat, "Olovna ruka" je jedna od pesama koju svi jako dobru znaju a za koju Baki ima najbolju promociju do sada. Naime, Bakijeva ćerka, njegova miljenica je u jednoj vožnji gradom otpevala pesmu svog oca i ostavila bez daha sve koji su pratili živo uključenje Bakija i njegove ćerke, Anđele.

SUZE KOJE KIKI NIJE MOGLA DA SUZDRŽI: "Period u svratištu mi je bio najlepši u životu!" (FOTO)

Ne možemo a da ne primetimo da je Anđela od svog oca "pokupila" i ljubav prema muzici i neosporni talenat ali i emociju dok peva ovu pesmu.

Njeno izvođenje "Olovne ruke" na koje je Baki jako ponosan možete preslušati OVDE. Kako Vam se dopada?

Happytv.rs
Foto/ Video: Instagram/ baki_b3_official/ Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar